Přejít na obsah

Raketka

Doporučené příspěvky

no jo ale ty a sníža s těma autama(i s tím tvé mamky) nejezdíte jako kdejakej kupující se základníma požadavkama přece :lool:

Beru, že nám nevydrží brzdy tolik co ostatním, že tlumiče dostávají zabrat o něco víc, že sjedem gumy za 10tis km, ale neberu, že "uhoníme" motor. To mi připadá jako blbost, když tam ten motor jednou dají a má určitý parametry, tak musí být schopen je plnit a musí to vydržet. Jinými slovy motor se nemůže posrat jen proto, že člověk jezdí pořád naplno a ždímá z něj výkon, kterej si zaplatil. Na ten by měl být navrženej a mělo by to bejt otestovaný, že to vydrží a bude to šlapat nějakou rozumnou dobu :pivo:

Odkaz ke komentáři

Nicméně co se týče toho turba, tak to automaticky škodovka vzala na sebe, respektive bez jakýchkoliv řečí z bolky sami servisu napsali, že veškerý materiál jde na jejich účet a platit se bude jen práce, což mi příjde jako férovej přístup a zase si u mě škodovka docela dost šplhla po těch problémech s Raketkou. Zítra to bude snad hotový, dávali tam kromě turba ještě novej IC a nějaký další blbosti kolem.

Jo a ještě se pochlubím, co jsem dneska vyfasoval jako náhradní vozidlo, když jsem Raketku půjčil máti, abych nemusel rávno vstávat a vozit ju do práce ;)

IMG_9928.JPGIMG_9929.JPGIMG_9931.JPGIMG_9932.JPG

...je to dráček :) ...a zase jsem se po dlouhé době svezl něčím, co člověk skutečně řídí...takovej požitek z jízdy žádná oktávka nikdy nedá :lool: :pivo: :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

veskere aktivity vedouci k Opelu potazmo spis 3.6FSI v Superbu jsem zastavil, vcera jsem si od developera odnesl smlouvy na byt pripravene k podepsani o vikendu musim v klidu jeste jednou procist a podepsat, na konci tydne snad predavaci protokol a klice a pak jsem lost, snazim se udelat nejakej harmonogram ale moc mi to nejde

Odkaz ke komentáři
Tak Raketka je zase v servisu...už mě ta škodovka pomalu ale jistě začíná pěkně srát, všude maj plnou hubu keců a ve finále skutek utek :lol: ...příště si koupím Opla jako Ondra a budu v klidu :)

tak to je (ani nemám výraz na to) :D ...neverím, že to vyrieši niečo iné ako výmena celého motora :loool:

Odkaz ke komentáři

No kdyby aspoň na rovinu řekli, že to prostě neumí spravit, ale oni pořád chodí tak nějak kolem dokola a nic moc neřeší. Katastrofa. Nejhorší je, že já absolutně netuším, čím to je, respektive mám takový podezření, že to nebude jen tím DPFkem, ale že tam může bejt i něco jinýho. A to je právě na pikaču, i kdybych si teoreticky nechal u Dieselpoweru vykuchat částičák, tak potom už na to škodovka ani nesáhne a co s tím, žejo. No uvidíme, já už jsem na to rezignoval, snad jen zkusit "pohrozit" nějakou medializací ve stylu černých ovcí, jestli by se škodovka trošku nerozhoupala :lool: :P :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...