Niki Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Všimol som si,že máš na aute čierne doplnky a náhodou som natrafil na tieto dve upravené foto zrovna žltej OIIRS,tak som ti ich sem hodil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Nič v zlom ale mne to príde akoby mu niekto urval tú prednú masku :lool: Tá jurachova RS+ sa mi viacej páči :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Leden 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Díky za zajímavé fotky. Taky musím přiznat, že takhle samo o sobě to vypadá trochu divně, ale možná kdyby k tomu dal těch černých doplňků víc, tak by to působilo kompaktněji a lépe. Já už mám nové kotouče i destičky. Tady je obrázek předních... Je to celé špinavé, ale ty kotouče tam vidět jsou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Jsem zvědavý jak s ěma kotoučema budeš spokojený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Tak výměna okna u spolujezdce po neúspěšném pokusu o vloupání do vozidla = 8.426 Kč. A to jen výměna skla plus těsnění a vodící lišty, nic se nedělalo na dveřích, protože ty naštěstí zloděj neponičil - asi vyrušen... Sun Safe Glass ale posloužil dobře, popraskal, ale nevysypal se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 to je dobrej kontrast michalk 3300 jestli si pamatuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Ten má ale obyčejná skla, ne Sun Safe... Což se mimo jiné bohužel pro něj projevilo vysypáním skla, zatímco to moje zůstalo v celku. U místa, kde se to snažili vypáčit, bylo pryč pár střepů přesně u toho místa, potom folie a druhá vrstva skla už ok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Co je to za kotouce pane? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 jurach jasne chapu, vim ze michal ma klasiku i tak ten rozdil je velkej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Zimmermann, brzdí to moooc pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 jurach jasne chapu, vim ze michal ma klasiku i tak ten rozdil je velkej Na faktuře mám cenu skla něco přes 4tis bez DPH, takže to myslím zcela odpovídá, co tu kdysi psal Mischicka - nějakých 5,5tis s DPH. Máš pravdu, rozdíl je to hodně velký, koneckonců za ty skla se u novýho podle ceníku připlácí asi 25tis. A nějaký efekt to tedy asi přeci jenom má... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Zimmermann, brzdí to moooc pěkně A desky?Ferodo? Nevis,zda dela Zimmermann vrtany i na zadek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Jo, dělá, ale v ten moment je neměli a na zadek to přeci jenom není tak podstatný... desky klasika origo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 No a čerstvá zpráva z ČP - ráno jsem jim posílal naskenovanou fakturu, co jsem zaplatil v servise a teď mi volali, že posílají peníze na můj účet. Tak to je skutečně příjemné zjištění, že něco může fungovat tak rychle... Skoro jak v těch jejich reklamách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 No ja penize jeste nemam...zatim se mi ani neozval likvidator...zitra tam volam... Jinak vymena okna 3074kc s DPH a cena okna je 1090 bez DPH...rozdil je to opravdu obrovsky...me se okno vysypalo vcelku s folii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Tohle jsou dvě skla slepená, mezi nimi folie... no očividně to celkem drží. Jinak co máš za pojišťovnu? Mě volali hned ten den, co jsem to dal do servisu, potom jsem jim posílal mailem trestní oznámení, dneska fakturu a už je vše hotovo. Jako takhle si představuju, že by to mělo fungovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 stejne jako ty ČP, ja jsem v pondeli nahlasil, na pobocce, dal ten protokol od policie, pak to jel za mobilnim technikem, ktery sidli v arealu Auto Heller nafotit, sepsali sme skody,rekl mu cislo uctu, na ktery to maji vyplatit a ze to chci resit rozpoctem...asi ten rozpocet je na delsi dobu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Září 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2010 Měl jsem teď pár dní půjčenou tuhle červenou krásku... no, nic proti RS, ale bude se mi do ní vracet těžce... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Září 27, 2010 Sdílet Odesláno Září 27, 2010 Luxus, pán jak je vysmátej. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 27, 2010 Sdílet Odesláno Září 27, 2010 A kde to půjčují? To mělo být náhradní vozidlo, jestli ano. taky jdu hned k ČP :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Září 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2010 Tak ČP tohle nepůjčuje :P Co mě hodně překvapilo, že D1 je v tomto pohodlnější, než v RSe. Bál jsem se, jaká to bude koza, ale vůbec ne, RS je na nerovnostech horší. Fakt se na tohle zvyká hodně rychle. Co je problém, tak je spotřeba :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Září 27, 2010 Sdílet Odesláno Září 27, 2010 A cena, a pojistka atd. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Září 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2010 To bezpochyby taky, ale to jsem naštěstí na těch pár dní řešit nemusel :lool: ale pojistku bych raději ani snad nechtěl vidět... Ještě jedna :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Září 27, 2010 Sdílet Odesláno Září 27, 2010 Tak ale spušela by ti. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 pecka! tise zavidim.. premyslim, jestli uz jsem nekdy videl R8 v cervene... asi prvne a slusi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Ahoj chlape.Žiješ? Volal jsem Ti ale asi jseš mimo ČR. Pořád máš žlutáska? Našel jsem pěknou ségru: http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=204184 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Ségra a ještě chipnutá :-) Btw a mě nezavoláš jak je rok dlouhý lumpe! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Však jsem Ti hned volal zpátky :) ale nikdo už nebral telefon... Ta "ségra" vypadá pěkně, ale asi má docela osekanou výbavu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 hlavne to vypada na dovoz z GB (nebo odnekud jinud)... ani origo xeny nema. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Březen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Ahoj pánové, píšu tento příspěvek, abych tak nějak uzavřel toto vlákno. Kanárek je právě teď na cestě se svým novým majitelem do Moravskoslezského kraje. Doufám, že si auto užije stejně jako já :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.