kocka87 Odesláno Červenec 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Včerejší zásilka od Viktora. Nějaká ta propagace, ale hlavně konečně je povinná výbava v autě opět v pořádku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 Tak přidám něco nového :) . Abych se v tom dnešním vedru nenudil, pustil jsem se konečně do opravy ulomeného pantu na loketce. Bylo s tím trochu piplání, ale povedlo se, víko loketky konečně drží na svém místě :) a nějaké to foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 moc hezky opraveno :) co ti to tam vede za drát? máš osvětlenou loketku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 Díky ;) jj, to je drát na osvětlení, to vlevo dole je spínač, takže loketka po zavření nesvítí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 hezky :) já jsem teda osvětlovač jak na diskotéce, ale tohle mě nenapadlo osvítit :D asi proto že mám loketku furt nahoře a a zavřenou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 jo, tak to Ti na Žamberku omrknu oktu, ať neberu nějakou inspiraci na osvětlení té mojí chtěl bych ještě osvítit prostory nohou při nastupovaní, ale uvidim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2015 Víkendová obhlídka terénu na Žamberku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 16, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2015 Ty jo, je tam celkem fest plno...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2015 Jo v sobotu odpol po příjezdu bylo celkem umění najít pěkný volný místo. Dnes dopoledne plno lidí balilo a jelo. Pak na place uprostřed kempku nebyl skoro nikdo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Srpen 16, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2015 Co používáš na čištění sedaček? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 Na textilní část Heavy duty carpet cleaner od Valet Pro viz odkaz + ho dokrmuju mýdlem s jelenem (to pouští špínu řekl bych víc, než drahej heavy duty), zatím se mi tohle osvědčilo ze všech čističů asi nejvíc. www.rollupandshine.com/valet-pro-heavy-duty-carpet-cleaner-1l-785-p.asp a na koženkovou čast čistící mléko od sonaxu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Srpen 17, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 Díky za radu. Koupím jelena a uvidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 (upraveno) Není zač. Vždycky sedačky namočím vodou s haevy duty, pak potřu jelenem a měkčím kartáčem vydrbu, pak strojně vysát a klidně i opakuju proces :) Upraveno Srpen 17, 2015 uživatelem kocka87 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2015 Dnešní celodenní čištění kol, bíla je snad ta nejhorší barva :D po neúspěšném vyzkoušení různých přípravků na čištění, jsem se na konec rozhodl pro strojní leštění. Výsledek konečně odpovídá mému očekávání :) pořídil jsem tuto menší sadu na leštění kol pár fotek před, podotýkám, že na fotkách před jsou umytá kola, líp umýt se mi je nepovedlo ani pomocí IronX, Alu Clear atd... zažraný prach z brzd je opravdu peklo a pár fotek po vyleštění, skoro jako když jsem je dovezl z lakovny po komaxitu :D Nedostupná místa na zkoušku vyleštěna ručně starým dobrým Tempem, výsledek parádní. Doba leštění jednoho kola cca 2 hodiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Srpen 23, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2015 Parádní práce, kola jsou jak nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Wau Krásné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Nádherný výsledek ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 luxusní, fakt jako nové :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Díky moc pánové, pochvala potěší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 Včera večer proběhl menší servis před Žamberkem, na chvíli je zase klid :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 Tak tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 26, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 Správná údržba - dobré zdraví ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 Tak včera odpoledne jsme se s přítelkyní pustili do barvení stropnice na černo pomocí tuše. Do stropnice padlo jeden a čtvrt litru ve dvou poctivých vrstvách. Musím říct, že po zaschnutí první vrstvy se na stropnici udělaly tak trochu mapy a říkám si, jestli to nepřekryje druhá vrstva, tak ji snad ani nebudu vracet do auta a vyhodím :D naštěstí druhá vrstva udělala hezkou černou celistvou plochu bez fleků. Přemýšlím, že ještě koupím druhou stropnici a zkusím textilní barvu, protože na zaschlé tuši jde snadno udělat rukou šmouha, která jde odstranit pouze opětovným natřením. Nic méně s výsledkem jsem spokojen, interiér hodně ztmavl. Dokonce i budoucí tchýně po nahlédnutí do auta pronesla, že už ví, jak to vypadá v rakvi :D před natírání a po montáži 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 26, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 nějak se teď to barvení stropnic rozjelo :D pěkný to máš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 Díky ;) já právě měl nalakovaný sloupky do černa už asi pět let a pokukoval jsem po origo RS stropnici, ale dávat za ni 5-6tis tak to mi bylo líto. A tak když to nastartoval košin, tak jsem si řekl, že to taky prubnu. Výsledek luxus, ale jak jsem psal, ještě zkusím jinou a obarvit barvou na textil, páč tohle je hrozně náchylný na otěr :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 26, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 kdyz jeste nabarvis stropni madla a stinitka tak to bude TOP ;) ale i tak, jak casto sahas na strop? ale kazdopadne jsem zvedav jaky to bude tou textilni barvou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 (upraveno) Madla a clonítka buď časem seženu origo RS nebo když se nepoštěstí, nechám tak jak to je, protože i takto nakombinovaný se mi to líbí ;) jako jasně nesahám, ale stačí párkrát sklopit clonku, škrtnout prstem o strop a už to bude vidět a budu z toho nervózní :D nebo už vidim kolegy z práce co vozím, jééé ty máš novej černej strop a bude :D Jinak na tu barvu jsem taky zvědavej, už jí mám slíbenou, tak uvidím. Upraveno Srpen 26, 2015 uživatelem kocka87 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 26, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 krásná práce, jsem rád že můj a Richardův nápad se tu rozšířil :D jinak clonítka a madla přijd mrknout na sraze, mám je dělané sprejem a když je viděl Hanys tak říkal: kde si sehnat RS ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 :D díky moc, rád se přijdu podívat . Ty si je stříkal tou barvou na vinyl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.