jurach Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Vorlajz mě inspiroval fotkami z Tater, tak tady je pár fotek z cesty po Švýcarsku. Kanárek je taky na jedné vidět... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Pekne foto.... Docela ti zavidim tu cestu po Svycarech... Pls dopln nejake udaje o tvem krasnem auticku nebo to muzem presunout do sekce hospoda?... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 RS 2.0 TDi s pár drobnými úpravami: - kompletní předělání podsvícení ze zelené na bílou - interiér, zpětná zrcátka a parkovačky v LED - RS Essen design, tj. přední spojler, zadní difuzor, kryty mlhovek a zpětných zrcátek v klavírní černi - spojler na pátých dveřích, už ne v černé, ale "jen" žlutá Opět pár fotek, ale nějak musím pohledat zbytek, netuším, kam se zatoulaly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Jurach: vítej na nových stránkách Co nové turbo jak Ti měnili? Bez problému? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Nové turbo zatím turbí k mé spokojenosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Tak to je dobrá zpráva.Ted mám obavy o svoje turbičko já... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Co ti provádí? děláš hasiče? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Co ti provádí? děláš hasiče? Ani hasiče ani sanitku ale mám chip a na něj najeto cca 30 tisic km...trochu mám obavy ale zatím se to neprojevuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Zbytečný se obávat, dokud to nic nedělá Tady ještě fotky podsvícení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Moc pěkný foto. Jurach kdo umí, umí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Jak jsem psal, mooooc pekne foto i auti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 nove turbo wow, to jsem na starem foru nejak prospal, mrkni do srazy > Brno mame na patek naplanovanou hospudku nepridas se ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Vyzera to pekne. Mne to biele podsvietenie velmi nieje po chuti ale tie difuzory su pekne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brumla Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Ani hasiče ani sanitku ale mám chip a na něj najeto cca 30 tisic km...trochu mám obavy ale zatím se to neprojevuje Pokud máš ten chip udělanej korektně, nemusíš mít obavy. Já měl na své TDi po chipu kolem 80 000 km a turbo bylo v naprostý pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 nove turbo wow, to jsem na starem foru nejak prospal, mrkni do srazy > Brno mame na patek naplanovanou hospudku nepridas se ? Ahoj, vím, že jsi mi posílal SZ - bohužel jsem od čtvrtku do soboty v Boleslavi... nějak všechny akce míjím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dacascoss Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Ahoj, moc pěkné auto a to bílé podsvícení se mi osobně líbí jsem na elektroniku lopata tak by mě zajímalo, co to všechno obnáší docílit takového efektu. A čistě náhodou ty parkovačky nevíš jaké jsi koupil? Nějak nemám štěstí je najít a mám docela strach, abych vybral ty správné. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest O2FRSC Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 auto je bomba, nejvíc ten spoiler. není to náhodou ten, co byl na konceptu RS+ studie v Essenu ? kde jsi ho sehnal prosím ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Ahoj, moc pěkné auto a to bílé podsvícení se mi osobně líbí jsem na elektroniku lopata tak by mě zajímalo, co to všechno obnáší docílit takového efektu. A čistě náhodou ty parkovačky nevíš jaké jsi koupil? Nějak nemám štěstí je najít a mám docela strach, abych vybral ty správné. Díky musí se vyměnit komplet ledky ze zelených na bílé. Dělal mi to šikovnej borec z Prahy - MartinRS. Má tuším vlákno i tady na fóru. Můžu jen doporučit. Parkovačky jsem bral přes superfattyho nějaký americký, byly nechutně drahý. Co je měli ostatní - třeba Žitný, tak už tuším psal, že s nimi má nějaký problém. Takže čekám, kdy se to pokazí. Ale třeba superfatty ví už o něčem dalším, levnějším a lepším :o auto je bomba, nejvíc ten spoiler.není to náhodou ten, co byl na konceptu RS+ studie v Essenu ? kde jsi ho sehnal prosím ? jo, je to přesně podle té studie RS+ z Essenu. A mám to přímo od výrobce, co to dělá pro škodovku - Benet Automotive. Přístup naprosto perfektní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Jsem to bílé podsvícení krom budíků furt hanil, ale ted když jsem to viděl u tebe a taky naživo u bráchy ve fábce, tak je to super :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Ta bílá je perfektní - rozhodně bych do zelené už nešel :o a kdybych koupil facelift, tak všechno, co je zelené, tak by šlo opět do bíla :o Z trochu jiného soudku - dneska jsem se byl podívat v Boleslavi k Zákaznickému centru na nové RSy. Jak se mi vždycky v předface líbila bílá, tak facelift je dost špatnej, vůbec to nevynikne. Modrá celkem normál, žlutá vypadá celkem dobře, ale co mě celkem dost překvapilo (protože předtím jsem tuto barvu moc neprožíval - omlouvám se, mischicko), tak červená vypadá výborně. Nutno ale konstatovat jednu věc - když jela předface RS v řadě aut, tak jste ji hned poznali a všimli si. Když teď jede faceRS, tak je to podstatně méně nápadné auto, pokud neřve např. žlutou barvou. Rozdíl mezi normalní octavií a RSou je výrazně menší, než u předface řady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 A kde jsou k videni ty nove RSky ? V pristim tydnu bych mel jet pres Mladou Boleslav, tak bych se tam i zajel podivat. Minule jsem jel kolem Kvasin a k videni nic nebylo :o (dovnitr jsem nesel). Vlastne asi zase pojedu kolem Kvasin i MB 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Za zákaznickým centrem v MB (tř. Václava Klementa) je parkoviště, kde stojí auta - referenčky, co se prodávají. A tam teď stojí modrá a nádherná červená, obě v kombi, před zákaznickám centrem stála pěkná žlutá lift a na silnici jsem párkrát potkal bílou. Šel jsem pěšky, byla kolona, tak jsem si ji docela slušně prohlédl... Co je fakt pěkný, jsou ty celokožený sedačky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Jen pro porovnání - bohužel foceno jen mobilem a nebylo už moc světlo... Mám-li být zcela upřímný: pokud bych teď měnil auto, tak do předface už nepůjdu, byla by to z ekonomického hlediska hloupost. Ale pokud bych se měl rozhodovat podle vzhledu, bral bych poslední předface. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 Dnes jsem se dozvěděl pro nás majitele RS v TDI poněkud neuspokojivé zprávy - v poslední době je na 1000 RS TDi 2000 závad. Je to celkově poněkud nepovedné auto ;) Common Raily by už měly být o něco lepší, i když to taky víc prokáže čas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Červenec 4, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 prosím nafotíš ten zadní difuzor ,moc mě to zajimá . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Tak tady jsou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 moc diky.na žlute je to prostě bomba ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Ten zadní difuzor krásně ladí s celým zadkem-byl to dobrý tah Co máš ještě v plánu? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Díky Měl jsem namyšlený kola na černo, minulý týden jsem je měl dávat na nastříkání, ale chvíli počkám, neb uvažuju o výměně za benzín. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 tak kola pujdou i na bezinovou RSu nebo uvazujes o jine barve nez Zluta .. forever ?? Nebo dokonce neco jineho nez roztex 5x112 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.