Přejít na obsah

vyndat cat nebo nevyndat?


Jarysek120

Doporučené příspěvky

Kat vyhodit, je to spunt, pokud ma auto najeto 200 litru a vic, tak uz stejne zadnou funkci nema jenom brani spalinam aby rychle vypadly z motoru.....motor se pak lepe vytaci, u vyfuku pak muzes slyset houkani turba, jinak nic. Ja sem nejdrive vyhodil kat a nahradil trubkou, jezdil tak asi rok, a ted mam komplet vedeni vyfuku od motoru az do konce bez katu o vetsim prumeru, tam uz je zvuk poznat :palec:

Odkaz ke komentáři

zdravim.

 

Tak ja ho taky dal pric. Po demontazi je auto ve strednih otacek (a nejvic pri zatezi do kopcu) o hodne brucivejsi. Treba takova dlouhodoba jizda mezi 2500-3000 otacek je pro cestujici vzadu skoro nesnesitelna, vpredu je to relativne v poho. Jinak auto je o trosicku zivejsi, nic moc ale treba jsem kvuly nemu rychlejsi nez ostatni 66kw, zatim my zadna nedokazala utect :palec:

 

Spotrebu to ne meni, ani to na ni ma nejakej vlyv, proste akorat ta hlucnost mne sere.

 

Jinak kazda octa to mnela, zvlast po faceliftu v roce 2000, moje je Euro 3 a mnela ho tam. Jinak nic vic to nekouri, turbo pekne piska, lze ho sliset na vyfuku, proste az na tu hlucnost uplne nepotrebny detail na aute.

Odkaz ke komentáři

Vladane mas dobre udelane spoje jak si vyndal kat ? Resp vyndal si kat a nahradil trubkou, a nebo vybouchal obsah katu a vratil si ho zpatky ?jelikoz pak to muze brucet.....znam hodne lidi co vyndalo kat a ze by si nekdo stezoval v kabine na zvuk to sem jeste neslysel, kazdy rika jen ze jak si vzadu stoupne ka autu tak jde slyset jen vetsi houkani turba....

 

Nadstavec rovna se obal podobny katu ktery je pruchozi :)nebo trubka:)

 

Ja bych to vyresil za 500 kc navarenim trubky o stejnem prumeru jako ma potrubi :)

Odkaz ke komentáři

@hoblik: prave mislim ze v tom mame problem. Ono by to chtelo uplne odstranit pouzdro KAT-u a dat tam trubku. Takle je to jenom vysipane a zavarene zpet a zda se my dokonce i spatne takze 90% to pouzdro dela kraval. Ale my take rekly ze ten kraval muze delat i ulozeni motoru. Pokud je KO tak to vice vybruje do karoserie ale tim padem by se to mnelo sliset vsude a ne jenom vzadu ne?

Odkaz ke komentáři

Vnitrni prumer je 50 mm, tj. bez sten.

 

Jestli mas vybouchany kat tak ja problem se zvukem objeveny...to ti tam rachta :lol: Ja mam komplet sportovni vyfuk, bal sem se jako krava ze to bude rvat, a 2,5tis ot. nejde poznat rozdil, pak uz to je toco, a u 5tis uz mi praska hlava a spolucestujicim taky, ale zvuk je to hezky na diesla :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...