Guest Mišel Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 Ahoj, podle referencí, by měl být výfuk od značky TYLL nejlepší z možných náhrad. Bosal nebrat ani walker prý.. Jenže Tyll nabízí středovej bud tlumič a nebo středovej rezonátor, kterej je levnější o 200,- O ty peníze mi nejde, ale co je lepší? je v tom rozdíl? Ani fotku tam nemají blbouni Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 Čus, tak já jsem kupoval střeďák loni a šáhnul jsem po dynamizéru od Laityngu a dostalo úplně jiný zvuk. Jinak letos jsem měnil zadní díl výfuku a šáhnul jsem po Tyllovi a bez problému. Jinak tchán si nechal na auto namontoval střeďáka i koncový díl od Walkera a hodně si to chválí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 a jakej zvuk? nevíš, jak vypadá střeďák ted? od tohoto výrobce prý výfuky rychle hnijou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 Zvuk je decentní jako originál skoro o něm nevíš. Jenom prej když auto vytáčí, tak to má sportovnější zvuk, ale nic velkýho.(Jsem s tim jel na můj dynamizér to zdaleka nemá :P )Jinak na autě ho má necelý 2 měsíce,takže shnilej asi ještě nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pym Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Rád bych toto téma opět otevřel. Jak je to s kvalitou náhradních dílů Originál a dosti drahých Škoda versus ty pekelnosti, co se prodávají i jako originál, jako je Bosal, Walters atd. Přeci jenom je rozdíl v ceně poměrně zásadní a zajímá mě poměr cena výkon. Či popřípadě co jiného použít. Tady jsem viděl ještě Tyll či co. Poradí někdo jak to s tím je a co koupit? Budu mít RS koncovku a nerad bych to cpal na něco co mi za chvíli shnije. Na druhou stranu je otázka jestli má cenu investovat do origo dílu, který vydrží o dva dnz déle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 tak originál zadní výfuk mám na autě od 2004 - nepoznal bys stáří, auto jezdí i zimy. Jde o výfuk O1rs - takže určitě origo nejlepší a nebavme se o dvou dnech. Počítej s tím, že náhrady budeš měnit co 3 roky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 (upraveno) já budu dávat KLARIUS, střední a zadní díl mě vyjde na 2500 kč KLARIUS - ELIT Upraveno Únor 1, 2011 uživatelem McDrapi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pym Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Díky za odpověď. Ještě jsem přemýšlel, že originál přestříknu nějakým motip sprejem na výfuky, co říkáte na tuto možnost prodloužení trvanlivosti? A dá se to vůbec aplikovat (kvůli teplotám) na střední díl výfuku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 co třeba stříknout to zinkem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 SI MYSLÍM ŽE VENKOVNÍ ÚPRAVA VÝFUKU JAKOU KOLIV BARVOU JE ZBYTEČNÁ ,PROTOŽE VÝFUK VĚTŠINOU PROHNIJE ZEVNITŘ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Souhlasim s názorem RAZTYho, oproti tomu otec každé jaro výfuk čistí a natírá stříbřenkou, dlouhodobý výsledek nejsem schopnej posoudit, tak dlouho mu auto nevydrží, aby měnil jakoukoliv část výfuku, pořídí něco jiného, ale o auto se místy stará na mě až moc ... Jinak kdysi jsme se na škole učili o korozi a celkem praktické výsledky byly zajímavé v tom ohledu, že protikorozní úpravy se samozřejmě vážou na použitý materiál chráněného materiálu a nevhodnou volbou nátěrové hmoty, tj. jejího složení, že obsahuje např. zinkový či jiný prach a částice pro zamezení koroze může naopak korozi urychlit, protože vrstvy působící antikorozně už z výroby, mají narušený třeba elektrostatický vlastnosti a dochází např. k jakési anodové korozi, ke které by bez nátěru nedocházelo ... Kdybych dával tenkrát větší pozor, nemusel jsem se bát natírat speciálními nátěry, a to jsem zkoušku dal za jedna ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nejlepší je škoda :-) Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 zdravím ,mám Ol 16-74kw,auto po koupi prdělo jako sv..a,tak jsem vymněnil poslední díl, střední díl a provařil se i první svody s kaltasem,takže díra nikde není upínací kroužky utahlé,tesneni u spoje motoru a svodů nové,vlnovec byl v poho(jarová voda na studeným potrubí vše ohalí )ale prdení furt stejné,nevím už čím to je,může mi prosím Vás někdo poradit kde mám dale hledat chybu? předem díky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pjan Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 a nejes ty moc strukovin a vyhovaras sa na auto? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nejlepší je škoda :-) Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Místo rady jenom hlody,a luštěniny si jez sám! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
EDYSO Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 Zdravím, chcel by som sa poradiť. Mám octaviu 1.6 74kw a budem už musieť vymeniť tlmič výfuka. Čo by to spravilo keby som ta to dal tlmič z 1.8 20v? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 nic se nestane otazkou je jestli tam pude mechanicky to nevim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
