Ol@f Odesláno Březen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 tady nebo SH ted nevim, jako jo je to prijemnejsi, vyssi stupen se s tim radi o poznani lip nez se starou. Jinak jako nejsem objimac radici paky radeji na kolynko spolujezdkyne :lool: :prcprc: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 29, 2012 Sdílet Odesláno Březen 29, 2012 Este mi napadlo, ze ako to je s touto pakou - ale z Yetiho? Je potrebne tiez upravovat ramik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Březen 29, 2012 Sdílet Odesláno Březen 29, 2012 pokud mas radicku z yetiho nemusis upravovat vubec nic ale neni tam ten chromovy krouzek a je opoznani tvarove jina oproti tej ze superba jinak superbovou mam taky a prehodit to jde uplne bez problemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 29, 2012 Sdílet Odesláno Březen 29, 2012 OK, vdaka za rychlu odpoved A este jedna otazka - ta z novych Octavii je tvarom blizsie tej zo Supa alebo Yetiho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Březen 29, 2012 Sdílet Odesláno Březen 29, 2012 octavie ma stejny tvar jako yeti naprvni pohled se superbova zda stejna ale zdani klame 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 máte nějaký návad jak demontovat manžetu od hlavice?? chci tam nechat původní kvuli constructu, u nové jsou opačně švy. díval jsem se na to ale nějak jsem to moc neřešil, ale jít by to mělo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Duben 2, 2012 Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 tiez mam ten problem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 2, 2012 Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 Jde to, zevnitř vycvaknout takový plastový zajištovací kroužek, jde ztuha, ale jde..., stáhnout kůži z hlavice, dát jinou hlavici, natáhnout kůži a zajistit (akorát nevím, jestli dělají na všechny hlavice stejné ty spodní plastové zajišťovací kroužky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hawker Odesláno Duben 2, 2012 Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 Jde to, zevnitř vycvaknout takový plastový zajištovací kroužek, jde ztuha, ale jde..., stáhnout kůži z hlavice, dát jinou hlavici, natáhnout kůži a zajistit (akorát nevím, jestli dělají na všechny hlavice stejné ty spodní plastové zajišťovací kroužky Bohužel nedělají. koupil jsem si samotnou hlavici ze supa za pár korun novou z aukra a došel jsem k tomuhle problému. Nakonec samodomo kutil a hlavice je na svém místě :o) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 no já jsem ted koupil jen tu hlavici ale docela se toho bojím...a jelikož mám pocit, že nejsem manuálně šikovnej, tak bych měl dotaz, jestli by někdo nebyl tak hodnej a nenapsal mi tu jednoduchej návod. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter_K Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Návod je jednoduchý: Otevři si ten "popelník" a chytni prstama tam plast okolo řadičky a vycvakni ho. Pak ho celý zvedni a přetáhni ho přes řadičku. Uvidíš takový kovový kroužek který drží řadičku, ten buď roztáhní, tak aby jsi ho sundal, nebo ho rozřízni (doporučuji to rozřiznutí). Vyměň hlavice, zmáčkni nový kovový kroužek a zaklapni plast a máš hotovo ;-) Celkem ti to zabere 30 minut nebo 45 minut i se vztekáním se ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 ten kroužek se dá v poho roztáhnout a pak použít znova :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 mě to zabralo cirka 6minut, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.