Přejít na obsah

*Prodáno* možno smazat.......

Doporučené příspěvky

Hmm, pekne si to udelal. :D Ja bych o tom mel taky premyslet. Kdyz jsem jel vcera rano na ten sraz, tak jelo auto krasne, ale odpoledne, kdyz zacalo byt hodne teplo, bylo znat, ze tolik nejede. :P

To je ale normální a cooler ti s tím moc nepomůže... Záleží prostě na vzduchu jakej to saje...

Vyzvedl jsem hadice od Dieselpoweru na fotce jsou jen dvě ze tří. Časem změním počet gumových částí teď jsem tlačen časem... vzal jsem k tomu i několik spon. Byl jsem ubezpečen , že budou stačit. Bohužel až v pondělí budou ty trubky. Jezdím teď Fabi HTP v kombi , průměrná rychlost z Písku do Budějovic 54km/h s průměrnou spotřebou 6,2l. ;) při stejné spotřebě mám na stejné trase jinou průmerku :D už aby zase jezdila holka moje :D

Na co jsem zvědavý je odstranění chcípací klapky. Kdyby to chcípání mělo být tragický tak ji v nějaký modifikaci vrátím zpátky.

JArysek má odstraněno a úplně v pohodě

Odkaz ke komentáři
To je ale normální a cooler ti s tím moc nepomůže... Záleží prostě na vzduchu jakej to saje...

JArysek má odstraněno a úplně v pohodě

naopak pomaha to dost, sice s malym origo turbem chvili trva nez natlaci ale de o to si zvyknout, jinak to jede uplne stejne at je zima ci 30 stupnu i pri hodne svizny jizde ve vedru tam neni linost jaka tam byla pred tim , lepsi reakce, min koure a hlavne rozdil teplot 40C v sani

Odkaz ke komentáři

lepím to jak se dá. Plány jsou nemalý jen to něco stojí tak muším šetřit ;) a nebo imrovizovat. Většina postupů je na netu tak jsem jen hamounil díly jak se objevily za dobrou cenu a něco se musí koupit nový.

Jinak už je to hotový. Příští verzi doplním o jedno nerez koleno a půjdou do černýho komaxitu. Ted to není dokonalý jelikož musím jezdit. Byl jsem to projet a dobrý snad to všude těsní. Před FMIC ještě příjde taková ta pěkný plastový mřížka aby nebyl tolik na ráně. Předělá se vedení vzduchu uvažuji o fitru ze Saabu 2,3T Aero. Uvidíme. Projel jsem to a strach ze chcípání bez klapky byl zbytečný. Nějak jsem nezaznamenal rozdíl. Zejtra stím jedu do práce tak uvidíme. Ještě ptovést očistu ...no práce je habaděj....každopádně mám radost , že už zase jezdím.... :)

Tady ma ale nekdo velkolepe plany............. Ja to pocital na tu moji kocku a po vsech uprvach mi vysli cca 60tis............ :palec:

ná jedu po etapách ... kupoval jsem vstřiky PP764 a úprava softu ..pak jsem hromadil díly na FMIC a nepočítám opotřebované díly, které se měnit musí... levný to není a auto se pomalu stává neprodejný ;)

post-504-1306863203_thumb.jpg

post-504-1306863236_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

snažím se si dělat všechno sám. Svařování jsem svěřil profíkovi, nechtěl bych aby to někde foukalo. Ještě stejně budu muset vylepšit :pivo: jinak se mi zdá , že to líp táhne, ale těžko říct třeba je to subjektivní pocit, jelikož jsem sní týden nejezdil :lool: příští týden objednám plastovou mřížku at to nevypadá jako tuzing :D

Odkaz ke komentáři

No ja te obdivuju. Sice mam vzdelani o auto oboru ale sam bych do tohohle nesel. A co ja pocital tak to mam: vstriky, FMIC, velke foukatko, sani a fitr box, soft, prislusenstvi, praci a a v neposledni rade i 312mm brzdy.......... Takze ti tak nejak nevim jestli do toho jit. A jak jsi sam napal: To auto se stava neprodejnym :) A to nejsem jajiN :D :D :D ;)

Odkaz ke komentáři

Mám rodinu , brzo budem čtyři. Auto jako takový nám plně vyhovuje , převezl jsem sním vše co jsem potřeboval. Není to nejlepší auto na světě , ale dostačuje. Samořejmě jsem přemýšlel o výměně, ale za co? Oct. II motory nic moc na ladění a já bych nenechal auto origo :) Takže jsem se rozhodl a auto se ladí a předělává. Při nejhorším zustane manželce :D zvenku už se to moc měnit nebude :D však uvidíme co dál :D

Děkuji za kladné ohlasy na tu moji škochli ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

abych se nenudil tak jsem si rozhodil rozvody a díky tomu , že jsem ťulpas tak 3 dny nejezdil. Pak jsem zjistil čm to bylo a jezdím zase. Jelikož jsem měl rozbitý ,,prsa" tak jsem objednal nové ještě vyměním řemen za nový, sundám vanu a celkově to zkouknu. Prostě takový větší servis a zdá se, že i výfuk vzdal svoji práci takže budou zase nějaký změny :smich: Uvidíme jak to vše dopadne :smich:

Odkaz ke komentáři

tak koupil jsem stočenou odrbanou škochli která překročila dávno 300tis a na tachu je 19XXXX takže myslím, že má nárok. Tenkrát jsem chtěl mermo mocí 81kw a jedí byla tahle. Lak je katastrofa a mohl bych pokračovat. Některý věci byly ještě origo. prodávat už ji nebudu ikdyž mě to někdy popadne. Pro představu loni nový čepy na ramení a letos druhý kolo. Díky cenám ND to ještě jde. Akorát mě štve, že třeba šetřím na nový turbo a vysere se něco jinýho a to známe všichni....to vše mi vynahrazuje pocit z jizdy a už se těším až si hodím u Funa další kolo :smich: jen to bude později než jsem měl v plánu. To už je osud.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

pokračujem v krasojízdě. Potom co jsem vyměnil čep na rameni a dotáhl ručku jsem konečně vyměnil ty prsa co se poškodily a zalepil. Jelikož to začalo zase chcát tak nebylo zbytí. Povolení šroubu na klice si vyžádalo speciální úpravu klíče :lol: Musím vyměnit ještě pak někdy řemen jelikož tenhle dostal slušně zabrat. A když už jsem si myslel, že mám hotovo, tak se mi přestala rozsvěcet kontrolka žhavení a VAG , že nemůže najít ŘJ. Naštěstí chytřejší než já mi poradili koupi nového relé 109. Takže zejtra snad už konečně budu jezdit.....a čekat co se vysere příště.... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Jasně tedf budu skoro do září doma, tak stačí dát echo :D aspon uvidíš malou kačenku :palec:

takže koupě nového relé 109 vyřešila můj problém s ŘJ a zase jezdít, ted ještě krátká návštěva stk a hurá do Letovic na otočku :rolleyes: snad se nic nevys**re :lool: Hlavně, že už zase jezdím a rozhodl jsem se, že to předělám z venku na Face. :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...