Přejít na obsah

Raketka

Doporučené příspěvky

cece tak to se pojistovna teda prohne jestli ti to vsechno vyjde tak jak si vcera rikal... to musel byt nejakej olovenej kralik...

a bude raketka do nedele OK???

čo mal králik na chrbte báger keď si ho sundal?

Inak s poisťovňou držím palce, teraz veľmi ťažko "púšťajú peniaze" za poistné plnenie, ja som čakal na likvidáciu škody od marca 2009 (za tie pneumatiky), a až teraz minulý mesiac to "pustili"!

Inak začal som sa Ti približovať spotrebou (dlhodobá 7,2) :palec:

Teším sa na OC zraz, pokecáme!!!

Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek
Skajo... ty jsi PRASE... :palec: teda Snížek je prase.... ;) ... faktem je, že abych měl takovou průměrnou spotřebu jako ty, tak bych se zas tolik snažit nemusel... :palec:

btw. já mám za posledních 1100 km průměr 7,7 l ... :palec: ... nuda co? co by tomu asi řekl Snížek... "přišlápni plyn!" :)

já mám vosum, rovnejch :)

Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek
Jedinej já se musim s pojištovnou hádát...nechtěli mě uznat nový zadní náraznik a ted to řeši jak autorizovaný servis tak i pojištovna.

Mě jenom štve že jim to strašně dlouho trvá a maji na všechno hodně času ;)

Jakmile jde o placení tak jsou rychlíci :)

pojišťovny, to jsou kámoši, že by jeden blil. Zkurvená česká. Já jsem z ní zatím vysosal jen 70 a 44 tisíc a dvě čelní skla. Hádky vždy neuvěřitelný. Dnes jsem měl poslední a příští týden konečně peníze na účtě. Měsíc člověk čeká jak debil a protahujou co můžou.

Odkaz ke komentáři
Bobe ty vole... ty na to moc šlapeš!!! :D :)

To je fakt...na vosum je na benzín docela dost :D ...to si můžou dovolit jen nafťáky :)

...ikdyž je fakt, že stejně tak jako Raketka jezdí dlouhodobě za deset a půl, tak aji to HTPčko si bere svoji desítku, takže prostě my jezdíme se vším za deset sem zjistil :rolleyes: :rolleyes: ;)

Odkaz ke komentáři

No ty si děláš prdel, ale ono to létá neskutečným způsobem...sice při předjíždění tomu chvílu trvá, než se to rozhýbe, ale jinak pohoda. Hlavně co se týče jízdních vlastností, tak tam se oktávka vůbec nechytá, to už se aji raketka v zatáčkách hrne ven, jak má těžkej motor, ale fábča s tím absolutně nemá problém, ta si krásně proletí a vůbec nemá tendenci k nedotáčivosti nebo tak, fakt úžastný :rolleyes: :rolleyes: ;) A na dálnici to těch 180 taky udělá, takže já jsem spokojenej :)

Odkaz ke komentáři

Každopádně je vidět, že si dopisujou servisní knížky jak se jim to hodí...protože podle servisky měla bejt prohlídka v nějakých cca 50tis km a teď už to má najeto přes 60tis a pořád to není v knížce potvrzený....a beztak to nebudou prodávat s tím, že v knížce není razítko, ale pak se to dá všechno hezky dopořádku :lol:

Odkaz ke komentáři

Spotřeba je kolem deseti...maximálně pár desetin navrch, ale víc ne. Ono to právě víc už nežere, protože při maximálním zatížení to tlačí okamžitou těch 13 a výjimečně 16 litrů, takže to neleze tolik nahorů :lol: A brzdy sou tady na téhle fábce luxusní, tím, že je to lehoučký auto to brzdí dost dobře, žádný problémy. Ono to taky bude tím, že u RSky jezdí člověk agresivněji a pořád brzdí a akceleruje, kdežto u HTPčka jak jednou zbrzdíš, musíš to zase znova rozhýbat, tak se snažíme tolik neprobržďovat...ale jak říkám, nemůžu si stěžovat, určitě jsou dostatečný.

Odkaz ke komentáři

Ja musim konstatovat ze se musim DADECKKOVY omluvit .. protoze to lita jak krava.. a naprosto v pohode.. kolikrat jsme musel seknout zatacku na posledni chvilku protoze se menil smer jizdy a pohodicka proste jsem to ztocil gumy si piskli a pohodicka... HaTaPka jezdi jak blazen... akorat ta akcelerace.. ale jinak jsme se drzel i jakesi XE 7 od kohosi... a pohodicka se snazil ujet ale porad jsem se ho drzel... a na dalnici to slo prez 185 z kopce rovinka 180 a stoupani 170.. pohodicka.. pokud nebyo teda moc kolme.... hi hi hi .. HTP.. jede dobre... ja mu davam bod za znahu...a za to co dovede i kdyz by to dovest ani nemelo v technicaku 160 a na tachecu namotanejch 185 to by raketka mela litat nejakejch 265 nebo tak.. a nelit coz znamena ze HTP ma navrch... hi hi hi

Odkaz ke komentáři

Dneska mi volal borec ze servisu ohledně tlumičů. Nechal sem si to otestovat, páč se mi zdálo, že to už houby sedí...ale výsledek mne doslova šokoval. Sice ta mašinka nemá mapy pro RS TDI, tak to udělali podle TFSI, nicméně zadek jako novej a předek o krapet horší, ale pořád v pohodě. To sem nečekal, při 100tis km a navíc poměrně svižnějším stylem jízdy. Tak tím líp, aspoň ušetřím :smich:

Odkaz ke komentáři
Tak už je Raketka na základně...a jak se sem dostala?? ...no přeci na odtahovce, to je jasný :) ...dovezli Raketku a odvezli 1.9ku, páč nám odešlo turbo do věčných lovišť...ale máme to všechno zdokumentovaný a natočený, takže bude videjko :angry:

Skájo: je to zvláštní ale tak nějak jsem to čekal... :palec: Řikal jsem Ti to DOCHLAZUJ!!! :rolleyes:

Chudák ten co Ti plati ty opravy...ten musi mít vítr v peněžence :(

Odkaz ke komentáři

Tak turbo budu nárokovat na škodovce...pokud vydrží 30tis km, tak je asi něco špatně...to se na mě nezlob, ale to mi nepřipadá normální. A pokud to normální je, tak si potom fakt budu muset myslet, že škodovka neumí udělat pořádný auto, ale pouští ven samý zmetky, který nejsou schopný splnit základní požadavky kupujícího.

Odkaz ke komentáři
Tak turbo budu nárokovat na škodovce...pokud vydrží 30tis km, tak je asi něco špatně...to se na mě nezlob, ale to mi nepřipadá normální. A pokud to normální je, tak si potom fakt budu muset myslet, že škodovka neumí udělat pořádný auto, ale pouští ven samý zmetky, který nejsou schopný splnit základní požadavky kupujícího.

Snad mě nechceš rozesmát...turbo ti zničim během několika dnů...a ty to víš :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

No tak to zase bacha...to turbo musí čistě teoreticky vydržet jezdit na okruhu čtrnáct dní v kuse, pokud má v běžným provozu vydržet nějakou rozumnou dobu. Druhá věc je pak ojebávání materiálu a úspory při výrobě a tím pádem nižší kvalita a větší poruchovost...to se k tomu pak ale musí automobilka taky adekvátně postavit.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...