wrccko Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Mne sa ten Yeti páči, stretol som dnes 2x ten hnedý a je to :lool: ...najhoršia je na tom cena, ktorá sa rovná cene OII ;) to myslím, že nebol dobrý ťah, veď už aj Dacia od nového roku príde na trh s konkurentom Yetiho v polovičnej cene :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Kam? Do OV?? Jasně, však je to kousek, ne ? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Mne sa ten Yeti páči, stretol som dnes 2x ten hnedý a je to :lool: ...najhoršia je na tom cena, ktorá sa rovná cene OII :) to myslím, že nebol dobrý ťah, veď už aj Dacia od nového roku príde na trh s konkurentom Yetiho v polovičnej cene :) Cena je podle mě přestřelená... když si to člověk trochu poskládá, aby to bylo slušně vybavený, tak v té ceně má superba... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Mne sa ten Yeti páči, stretol som dnes 2x ten hnedý a je to :lool: ...najhoršia je na tom cena, ktorá sa rovná cene OII :) to myslím, že nebol dobrý ťah, veď už aj Dacia od nového roku príde na trh s konkurentom Yetiho v polovičnej cene :) To je pěkná blbost - to je jako když se mě kolega snažil přesvědčit, že jeho červený logan je stejný jako moje červená Okta - stačilo otevřít dveře a nebylo co řešit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Jasně, však je to kousek, ne ? :) JJ, teď jo, ale předpokládám, že ani zítra ani na nový rok nepracuješ a pak už zas mizíme na Vysočinu a do Čech, ale jinak bych velmi rád :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 To je pěkná blbost - to je jako když se mě kolega snažil přesvědčit, že jeho červený logan je stejný jako moje červená Okta - stačilo otevřít dveře a nebylo co řešit... jasné, ale väčšina ľudí nepozerá na kvalitu, ale cenu a tá je prestrelená 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 To ano, cena škodovek je v našich končinách šílená, ale Dacia (zatím) není kvalitou tam kde Škoda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Dnes jsme byli vyzkoušet Yetiho. V lese, na poli, kopce atd, naprosto super, jezdí podstatně lépe, než vypadá :) ale nakonec jsme vedle baráku skončili takto - co neudělá vysypaná tráva ze sekačky pod kopcem hlíny... takže všechno to teda nezvládne ;) zuper :) mas tak pekne spinavi... :) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Včera proběhla serviska v 85tis km. Díky Alešovi (ajp), který poslal olej za super cenu, vyšla kompletně na cca 4tis, auto v pohodě, měnili jen olej a filtry. Pořád mám i původní brzd.kotouče i destičky, takže celkově spokojenost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Za pár tisíc km mě to taky čeká, s brzdama jsem na tom stejně, při 80 tis. taky ještě první obložení, jsem zvědavej jak bude vypadat, servis se mi snažil namluvit výměnu už při minulé prohlídce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Mám sice proměnlivý interval, ale 30tis s tím neudělám, honí mě to do servisu po cca 15/18tis km - z toho teda zase pro změnu nadšený nejsem. No ale vysvětluju si to tak, že buď jezdím po městě, nebo to naopak celkem honím na dálnicích a mimo město, tak to prostě chce do servisu o něco dřív, jak si to všechny tyhle ptákoviny hlídá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Jj, sleduje to několik ukazatelů u dieslů ještě víc než u benzínů, tam to řeší hlavně celkové spotřebované množství paliva, takže tobě díky městům a náročnému provozu po dálnicích musí vycházet kratší intervaly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 ja jezdim hlavne po meste,dost ostre a to same plati i o jizde mimo obec a do servisu me to zene vzdy pri 30 k km... :) nastesti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 No ale spotřebu nemáš na benzín tak dramatickou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Leden 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 No průměr 9.2 mi už zase úplně malý nepřipadá... faktem je, že by to mohlo být i podstatně horší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 No ale spotřebu nemáš na benzín tak dramatickou... To ty ji mas skoro jako ja s naftou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 mě teda 9,2 přijde taky dost ;) ale víme všichni, že záleží na tom, kde se s autem jezdí... mohlo by to být lepší.. horší snad už ne! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Horsi to urcite muze byt, pujcit to skajovy nebo snizkovy mozna by tam rozsvitili 20. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 tak to je ale extrém :) jinak mi tam skočila trojčička... ;) doplnil jsem tankování v prosinci... ato jsem měl asi kurewsky těžkou nohu! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Leden 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Jen tak dál a za chvíli budeš na desítce :) Každopádně, když jsem uvažoval o přechodu na benzín, tak jsem si namlouval, že se s tím dá jezdit i kolem 8 ;) a Ty mi tuhle představu takhle kazíš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 nj... ale já mám žravý FSI... :) teda osobně si myslím, že kdybych měl TSI, tak to bude se spotřebou stejný :D mimo město sem ale do osmi a na dálnici tak kolem 9 l ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 No průměr 9.2 mi už zase úplně malý nepřipadá... faktem je, že by to mohlo být i podstatně horší ;) To ty ji mas skoro jako ja s naftou :( mě teda 9,2 přijde taky dost :D ale víme všichni, že záleží na tom, kde se s autem jezdí... mohlo by to být lepší.. horší snad už ne! :D 7.8 a 9.2 je rozdíl 1.4 l /100 km, v čemž určitou roli hraje turbo a další režim provozu, mě to vážně nepřijde tak dramatické. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Leden 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Ono hlavně záleží na způsobu jízdy... měl jsem chvíli půjčenou fabku, 1.2, a taky to mělo průměr přes 8... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 U každého turba značně závisí na způsobu jízdy, proto ty rozdíly u stejných motorů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Tak jsem jásal trochu předčasně - minulý týden se ozvaly kotouče, 1000km po servisce :) no co naplat - právě jsem objednal... - dopředu tyto: http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdovy-predni-4_4.html - dozadu tyhle: http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdy-zadni-2_2.html (tady nesedí obrázek) destičky budou ATE, Zimmermanny nedorazí včas... V pátek bude výměna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Ozvaly kotouče? Jak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 No začalo to při brzdění vibrovat tak jsme je prohlídli a jsou sjetý... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Takhle mě donutili vyměnit kotouče na Fabii, při asi 40 tis. km, byl jsem mladej a hloupej a skočil jim na to. Kolik máš najeto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 86tis... a kotouče jsme kontrolovali s otcem, takže to není záležitost servisu, že by mě tlačili do výměny. A vzhledem k tomu, že otec, když byl mladej, tak jezdil s autem závody, tak mu v těchto věcech celkem věřím ;) kotouče i destičky jsem si objednal mimo servis, ten jen provede výměnu plus nechám vyvážit znovu kola... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Tak potom ano. Jsem zvědavý jak s nima budeš spokojený. Mám najeto +- tolik co ty, takže mě to taky dřív nebo později čeká. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.