kocka87 Odesláno Květen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 (upraveno) Tak po nějaké době přidám pár novinek. Konečně se podařilo dotáhnout přestavbu bi-xenonů do konce. Světla už se vozí na autě. Velké díky Rolbařovi za montáž světel a natažení kabeláže všude tam, kam bylo třeba. Před dvěma týdny jsem ještě dával do kupy a instaloval nivelaci na nápravy a minulý týden proběhla montáž ostřikovačů světel. V pondělí se pak konečně jelo k Rolbařovi na montáž. Jelikož jsou světla použité, tak jsem se modlil, ať fungují jednotky, startéry atd a naštěstí vše funguje jak má. Byla dodělána i funkce COMING HOME a je to luxusní vychytávka. Parkuju před vraty a poprvé jsem za tmy viděl na klíčovou dirku :D Jen trochu škoda, že O1 neměla i LEAVING HOME. Předevčírem proběhlo ještě menší seřízení a následná zkouška za tmy. Musím říct, že bi-xenon projektory ze Superba 2 fungují výborně. Oproti halogenům, je na potkávací znatelně více světla a to i do větší vzdálenosti od auta a dálkový xenon ve spojení s halogen dálkou dává opravdu hodně světla, až mě to samotného poprvé trochu vyděsilo :D Takže s účinností xenonů jsem velmi spokojen a investovaných nemalých peněz nelituji. Jinak při příležitosti montáže přední nivelace, proběhla výměna destiček, takže oktávka dostala nové destičky Textar. S kotouči Brembo Max fungují dobře, takže jsem raději neměnil, abych náhodou nesáhl vedle. Ještě mě čekají destičky vzadu, ale tam zatím nevím, co na kotouč Ferodo použít. pár fotek z přestavby světla osazeny xenon tlumené/dálka Phillips D2S 4300K, halogen dálka Osram Night Breaker Unlimited +110%, mlhovka halogen čína 3000K Upraveno Květen 20, 2016 uživatelem kocka87 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 krásné xenony :) ale škoda těch výbojek, měl si dát aspoň 6000k ať je to sněhobíle krásné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Parádní práce na Xenonech, dal sis záležet ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 luxus luxus luxus, závidím :) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 no pěknýýýýýýý, 6000k bych nedával, max 5500k jako má Osram Cool blue, možná hodím zpátky 4300k, protože když jsem jel za deště v noci, tak ani těch 5500k nebylo moc v cajku, ta dálka musí svítit skvěle i s halogenem, já svítím jen xenonem do dálky a svítí to líp než samostatná H1 v dálce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 tak mi právě 6000k příjde asi 2x lepší za mokra než 4300k co jsem měl v autě po koupi :) možná to dělají ty světla na dvojce, kdoví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Květen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Díky pánové všem za pochvalu @košin: já právě dal na doporučení 4300K. Jednak je to teplota blížící se teplotě denního světla a jednak je to hodnota, která má dávat nejlepší viditelnost za všech podmínek, tedy i za deště atd. Za mě je 4300K OK, na silnici za tmy svítí krásně bíle s lehkým světle modrým nádechem. Daleko líp se teď jezdí za tmy, světla svítí víc a dál :) @vlastaaa: jo, dálka svítí opravdu moc a daleko :D časem dám nějaký fotky. Přítelkyně z toho byla trochu špatná, že prý teď budeme každého oslňovat a když jsem pak poprvé rozsvítil dálku, tak v šoku a v polohlasu řekla: ty v.o.l.e, tak to je hodně v tu chvíli bylo hotovo :D Jinak ještě jednou moc díky za informace ohledně přestavby de fakto jsi mě nakopl k realizaci, protože jsem to viděl u tebe ve vlákně a tak říkám, to chci taky a už to jelo :D výsledek stál za tu námahu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Jirko měl si dodat tu hlášku se srnou:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Květen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Jo z toho jsem taky nemohl :D to svítí tak moc, že až ti do cesty vběhne srnka a budeš mít dálkový, tak než do ní narazíš, tak shoří a bylo znova hotovo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 :-D Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Květen 21, 2016 Sdílet Odesláno Květen 21, 2016 Krasna dorabka. Snad sa k prestavbe na xenon raz odhodlam tiez.Je to urcite super vidiet v noci a za dazda lepsie a dalej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Květen 21, 2016 Sdílet Odesláno Květen 21, 2016 jsem rád, že jsi spokojený, a že jsem dobře poradil, u tebe je ta