EDYSO Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Mechanicky by to malo íšť ale počul som aj názory že mi to nič nespraví iba dvihne spotrebu ...ale mne to príde ako hluposť veď prečo by mi mala ísť hore spotreba keď tam budem mať výfuk ktorý má väčší prierez? Tým pádom by sa mali splodiny dostať z auta rýchlejšie a teoreticky by som z neho mohol aj dostať možno aj trošku vyšši výkon že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 EDYSO: spotřeba se ti opravdu může o něco zvednout, protože motor potřebuje ve výfukovém potrubí i určitý odpor a když odpor chybí, tak se ti může zvednou spotřeba a auto může dokonce i hůře jet (vlastní zkušenost, když jsem měl prasklou spojku mezi katalizátorem a středovým tlumičem). Kdyby to bylo naopak, tak by bylo nejlepší mít na motoru jen svody nemyslíš? Opak je ale pravdou, když budeš mít díru ve výfuku hned za svodama, tak ti bude motor hodně řvát, spotřebu bude mít jak tank a pojede šnečím tempem... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
EDYSO Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 EDYSO: spotřeba se ti opravdu může o něco zvednout, protože motor potřebuje ve výfukovém potrubí i určitý odpor a když odpor chybí, tak se ti může zvednou spotřeba a auto může dokonce i hůře jet (vlastní zkušenost, když jsem měl prasklou spojku mezi katalizátorem a středovým tlumičem). Kdyby to bylo naopak, tak by bylo nejlepší mít na motoru jen svody nemyslíš? Opak je ale pravdou, když budeš mít díru ve výfuku hned za svodama, tak ti bude motor hodně řvát, spotřebu bude mít jak tank a pojede šnečím tempem... :) No tak to je pravda, že by to bolo najjednoduchšie. A poznám to zvuk to malo jak helikoptéra Takže keď už tam chcem niečo lepšie tak je oveľa lepšia voľba dať tam športový ktorý je original na 1.6 hej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Ano, pokud chceš mít lepší zvuk, tak je lepší dát sportovní výfuk, který je přímo určenej na 1.6 motor ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Tomu se říká sportovní zvuk - http://www.youtube.com/watch?v=RCj-BjW-RZM na 1.6 :D musím ten výfuk taky vyměnit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Zajímavej zvuk Máro :D , ale nejseš sám..., taky mám trochu sportovnější zvuk :D , budu muset ten poslední díl taky vyměnit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
EDYSO Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Ale nejde len o zvuk. Áno športový zvuk je super ale keby som vymenil celý výfuk za športový tak by som mal dosiahnuť aj vyšší výkon že?..už na viacerých miestach som sa dočítal že týpek dal výfuk REMUS,športový filter a dostal z toho 3 kone navyše :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 U atmosférického motoru navíc o objemu 1.6 je to diskutabilní, spíš si myslím, že výkon v lepším případě zůstane stejnej, jen to bude mít lepší zvuk a pokud by to nějaký výkon přeci jen přidalo, tak to bude jak píšeš max. 1-3 koně a to stejně nepoznáš ;) . Větší význam to má u motoru s turbem nebo u velkooběmové atmosféry... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
EDYSO Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 No uvidím...prevdepodobne tam pôjde ten športový lebo aj ten zvuk je dobrá vec, aj keď zase nechcem aby to revalo ako u niektorých inteligentov čo tam maju taky tlmič že nepočuje sam seba :D :D No ale dúfam že ešte túto zimu vydrží a budem ho meniť až na jar keď bude teplo aby som mohol v klude urobiť aj výrez do náraznika a nie teraz zatvorený v garáži s nedostatkom miesta ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 EDYSO na 1.6 už moc nevymáčkneš,můžeš tak upravit sáni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
EDYSO Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 No to chcem upraviť tiež ale myslíš že bude stačiť vymeniť iba vložku do boxu za športovu? Alebo je lepšie sa s tým pohrať a dať tam hrušku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octania Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Hola hola co výfuk vola... Na tej moji raketě1.6 74 AKL combi sem akorát sundal první část výfuku,čekalo mě překvapeni od minulého tryznitele..,vlnovce zavařeny, kat asi vykuchanej,jde vidět uvnitř jen síťku jakoby na okna,ale je kovová. S tím ze koupením nového předního dílu se nevyhnu..jsou na výběr dvě varianty Přední díl Výfuku od cc díly s vlnovcem výroba Tyll (2100.- cca) Přední díl výfuku od prima s vlnovcem výroba Polmostrów (1300 cca) Zatím váhám které objednat... Ovšem nastává otázka co s tím katem? Emise zatím nijak řešit nepotrebuju, takže tam půjde ta imitace katu zpátky navařit na nový přední díl.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octania Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 ..tak hotovo, koupeny svody Tyll, kat. jevykuchanej + navařena nova trubka prumeru 50mm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 ..už na viacerých miestach som sa dočítal že týpek dal výfuk REMUS,športový filter a dostal z toho 3 kone navyše :) Pro 3 koně navíc bych prodal i babičku :D ... to se vyplatí ..jdi do toho :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.