Přejít na obsah

Reinxed

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Jj, jak kde, zkoušel jsem to taky ve dvou STK a nechtěli to udělat, ani když jsem řekl, že jim za to něco dám. Nakonec jsem si tady přes fórum našel jedno STK, kde to za 500 na sedadle udělali. Asi to chce najít nějakou menší STK, kde se zaměstnanci tak nebojí, že je šéf načapá. Nejlepší jsou starší mechanici, ti jsou možná více zvyklí na úplatky. :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Kluci poraďte.Před 4 měsíci jsem nechal doplnit klimu a minulý týden přestala chladit úplně. Nechal jsem si zjistit u známého únik a ten přišel na to , že to uniká u nátrubku na chladiči viz. obrázek. Myslel jsem si , že to půjde odšroubovat a možná vyměnit těsnění ale on mě utvrdil že se musí vyměnit celý chladič. Prý je to tam nalisované a nelze s tím nic dělat.

Máte s tímto někdo zkušenost?

Děkuji

post-523-1278503961_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdravim..to samý jsem řešil také. Unikalo mi to u té bílé zátky (měl by to být výparník) a u starých OII se musí koupit nový chladiš. Když má novou OII, tak tam se prý dá vyměnit jenom ten výparník. Zkoušeli jsme to s tím mechanikem povolit, ale prostě to nešlo. Říkal mi, že jednou to zkoušeli povolovat na nějakým starým chladiči a bez poničení té zátky to prostě nešlo ven.

Takže jsem musel pořídit bohužel novej chladič a teďka čekám na výměnu :)

http://www.cc-autodily.cz/kondenzator-chla...?kod=1K0820411Q

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...

Takže zjištění je takové:

Když je auto studené ( když s ním celý den nebo dva dny nejedu) tak po nastartování se mi ozývá kovový zvuk od motoru.Po sešlápnutí spojky a uvolnění zvuk zmizí. Po kratší jízdě a po dojetí do práce je to v klidu.

Co to může být? Jsou to příznaky setrváku?

Děkuji všem za rady.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...