Ol@f Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 no cece a co telefonat na linku zakazniku, kdo vi jak to Auto interpretuje ve Skodovce, treba rikaji ze te zvladaji ze ses klidnej ze to chapes a ze pohodka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 no cece a co telefonat na linku zakazniku, kdo vi jak to Auto interpretuje ve Skodovce, treba rikaji ze te zvladaji ze ses klidnej ze to chapes a ze pohodka No tam už jsem jednou nasranej volal a řekli mi, že oni jakožto škodovka se se mnou nebudou v podstatě vůbec bavit, protože je zastupuje síť autorizovaných obchodníků (servisů) a oni interpretují stanovisko škodovky mně jakožto zákazníkovi. A když jsem se ptal, jestli má škodovka nějakej firemní servis, kde bych se mohl "odvolat", pokud nejsem spokojen se stanoviskem svýho autorizáku tak mi řekli, že nic takovýho nemají a každej autorizovanej servis je oprávněn jednat jejich jménem, tečka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Tak Raketka je doma :) ...Od doby, co byla naposledy v bolce škodovka zbastlila zase nějakej novej SW, kterej má větší tolerance a nějaký další úpravy, tak přeflashovali ŘJ a uvidíme, co to bude dělat. Nějaká změna tam asi bude, protože dřív to permanentně hlásilo vadný čidlo DPF, tak ho ani neměnili a nechali ho tam...a teď na novým softu to prej už nehlásí, tak těžko říct. No sem zvědavej, co zase soudruzi vymysleli :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 prima!!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 a je bude se drandit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Tak Raketka je doma :) ...Od doby, co byla naposledy v bolce škodovka zbastlila zase nějakej novej SW, kterej má větší tolerance a nějaký další úpravy, tak přeflashovali ŘJ a uvidíme, co to bude dělat. Nějaká změna tam asi bude, protože dřív to permanentně hlásilo vadný čidlo DPF, tak ho ani neměnili a nechali ho tam...a teď na novým softu to prej už nehlásí, tak těžko říct. No sem zvědavej, co zase soudruzi vymysleli :D Odstříhali Ti všechny dráty ke kontrolkám :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Odstříhali Ti všechny dráty ke kontrolkám :-D No když to pomůže, tak proč ne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 No když to pomůže, tak proč ne :D hlavne že to pôjde bez problémov...keď sa to znova pokazí tak im to vrátiš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 No když to pomůže, tak proč ne :D Nikdy už Ti nebude nic svítit, takže pomůže :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Tak jsme připravení na zimu...pěkně vykoupaný, vysátý, řetězy opláchnutý od loňské soli (brzo, já vím ) a dokonce už máme i koupený a obutý zimáčky, takže může začít klidně chumelit ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Neuvěřitelné, ty jsi začal mejt auto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 To víš...koupil sem si wapku a hned se na svět dívám jinak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Skája:neni na přezouvání moc brzo? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Však já mám dvě sady kol, takže jsem si dneska přezul tu druhou a mám je hezky schovaný v garáži...a až napadne sníh, tak to jenom přehodím a hotovo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 konečne je Raketka fešanda :P ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 To jo...teď už zbejvá jen aby jezdila ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 neboj sa, všetko bude a ona sa ti za to odplatí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Hurá hurá, raketka je doma ;) Málem my taky vypadly oči, když vidím jak ty Jirko se máš k umývání ... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 To víš...začínám asi pomalu dospívat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 hele tys umejval wapkou motorovej prostor na te nove dlazbe ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 tak zitra Lunarka ? nebo az o vikendu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 hele tys umejval wapkou motorovej prostor na te nove dlazbe ? A proč jako ne?? ...Však mi z toho olej nechčije, maximálně nějakej lehčí bordýlek a to se pak spláchne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 tak zitra Lunarka ? nebo az o vikendu ? Zítra seš v práci a o víkendu nemám čas...to máme menší sešlost s klukama ze střední 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Zítra seš v práci a o víkendu nemám čas...to máme menší sešlost s klukama ze střední žeby si to naložil do Raketky a umyl to pred vchodom u Marcela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 žeby si to naložil do Raketky a umyl to pred vchodom u Marcela Tam není místo...to jejich sídliště je šílený na parkování ...To je noční můra tam vždycky přijet a hledat fleka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 tak u Oláfka v garáži 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 To by šlo...toho bych se už nebál Dobrá tedy, budu s tím počítat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 To víš...začínám asi pomalu dospívat No už bylo na čase ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Marku jdes zitra do ruze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Teoreticky bych mohl, ale máme akci "burčák", takže neslibuji na 100%, ale ne abyste zase vypadli v devět jako minule 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.