vestavba projektoru cennější, protože sis na to troufl sám, hold zlatý český ručičky. jinak v dnešní době považuju xenon za základ, ať už z designového nebo bezpečnostního hlediska. a jedna off.topis, co myslíš mám po nich skočit? http://www.sbazar.cz/filip.mail/detail/16935953-vw-t5-zadni-brzdice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Květen 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2016 @duke_luke: díky za pochvalu ;) určitě doporučuju, je to teď naprosto nesrovnatelné s halogenem. @vlastaaa: spokojený jsem ani nevíš jak ;) je to fakt paráda. No troufl, páč jsem naučenej si dělat věci sám krom elektriky, tu jsem právě svěřil Rolbařovi, ale do poslední chvíle jsem nevěděl, jestli světla a zastavěný projektory budou fungovat :) tak tak, xenon základ. Teď po krátkých zkušenostech už halogen nikdy víc. Jinak co se týče brzd, tak bych neváhal. Prodává to komplet včetně pomocných pružinek, ty jsem musel dokoupit a hlavně včetně hadic, to je dle mého velký plus, páč bys měl jednodušší napojení na trubku na autě. Já hadice T5 neměl, tak jsem to řešil jinak a trochu složitěji. Takže za mě bych je vzal, cena OK ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 21, 2016 Sdílet Odesláno Květen 21, 2016 Hezká práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Květen 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2016 Díky moc ;) Ty taky teď hezky ladíš světla co jsem koukal u tebe ve vlákně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2016 Včera proběhla menší očista po dešti, tak jsem ji jen tak narychlo blejsknul. Bohužel dvě hodiny na to začalo opět pršet, takže na autě zase plno bordelu a práce na nic Jinak takhle se budu kochat výhledem na oktu z nového bydlení. A konečně holka po letech dostane i střechu nad hlavou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 1, 2016 Sdílet Odesláno Červen 1, 2016 Máš ji parádní ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Červen 2, 2016 Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Luxusní práce máš to moc povedený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2016 Díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 Dnes úspěšně absolvována STK, takže na další dva roky spolu tři lehké závady: nefunkční ostřik xenonů, jeden horší držák výfuku a samozřejmě velmi nebezpečná závada v podobě chybějícího atestu na zadních fóliích :D když jsem oktu před osmi lety kupoval, tak to nikdo neřešil, ale teď abych si kvůli pár chybějícím číslům nechal vyměnit stávající fólie, kterým nic není, za nové stejné s pár čísílkama navíc no nic, prošlo to, tak zatím neřeším. Jinak okta už má střechu nad hlavou, sice malou, ale neprší na ni. Před týdnem proběhla zkouška zaparkování do garáže a na délku se vejde jen tak tak, ale po stranách místa dost. Při té příležitosti jsem vylepil srazovou samolepku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 23, 2016 Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 gratulace :) když ti folie nestrhli tak to neřeš garáž parádní, místa dost ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Garáž je super , bez ní je to velmi komplikované. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 @košin: Díky Dane ;) jo zatím to nechám být, snad bych to řešil jen kdyby mě stavěli bubáci a dali mi za tuhle kravinu pokutu. @Martin: Díky. Bez garáže je to na prd :) teď ať je klidně venku hnusně a můžu si v klidu dělat v garáži. Už jen sehnat nějaký pěkný nájezdy a jsem spokojenej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 (upraveno) Minulý týden opět proběhl menší OC sraz s členem Burton.official a tak se i trochu fotilo :) Láďo, nakonec bylo 159 fotek :D Upraveno Červenec 11, 2016 uživatelem kocka87 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 11, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 krásné, obě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červenec 11, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 napriklad na tej druhej foto vyzera octa Burtona akoby mala zadne blatniky vytahovane. opticky klam ako svina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 11, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 Parádní fotečky ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 Díky pánové ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.