šulda Odesláno Červenec 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 (upraveno) Ten plast byl hladkej a nechtěl sem ho drhnout, stačí prý dobře odmastit a nastříkat základem, já sem našel na plastu jen pár malinkejch ťukanců od kamínků, chrom to zřejmě dobře ochránil, tak sem dal plnič a jen jemně obrousil. Chrom sem dal dolů pomocí kyseliny chlorovodíkový (solný) a 30ti% kysličníku, jelo to jak po másle :) Rady k lakování sem dostal od lakýry a z chemie sem míval za jedna :) Cenu vím jen vcelku i s barvou, 309,-kč - vše ve spreji, není to špičková kvalita ale vypadá to opravdu dobře a časem se ukáže. Upraveno Červenec 28, 2011 uživatelem šulda Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 Jakoby ze zadní strany rámečku, kde je ostrá hrana, seškrábneš chrom lámacím nožem až na plast, pak takovou tou škrabkou na sundavání nálepek z oken strháváš plátek za plátkem, kolem dokola to jde dobře, kolem znaku hůř. Je to tak hodina práce, musíš dávat pozor aby jsi neponičil ten samotný plast, protože je hodně měkký. A taky si pořežeš trochu ruce. Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 No pane jo, oloupal jsi to jak ovoce, díky za postup, někomu se určitě hodí Já bych na to asi neměl nerva tak i pro příště zůstanu u tý chemie. Kyselina stojí pár kaček a když chvátáš tak to urychlíš tím kysličníkem. Ještě se chystám na plaketku z řadičky, ale pořád se nemohu rozhodnout jakou zvolit barvu. Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Tak už nějakou dobu mám k rámečku masky stříklý i kliky a zrcátka. Ještě lišty ale na ty asi vyjde čas až příští rok. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 hezký, lišty určitě taky a uvažoval bych o zbytku zrcátek - adaptérech Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Dík, tak o tom už sem opravdu uvažoval aby to bylo komplet a lišty samozřejmě taky všechny. Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Hezky to ladíš :D Jen dotázek: jak svítíš přes den? Hlavníma světlometama, nebo mlhama se sníženou svítivostí? Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Teď mám nakódováno denní svícení na Ameriku. Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 A už někdo remcal? To znamená když dáš ručku tak se rozsvítí? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 čau šuldo, koukam do seznamu registrovanych na sraz a ty nikde, nezbyva cas ? Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 (upraveno) Dodo-Kolín: "Zatím" sem nenarazil, jj odbrzdíš ručku a rozsvítí se jen potkávačky. Řekl bych že je tak auto víc viditelný než leckerý homologovaný denní svícení u mlhovek, jakmile se sníží viditelnost (mrholení, stmívání atd.) rozsvítím automaticky růčo zbytek. Ol@f: S časem je to asi tak - dělám tři víkendy v měsíci, čtvrtý volno a tak pořád dokola. Volnej sem měl teď ale na sraz sem si to volno šetřil, jenže jak už to tak bývá tak se holt může něco přihodit a mě před necelými třemi měsíci zemřela maminka což mě stálo hodně všeho, včetně našetřenýho volna a zbytek už mám jen pro rodinu, takže se ani letos bohužel nezúčastním. Mrzí mě to hodně ale rodina je pro mě prioritou číslo jedna. Upraveno Srpen 30, 2011 uživatelem šulda Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 (upraveno) Tak mě čeká výměna předního skla viz foto, to je cca 10cm, za tři hoďky stání přibylo dalších 15cm. Veselý je že to mám pojištěný ale ještě veselejší věc je to že od 4.3.12 mám novou pojistku u jiný pojišťovny a je tam prej první tři měsíce při škodní události 50% spoluúčast :) Odpoledne až se vzbudím to jdu řešit s pojišťovákem. Upraveno Březen 8, 2012 uživatelem šulda Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 kdyby měla být první tři měsíce 50% spoluúčast, tak bych asi ty tři měsíce počkal:-) starou pojistku si rušil jak? třebas budeš ještě v