Doli Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 jaky firmware mas v navi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Na tom golfu, co je v tom Tvém odkaze, vypadají výborně, na RSe nevím, to by chtělo někde vidět... ale i ta cena je celkem v pohodě... Na Fabce taky nevím - ona má dost ostré tvary a tato kola mají hodně křivek... kedysi si uvazoval nad ciernymi CMS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Vypadá to pěkně. Já jsem se nakonec rozhodl, že nová černá kola určitě kupovat nebudu - auto už má přeci jenom něco naježděno a nechci ho mít napořád. Takže pokud něco, tak nechám přes zimu nastříkat Zenithy na černo. Ale před cca měsícem jsem prohlížel v Boleslavi krátkýho žluťáka s černýma Zenithama a nebylo to úplně ono. Faktem je, že auto bylo špinavý atd. Na kombajnu, navíc s mýma černýma doplňkama vepředu a vzadu, by to snad vypadalo o něco lépe :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rostama Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Určitě to Jirko bude vypadat zajímavě. A když se Ti to nebude líbit tak ... třeba něco vymyslíme, mám své zenithy na prodej :-) Gratuluju ke columbovi ! Super ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Columbus je fajn, docela rychle jsem si zvyknul... Jen je to teda pořádnej žrout :( Jinak kdybych nechal svoje Zenithy nastříkat a potom kupoval nový nenastříkaný Zenithy, tak bych si teda moc nepomohl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rostama Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 To vím, jen kdyby si to nechal stříknout a pak se Ti nelíbily .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 taky uvažuju otom střiknou si zenithy na černo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Ale před cca měsícem jsem prohlížel v Boleslavi krátkýho žluťáka s černýma Zenithama a nebylo to úplně ono. Jestli to nebude přímo těma Zenoušema :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Mě se tahle kola náhodou celkem líbí. Ale na té krátké, žluté, bez černých doplňků, ta černá kola vypadala tak nějak divně.... Plus ještě z jiného soudku - ty nové RS černé celokožené sedačky nemají naklápěcí opěrky pro hlavu - to mě fakt dojalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Tyhle by žluté taky určo slušely :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Tyhle by žluté taky určo slušely :D Tak tyhle mě teda moc neberou, vadí mi tam ten stříbrný lem... A ani tvarově mi moc nesedí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Takové černé se stříbrnýma límcema už jsem právě na žluté viděl a vypadalo to dost dobře. Škoda, myslím že by byly fakt dobré. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Taky jsem uvazoval, ze bych sel do cernych v kombinaci s lestenym hlinikem nebo co to je kdyz jsem se rozhodoval jake kola ... Nakonec jsem to odlozil na leto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Jsem zvědavý co nakonec vybereš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Dnes jsme byli vyzkoušet Yetiho. V lese, na poli, kopce atd, naprosto super, jezdí podstatně lépe, než vypadá ale nakonec jsme vedle baráku skončili takto - co neudělá vysypaná tráva ze sekačky pod kopcem hlíny... takže všechno to teda nezvládne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 to by nezvládol možno ani Landcruiser...ale inak pekný Jetý :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Nechápu jak se muže někomu líbit taková piksle jako je Yeti jsem moc zvědavej jak se bude prodávát ale cenově to je docela velkej úlet...když ho chci aspon trošku ve výbavě a ne s motorem 1,2HTP tak se dostávám nad 600 tisic což je absolutní nesmysl podle mě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 piksle ako piksle....pozri si Kiu Soul a potom hovorme O cene je pravda, že je to vysoko, ale zas miesta to má ako OII až na ten kufor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 No upřímně - vrchol designu to opravdu není. Proto jsem napsal, že to jezdí podstatně lépe, než to vypadá. Překvapilo mě to i na silnici, kde to pěkně sedí, když by člověk čekal, že se to bude podstatně víc naklánět. A cena je ulítlá - slušně vybavený stojí jak slušně vybavený superb. Kufr je hodně mrňavej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Chudák auto :( .. v týhle kombinaci (barva, kola, panoramatická střecha, xenony) se mi moc líbí, ale offroad bych z toho nedělal Romane, HTP se do toho nedává 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Dnes jsme byli vyzkoušet Yetiho. V lese, na poli, kopce atd, naprosto super, jezdí podstatně lépe, než vypadá ale nakonec jsme vedle baráku skončili takto - co neudělá vysypaná tráva ze sekačky pod kopcem hlíny... takže všechno to teda nezvládne :( Pěkná práce :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Ani to nedalo moc práce ale v tomto případě za to mohla ta zahnívající tráva, které jsme si nevšimli a vjeli do toho. Musím uznat, že co to ukázalo jinde - sjezd na lesní cestě, kopec docela prudký, zapne se tlačítkem systém na sjíždění takových terénů a jen se točí volantem, auto si brzdí samo. No a potom to samé zase nahoru, opravdu pěkné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Právě jsem viděl nějaká videa a tam jezdil celkem dost, ale tady podle mě už seděl na břiše, ne? Btw kde jsi k němu přišel, testovací jízda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 No když jsme s ním jezdili po lesních cestách vyjetých traktorem, tak to sem tam o "bříško" drhlo :D) auto má kamarád... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Já drhl v Praze Oktou :-D Bych si chtěl taky yetiho vyzkoušet víc než 5 minutová zkušební jízda po městě, se budu muset někde pozeptat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Tak zavolej a stav se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 No ale já bych si to auto nekoupil. Jak je to krabicoidní, tak ve vyšších rychlostech to má dost krizovou spotřebu. Byl to 1.8 TSI. A na dálnici prý není problém 12 - 14 litrů/100, když to človek žene. A mě se ani nelíbí vzhledově... Navíc kufr naprosto tragickej - psa bych do toho nenarval... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Tak zavolej a stav se Kam? Do OV?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 No ale já bych si to auto nekoupil. Jak je to krabicoidní, tak ve vyšších rychlostech to má dost krizovou spotřebu. Byl to 1.8 TSI. A na dálnici prý není problém 12 - 14 litrů/100, když to človek žene. A mě se ani nelíbí vzhledově... Navíc kufr naprosto tragickej - psa bych do toho nenarval... Z toho kufru jsem byl v šoku - viděl jsem ho na podzim v Olmiku a myslel jsem si, že to je joke - je to na jednu tašku a ještě nesmí být moc plná...a ta spotřeba je zarážející, ale asi to bude tím tvarem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 No ale já bych si to auto nekoupil. Jak je to krabicoidní, tak ve vyšších rychlostech to má dost krizovou spotřebu. Byl to 1.8 TSI. A na dálnici prý není problém 12 - 14 litrů/100, když to človek žene. A mě se ani nelíbí vzhledově... Navíc kufr naprosto tragickej - psa bych do toho nenarval... To je to co píšu výš...naprosto přesně řečeno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.