Přejít na obsah

Modrá O II Combi 1.9 TDI PD BKC MR06

Doporučené příspěvky

Ten plast byl hladkej a nechtěl sem ho drhnout, stačí prý dobře odmastit a nastříkat základem, já sem našel na plastu jen pár malinkejch ťukanců od kamínků, chrom to zřejmě dobře ochránil, tak sem dal plnič a jen jemně obrousil. Chrom sem dal dolů pomocí kyseliny chlorovodíkový (solný) a 30ti% kysličníku, jelo to jak po másle :) Rady k lakování sem dostal od lakýry a z chemie sem míval za jedna :) Cenu vím jen vcelku i s barvou, 309,-kč - vše ve spreji, není to špičková kvalita ale vypadá to opravdu dobře a časem se ukáže.

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Jakoby ze zadní strany rámečku, kde je ostrá hrana, seškrábneš chrom lámacím nožem až na plast, pak takovou tou škrabkou na sundavání nálepek z oken strháváš plátek za plátkem, kolem dokola to jde dobře, kolem znaku hůř. Je to tak hodina práce, musíš dávat pozor aby jsi neponičil ten samotný plast, protože je hodně měkký. A taky si pořežeš trochu ruce.

post-944-1312714416_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No pane jo, oloupal jsi to jak ovoce, díky za postup, někomu se určitě hodí :blink: Já bych na to asi neměl nerva tak i pro příště zůstanu u tý chemie. Kyselina stojí pár kaček a když chvátáš tak to urychlíš tím kysličníkem. Ještě se chystám na plaketku z řadičky, ale pořád se nemohu rozhodnout jakou zvolit barvu.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Dodo-Kolín: "Zatím" sem nenarazil, jj odbrzdíš ručku a rozsvítí se jen potkávačky. Řekl bych že je tak auto víc viditelný než leckerý homologovaný denní svícení u mlhovek, jakmile se sníží viditelnost (mrholení, stmívání atd.) rozsvítím automaticky růčo zbytek.

Ol@f: S časem je to asi tak - dělám tři víkendy v měsíci, čtvrtý volno a tak pořád dokola. Volnej sem měl teď ale na sraz sem si to volno šetřil, jenže jak už to tak bývá tak se holt může něco přihodit a mě před necelými třemi měsíci zemřela maminka což mě stálo hodně všeho, včetně našetřenýho volna a zbytek už mám jen pro rodinu, takže se ani letos bohužel nezúčastním. Mrzí mě to hodně ale rodina je pro mě prioritou číslo jedna.

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Tak mě čeká výměna předního skla viz foto, to je cca 10cm, za tři hoďky stání přibylo dalších 15cm. Veselý je že to mám pojištěný ale ještě veselejší věc je to že od 4.3.12 mám novou pojistku u jiný pojišťovny a je tam prej první tři měsíce při škodní události 50% spoluúčast :) Odpoledne až se vzbudím to jdu řešit s pojišťovákem.

post-3471-0-78600900-1331162906_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

kdyby měla být první tři měsíce 50% spoluúčast, tak bych asi ty tři měsíce počkal:-)

starou pojistku si rušil jak? třebas budeš ještě v nějaké té ochranné měsíční lhůtě a půjde udělat na starou pojjistku...... možná to je blbost, jen mě to napadlo

Odkaz ke komentáři

S tou pojistkou to teprve půjdu zjistit a počkat mi radil i pojišťovák po telefonu, jenže už je to 30cm i když sem to přelepil, jezdit s tím je o hubu a v pondělí sem měl jít na technickou což sem odložil až po výměně páč tam by to neklaplo. Do práce už sem si halt zajistil náhradu a těch 50% mě z vysokou pravděpodobností nemine ale důležitý je že mi chutná, doma všichni zdraví a budu mít volnej víkend ;)

Edit>> jo a v sobotu bude zabíjačka :lol:

Odkaz ke komentáři

Abych pravdu řekl tak tohle nechávám na svým pojišťovákovi, on mi to všechno pěkně vysvětlí a já tomu sice rozumím ale do tejdne to mám z hlavy venku :lol: Nejsem odborník ale za tohle se ti nebude! nic zvyšovat, nemá to vliv na bonus bezeškodního plnění, pojišťovna zaplatí škodu do výše plnění a ty pětikilo, máš ČSOB? Svýho pojišťováka určitě měnit nebudu protože za to okno nebudu platit nic, udělal to ještě na předchozí pojistku od český a zejtra jedu do servisu domluvit kdy mi to vymění, předpokládám že hned :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Nepleteš, mám ho víc jak 2 roky a spokojenej sem hodně, chtěl sem dávat jinej koženej volant a tohle sem plánoval jen dočasně ale zůstává pořád :palec: Je příjemnej na dotek, vypadá pořád dobře a hlavní plus pro mě je že ten volan nabyl na tlouštce, nemám sice ruce jak lopaty ale silnější průměr mi víc vyhovuje ;)

Odkaz ke komentáři

jj, bez toho namočení by to nešlo. Když si člověk dá záležet tak to vypadá super ale prsty při tom dostanou pěkně na frak, já použil rukavice z práce, nějakej umělej textil co je na straně dlaně pogumovanej, bez nich se to pěkně zařezává do kůže, je potřeba to pořádně dotahovat, přeji ať se ti daří ;)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 7 měsíců později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...