nějaké té ochranné měsíční lhůtě a půjde udělat na starou pojjistku...... možná to je blbost, jen mě to napadlo Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 (upraveno) S tou pojistkou to teprve půjdu zjistit a počkat mi radil i pojišťovák po telefonu, jenže už je to 30cm i když sem to přelepil, jezdit s tím je o hubu a v pondělí sem měl jít na technickou což sem odložil až po výměně páč tam by to neklaplo. Do práce už sem si halt zajistil náhradu a těch 50% mě z vysokou pravděpodobností nemine ale důležitý je že mi chutná, doma všichni zdraví a budu mít volnej víkend ;) Edit>> jo a v sobotu bude zabíjačka Upraveno Březen 8, 2012 uživatelem šulda Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 To je mazec teda,to je radost,tak at to dopadne dobre a poradne se najes a napij Taky potrebuji vymenit celni sklo pres pojistku,kdyz to udelam zaplatim spoluucast tak se mi zvedna pojistake nebo ne mam to v normalni pojistce to okno,nevis??Diky za radu spoluucast mam 500kc Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Abych pravdu řekl tak tohle nechávám na svým pojišťovákovi, on mi to všechno pěkně vysvětlí a já tomu sice rozumím ale do tejdne to mám z hlavy venku Nejsem odborník ale za tohle se ti nebude! nic zvyšovat, nemá to vliv na bonus bezeškodního plnění, pojišťovna zaplatí škodu do výše plnění a ty pětikilo, máš ČSOB? Svýho pojišťováka určitě měnit nebudu protože za to okno nebudu platit nic, udělal to ještě na předchozí pojistku od český a zejtra jedu do servisu domluvit kdy mi to vymění, předpokládám že hned Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Tak to je perfektni!!Ne mam u Alianz prave,tak uvidime no,aspon ze se to nezvedne a nema to vliv na bonus dekuji ti za info! Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Ahoj vsiml jsem si na jedne tve fotce ze mas kozeny potah na volant od firmy Mária Cavallo jestli se nepletu muzes mi prosim napsat jak ses s nim spokojenej a jak ho mas asi dlouho ? diky :) Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Nepleteš, mám ho víc jak 2 roky a spokojenej sem hodně, chtěl sem dávat jinej koženej volant a tohle sem plánoval jen dočasně ale zůstává pořád Je příjemnej na dotek, vypadá pořád dobře a hlavní plus pro mě je že ten volan nabyl na tlouštce, nemám sice ruce jak lopaty ale silnější průměr mi víc vyhovuje ;) Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Diky za odpoved,presne toto jsem chtel slyset teda cist :D uz ho mam doma a hned jak bude cas tak ho nabastlim do auta a pri montazi postupovals podle navodu namocit predem a pak za mokra obsivat? :) Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 jj, bez toho namočení by to nešlo. Když si člověk dá záležet tak to vypadá super ale prsty při tom dostanou pěkně na frak, já použil rukavice z práce, nějakej umělej textil co je na straně dlaně pogumovanej, bez nich se to pěkně zařezává do kůže, je potřeba to pořádně dotahovat, přeji ať se ti daří ;) Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 tak rukavice uz mam taky nachystany snad to bude ok pak dam fotku do meho vlakna diky :) Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Jasně, kuknu tam Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2012 Léta běží a dvojky přibejvaj B) (Venku mlha jak prase tak foceno s bleskem) Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Děkuji ti pane ;) Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 všetko najlepšie a nech sa Ti podarí rozchodiť klímu Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Květen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 (upraveno) Děkuji pánové. Gracho>> určitě povede Byl to ten výparník, teprve dnes přijde nový, proto sem se ještě neozval, až bude hotovo ;) Upraveno Květen 7, 2013 uživatelem šulda Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky