Přejít na obsah

Raketka

Doporučené příspěvky

Upřímně řečeno ten předek už je celkem slušně zašvihanej muškama...ale s tím člověk nic neudělá...to by musel jezdit pořád na klobouk, protože na semtex už to létá jednu můra za druhou a pak to končí tak, jak jste si již mohly nesčetněkrát všimnout :) ...ale nějaký fotečky za čista budou, akorát je sem hodím až časem...teď už jdu spinkat, za chvilku budu beztak vstávat :)

Odkaz ke komentáři

Raketka nie je obyčajné auto a to v rukách Snížka, ale už aj Jirka môžem potvrdiť...proste Val.Mez - Brno tam a spať dokopy za 2.5hodiny je slušný výkon :) :) :) ...takže je dôvod na to, aby bolo zašpinené(chodí aj po nespvenených cestách a cestičkáach pre bicykle, kde by 99.9% ľudí z fora nešlo lebo je to úzke)

a už som nahodil krytky škoda a krytky skrutiek na Raketku :)

Odkaz ke komentáři

Dneska sme byli pro kamínky v lomu...v tom pažáku to byla celkem makačka, spocenej sem byl jak vrata od chlíva :lol: ...a nejlepší bylo, že když jsem to naložil, nemohl sem se rozjet, protože vozejk byl jedním kolem v "díře" a Raketka se na trávě hrabala...hned sem si vzpomněl na Otesánka, tomu by se to nestalo :smich: ...nicméně nakonec to bylo relativně v klidu, stačilo posbírat trošku "štěrčíku", nasypat pod kola, párkrát rozhoupnout a byli jsme venku...docela sem si oddychl, páč vykládat se mi to moc nechtělo :(

IMG_7429.JPG IMG_7433.JPG

Odkaz ke komentáři
Dneska sme byli pro kamínky v lomu...v tom pažáku to byla celkem makačka, spocenej sem byl jak vrata od chlíva :lol: ...a nejlepší bylo, že když jsem to naložil, nemohl sem se rozjet, protože vozejk byl jedním kolem v "díře" a Raketka se na trávě hrabala...hned sem si vzpomněl na Otesánka, tomu by se to nestalo :smich: ...nicméně nakonec to bylo relativně v klidu, stačilo posbírat trošku "štěrčíku", nasypat pod kola, párkrát rozhoupnout a byli jsme venku...docela sem si oddychl, páč vykládat se mi to moc nechtělo :(

post-108-1248982238_thumb.jpg post-108-1248982864_thumb.jpg

to j ten lom jak jsem tam byl stebou na stromkach ne... hi hi h

Odkaz ke komentáři

Hoši hoši, nebudete věřit...ale ačkoliv to není tak dlouho, co má Raketka nový kolečka, tak předek už je v pasti...pravý přední kolo je uprostřed prohoblovaný až na cord a tím pádem KO. Jak sme onehdá bouchli toho zajíce, co nám zkurvil mlhovku a ukradl přední mřížku, tak urval aji ten koberec v podběhu a o ten se prodřelo kolo. Takže tím pádem je to jasný - hodím to na pojistku a nechám si rovnou vyměnit obě přední kola (stejně už maj hovno vzorek zase) a stříknout nárazníky...snad to nějak dopadne :huh: :) ;)

Odkaz ke komentáři
Jiriku zde je to co jsme ti vcera rikal na te beznine. Pekne do cerne jako masku a prostredni mrizku a bude to masakr

Hmm, když já nevím...pořád těm LEDkám nemůžu nějak přijít na chuť, působí to na mě tak nějak moc "neoriginálně"...jako by to tam nesedělo, je to moc hranatý na kulatým autě. A ve spojení s tou šílenou cenovkou to asi padá, šest a půl je moc, vzhledem k tomu, že mi to nic nepřinese. To bych radši pořídil multifunkční volant nebo tak něco, kdybych ty prachy měl.

Odkaz ke komentáři

Raketka to neobycejne vozidlo, vcerejsi vylet me tak nejak vtloukl do hlavy myslenku proc je to auto tak vyjimecne.

Rakejtka neni vyjimecne auto, je to naprosto obycejne auto, normalni zluta RS v nafte, to co dela to auto vyjimecne je posadka toho auta tedy aspon ta co tam byva nejcasteji a take par dalsich drobnosti abych to tedy shrnul.

1. Skaja - pohodovy majitel raketky a copilot, kterej je ze kazdou spatnost a legraci

2. Snizek - pilot raketky, kterej ma nacouvano s kamionem vic nez vetsina lidi jednotlive na tomto foru popredu, jezdi jako prase, obcas by zaslouzil pres .... ale PRULET to je jeho specialita

3. Dobre pneumatiky to je zaklad

4. Svetelna a zvukovou houkacka v permanenci pri RZ Detenice > Brno za 180 minut

Melo by se to prodavat jako adrenalinovej zazitek, ja uz konec nedaval

Odkaz ke komentáři

Jak dlouho Ti to trvalo než sis ten text dal dokupy? ;)

Pořád čekám na reakci jak je možné sjet pneumatiky za dva měsice??? Já bych je normálně reklamoval!

Já tady nadávam že ty moje Bridžky vydrželi "jenom" 20 tisic a koukám že bych se asi měl radovat protože to co píše Skája je fakt extrém :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...