Kalic Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 tak to je náááádhera! v bílé božská.. gratulace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Pro BMW mám slabost ;) , gratuluji! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Já BMW nikdy rád neměl, ale musím uznat, že tohle se vzhledem skoro vyrovná Oktávce a asi i pohodlí bude podobné ;) takže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Je to nádhera, tiež by sa mi teraz zišlo presné také isté autíčko. A neverím, že si kúpil toto. To je môj malý sen. http://bmw-rad-5-touring.autobazar.eu/530-...-id2188198.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Podle mě to je přesně ono jak dávaš ten odkaz akorát místo éček to jsou české koruny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Tak to je teda luxus. Stále som sa len pozeral na ten inzerát a sníval. Keby boli euríky naviac tak neváham. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 K dokonalosti chybí pouze pohon všech kol jinak to nemá chybu-o tom žádná ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Je to nádhera, tiež by sa mi teraz zišlo presné také isté autíčko neviem načo by ti to bolo na prešovské cesty, to by si nevyužil ...ja som mal možnosť minulý týždeň si skúsiť X5ku, tá je na ten tankodrom vhodná ;) jurach: gratulujem k novému autu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Březen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Pánové, děkuji :lool: Je to o cca 250kg těžší, než RSa. Požitek z jízdy - super. Volant tak akorát - jen trochu nezvyklé ovládání pádel, ani ne tak k sobě a od sebe, ale spíš tak nějak doprava a doleva. Suprové hifi - v RSe hrál Sound System sice velice pěkně, ale repráky vždycky začaly po čase drnčet, hlavně pravé přední dveře. A dalo by se pokračovat. Jsem rád, že jsem si byl projet Superba po horších cestách, jinak bych měl už měsíc toho... Nádherný jsou ty černý kola. Jen to jsou 19ctky, vepředu na 245 a vzadu na 275/35. No a když jsem se podíval, kolik stojí nové pneu... Tohle je jiný auto, než jsem měl původně vybraný - to byla 530 v modré, taky M-paket a s xdrive. Ale potom jsem si byl prohlédnout tohle, musel se rychle rozhodnout a ta bílá rozhodla. A potom už to byla naprostá rychlovka. M-paket má jednu nevýhodu - musím nechat trochu upravit vjezd do garáže sice ani teď neškrtám, ale je to o milimetry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 (upraveno) no je to krasa :lool: to už jezdiš jak PAN ,aš jednou vyhraju ve sportce nebo vykradu banku taky si koupim neco takoveho.To OII byt Rso je poroti tomu rozvrzana plechovka.To asi zmněniš forum co? no aš budeš zas tady (ostrave tak bych to okouknul) Upraveno Březen 27, 2011 uživatelem zdeno77 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Březen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Určitě se kouknu na nějaká bavorácká fora, abych načerpal nějaké info doufám, že jsou stejně kamarádská, jako toto :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 To BMW nemá HDD, bych to vrátil. :lool: Krok zpět! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 cece bmwklub.cz je prisernej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Březen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 To BMW nemá HDD, bych to vrátil. :lool: Krok zpět! No můžu říct, že když na mě z DVD mechaniky vyskočilo navigační DVD, tak jsem byl dosti překvapen ale pokud vím, tak teď už disk mají... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rado Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 ahoj Jirko, tak jak si spokojený s novým vozem Krásný kousek.. ;) Co budou za úpravy, nebo nějaké detaily v černé kombinaci ;) Chtělo by to tady víc fotek... Gratuluju a hodně km bez nehod a poruch... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Krasa pane,dobrej vkus! :D Co je v tom za motor?3,0d nebo 3,5d..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.