mischicka Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 Tys už turbo jednou měnil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 Ne, neměnil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 No tak nemáš najeto 30k km, ale 100 ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 No tak nemáš najeto 30k km, ale 100 ne? auto jeho mamky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 Přesně tak. Kdyby odešlo moje, tak neřeknu ani popel - s tím stylem jízdy a po 100tis km. Ale že odešlo na mamčiné 1.9ce po 30tis km, to mě docela nasralo a hlavně zklamalo, protože sem si myslel, že to je zrovna jeden z těch spolehlivějších motorů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 Aha, to bych se s nima taky hádal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 ... který nejsou schopný splnit základní požadavky kupujícího.no jo ale ty a sníža s těma autama(i s tím tvé mamky) nejezdíte jako kdejakej kupující se základníma požadavkama přece 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2009 no jo ale ty a sníža s těma autama(i s tím tvé mamky) nejezdíte jako kdejakej kupující se základníma požadavkama přece :lool: Beru, že nám nevydrží brzdy tolik co ostatním, že tlumiče dostávají zabrat o něco víc, že sjedem gumy za 10tis km, ale neberu, že "uhoníme" motor. To mi připadá jako blbost, když tam ten motor jednou dají a má určitý parametry, tak musí být schopen je plnit a musí to vydržet. Jinými slovy motor se nemůže posrat jen proto, že člověk jezdí pořád naplno a ždímá z něj výkon, kterej si zaplatil. Na ten by měl být navrženej a mělo by to bejt otestovaný, že to vydrží a bude to šlapat nějakou rozumnou dobu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2009 Nicméně co se týče toho turba, tak to automaticky škodovka vzala na sebe, respektive bez jakýchkoliv řečí z bolky sami servisu napsali, že veškerý materiál jde na jejich účet a platit se bude jen práce, což mi příjde jako férovej přístup a zase si u mě škodovka docela dost šplhla po těch problémech s Raketkou. Zítra to bude snad hotový, dávali tam kromě turba ještě novej IC a nějaký další blbosti kolem. Jo a ještě se pochlubím, co jsem dneska vyfasoval jako náhradní vozidlo, když jsem Raketku půjčil máti, abych nemusel rávno vstávat a vozit ju do práce ;) ...je to dráček :) ...a zase jsem se po dlouhé době svezl něčím, co člověk skutečně řídí...takovej požitek z jízdy žádná oktávka nikdy nedá :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 21, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2009 ...a zase jsem se po dlouhé době svezl něčím, co člověk skutečně řídí...takovej požitek z jízdy žádná oktávka nikdy nedá :lool: :) to poznaam ;) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Srpen 21, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2009 Jo a ještě se pochlubím, co jsem dneska vyfasoval jako náhradní vozidlo, když jsem Raketku půjčil máti, abych nemusel rávno vstávat a vozit ju do práce kua to je fajná krysa :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 21, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2009 Skájo: pěknej kousek! :lool: Uměl jsi s tim vůbec jet? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 21, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2009 Kurňa Jirko to je alespoň pekáč Je to jednobodový vstřik nebo ještě karburátor? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Srpen 21, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2009 Hlavne toho formanka neumývaj! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 taaak a Raketka má po včerajšku aj foto pri rampe na Barumke :) :P :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Skájo: pěknej kousek! Uměl jsi s tim vůbec jet? To víš, že jo...něco už jsem se s fanouškem nadrandil...vlastně to bylo první auto, který jsem zamlada sám řídil...a málem ho votočil na střechu :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Je to jednobodový vstřik nebo ještě karburátor? Teď si nejsem jistej, ale řekl bych, že to už bude stříkačka :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2009 taaak a Raketka má po včerajšku aj foto pri rampe na Barumke :palec: Přesně tak...máme tam rovnou dvě hvězdný posádky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Bolo to super - s Raketkou až pri rampe...tieto fotky nepotrebujú žiaden komentár :palec: :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 pár fotek Rocketky a jedna s tuleněm Ondrou! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2009 Paráda fotečky, thx :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 Zdá se mi to, nebo je na značce ještě stará verze samolepky na emise?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 Petus... čeho ty si nevšimneš.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 na druhou stranu.... už jsi dlouho nehlásil můj pohyb! hihihi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2009 Co já vím, jestli stará nebo nová...upřímně řečeno jsem ani nevěděl, že se někdy v poslední době ty nálepky měnily. Každopádně tyhle sou starý přesně 3 roky, takže za rok čeká Raketku STKčko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Tak Raketka je zase v servisu...už mě ta škodovka pomalu ale jistě začíná pěkně srát, všude maj plnou hubu keců a ve finále skutek utek ...příště si koupím Opla jako Ondra a budu v klidu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 kurwa co s tím zase máš??? btw. Ondra už má Insigniii???????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 veskere aktivity vedouci k Opelu potazmo spis 3.6FSI v Superbu jsem zastavil, vcera jsem si od developera odnesl smlouvy na byt pripravene k podepsani o vikendu musim v klidu jeste jednou procist a podepsat, na konci tydne snad predavaci protokol a klice a pak jsem lost, snazim se udelat nejakej harmonogram ale moc mi to nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Tak Raketka je zase v servisu...už mě ta škodovka pomalu ale jistě začíná pěkně srát, všude maj plnou hubu keců a ve finále skutek utek ...příště si koupím Opla jako Ondra a budu v klidu :) tak to je (ani nemám výraz na to) :D ...neverím, že to vyrieši niečo iné ako výmena celého motora 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 No kdyby aspoň na rovinu řekli, že to prostě neumí spravit, ale oni pořád chodí tak nějak kolem dokola a nic moc neřeší. Katastrofa. Nejhorší je, že já absolutně netuším, čím to je, respektive mám takový podezření, že to nebude jen tím DPFkem, ale že tam může bejt i něco jinýho. A to je právě na pikaču, i kdybych si teoreticky nechal u Dieselpoweru vykuchat částičák, tak potom už na to škodovka ani nesáhne a co s tím, žejo. No uvidíme, já už jsem na to rezignoval, snad jen zkusit "pohrozit" nějakou medializací ve stylu černých ovcí, jestli by se škodovka trošku nerozhoupala :lool: :P :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.