vittorio Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 Naše logo zobrazuje 3 automobilky: Škoda, Audi a Seat pod jedním koncernem Volkswagen. Pro tyto značky dodáváme autodíly. O nás Nabízíme náhradní díly (autodíly) na všechny značky koncernu VOLKSWAGEN a naší filosofií je poskytovat zákazníkům díly za stejné ceny pro různé značky. Tím lze ušetřit poměrně vysoké častky. Většina MOTOROVÝCH a PODVOZKOVÝCH DÍLŮ, které se montují do vozů Škoda, jsou naprosto stejné i pro vozy Audi, VW, i Seat. Jejich ceny jsou však u většiny prodejců daleko VYŠŠÍ! * náhradní díly na vozy ŠKODA - Škoda 100, Škoda 105, Škoda 120, Škoda 130, Škoda Favorit, Škoda Forman, Škoda Fabia, Škoda Fabia Combi, Škoda Octavia, Škoda Octavia Combi, Škoda Octavia Scout, Škoda Roomster, Škoda Roomster Scout, Škoda Superb * náhradní díly na vozy VOLKSWAGEN - Bora, Caddy, Fox, Golf 1-5, Jetta, Lupo, New Beetle, Passat, Polo, Sharan, Touran, Transporter, Vento. * náhradní díly na vozy AUDI - 80, 100, TT, A2, A3, A4, A5,A6, A8 * náhradní díly na vozy SEAT - Alhambra, Altea, Arosa, Cordoba, Ibiza, Inca, Leon, Malaga, Toledo. Trvale máme na skladě téměř 10000 položek na výše uvedené typy vozů. Naše sklady obsahují téměř 10000 položek, proto není problém expedovat zázazníkovi zakázku ihned po obdržení objednávky. Jednotlivé položky vedeme jak v originálním provedení, tak i v mnohem levnějších replikách Některé díly opravdu není potřeba kupovat originál, většinou se jedná o díly, které nejsou mechanicky velmi namáhané, proto máme na výběr od značkových po repliky za několikanásobně nižší ceny. Na originální díly i na repliky je poskytována stejná záruka, t.j. 2 roky od data prodeje Není-li autodíl značkový, tak přesně garantujeme zemi původu. Nemateme zákazníky názvem značkový díl, který je značkový pouze logem na krabičce. Při objednávce zboží za více než 4500,- Kč bez DPH zaplatíme balné a dopravné za Vás. Doprava zdarma platí pouze při přepravě po území České republiky. V případě, že se jedná o objemné zboží, které nelze zaslat v jednom balíku, platí tato výhoda pouze pro jeden balík. Za eventuelní další balíky bude po telefonické dohodě poštovné účtováno. U položek, které nejsou momentálně na skladě budete individuálně informováni o termínu dodání. Dodáváme i náhradní díly na starší vozy SKODA 105, SKODA 120, SKODA 130, SKODA FAVORIT, SKODA FORMAN, SKODA FELICIA (COMBI i PICKUP). Na starší modely vozů ŠKODA dodáváme ještě více než 3000 položek, dále i celou řadu karosářských a opravárenských dílů (lemy blatníků, části podběhů, ...) V našem e-shopu najdete takové díly jako například: * motorky, motorky ostřikovače, motorky topení, motorky stěrače * chladiče vody, chladiče oleje * rozvody, sady rozvodů, rozvodové řemeny, rozvodové kladky * řízení, servořízení, řídící tyče * čerpadla vodní, čerpadla servořízení, čerpadla palivačerpadla oleje * hadice brzdové, hadice vodní, hadice tlakové * filtry vzduchové, filtry paliva, filtry oleje, filtry klimatizace * ložiska kluzná, ložiska axiální * zámky dveří, zámky řízení, zámky centrální * výfuky, výfuková potrubí * poloosy, klouby poloosy * tlumiče pérování, tlumiče výfuku, tlumiče kmitů * pneumatiky letní, pneumatiky zimní * koberce gumové, koberce kufru * oleje motorové * světlomety * skla přední, skla zadní, skla boční Car Centrum Kosořice 22 294 41 Dobrovice Otevírací doba: Po – ČT : 7:00 – 16:00 Pá : 7:00 - 15:00 GPS: Loc: 50°19'57.033"N, 14°58'21.643"E EMAIL ICQ: 474387559 SKYPE: cc-autodily www.cc-autodily.cz ČLEN FÓRA : jELDA Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 A mají členové OC taky nějaké slevy? Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Ptal jsem se na 3 mistech a poradne jsem nedostal odpoved. Ale jak to tak vypada, tak nejspis ne. Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Já myslím, že sleva pro členy OC je, ale 100% to nevím! Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 tak zítra si jedu pro další díly z tohoto shopíku ;) mám to za rohem, takže pro to jezdím osobně ceny super a ochota na jedničku s hvězdičkou! Díky Martine! Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 moc mě ho tam zítra nezdržuj, bude mi něco hledat a posílat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 jo tak proto mám přijet až odpoledne, celý dopoledne mu totiž zabere zásilka pro tebe Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 jo tak ja se s Martinem vidam skoro pravidelne ve ctvrtek.. :smich: Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Tak se ho optej na ty slevy. Taky jsem si objednal a přišlo to tak rychle až jsem se divil. Fakt super a cena taky i bez slevy. Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 bral jsem tam nejaky veci. rychla dodavka, dobry ceny a skvele jednani...sleva je 10% pro cleny klubu Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 A jak to pisete do online objednavky? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 není tam nějaká poznámka pro doručení? já objednávám zásadně po icq Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 proto jELDA porad nestiha, Dakie a Tomasek ho ukolujou a co my ostani musime cekat nez vy se vykecate a nalozite ze ? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 ale ale, já dlouho nezdržuju to bych si nedovolil :D Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 není tam nějaká poznámka pro doručení? já objednávám zásadně po icq :D presne tak icq nebo osobne Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 (upraveno) není tam nějaká poznámka pro doručení? Jo, kolonka tam je. Ja jen nevedel, jestli tam mam psat cislo clena nebo by stacilo jen to, ze jsem clen OC atd, tak jsem se na to radsi vyprdnul, protoze Petr a Viktor mi napsali, ze sleva nejspis neni. A Ol@f se na me vyprdnul uplne a neodepsal mi. Upraveno Březen 2, 2011 uživatelem houmik Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 v CC autodíly sleva pro členy je, ale aby si dostal o něco lepší cenu než je na stránkách tak napiš Jeldovi SZ s tim co by si chtěl a on Ti cenu pošle obratem Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 (upraveno) jj sleva pro OC členy je.. Stačí napsat členovy jELDA Super ceny, perfektní jednání..!! Doporučuju !! Upraveno Březen 2, 2011 uživatelem TomasOctavia Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 kuci - je to tak ze moc nestiham klidne piste na eshop@cc-autodily.cz - je to primo na me :) jen dejte echo ze jste OC fora : )) jELDA Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 taky jsem se na to ptal a prý stačí do poznámky při objednání ze stránek napsat,že jsme členem OC+svůj nick.Teď budu něco odjednávat,tak snad nějaká slevka bude :).Jinak potvrzuji super jednání :D Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Teď mi PPLka dovezla brzdy. :) Super cena, super rychlost sqělí jednání. Díky jELDA :D Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 jELDu mužu jenom doporučit vyborna komunikace i ceny.... Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Dnes u jELDY objednano zadni ulozeni ramen z audi TT supr domluva i cena a uznana i sleva pro OC diky Martine Muzu jen doporucit :) Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Taktéž se připojuji jELDA je obchodník na svém místě!! Super domluva a fér jednání. Díkes pane Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Opět neskutečně rychlý obchod za skvělé ceny. Nelze než doporučit. Díky Martine Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 (upraveno) :) :) dikec všem :) Upraveno Březen 18, 2011 uživatelem jELDA Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 I já musím pochválit!!! Bezva domluva, pěkná cena! Včera objednáno a balík už mám doma, díky Martine! Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 Ochotná komunikace, super slevy, rychlé dodání. ;) Děkuju Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 ja moc dekuji, expres dodani prezidentovi dokonce osobne do prace, 12h od objednani ;) i s radou a pomoci ;) dikes moc Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 (upraveno) dej echo jak jsi spokojen s brembo max : ) trosku jsem bloudil ted uz vim kam jet ;) jELDA jinak diky vsem za prizen ;) Upraveno Březen 27, 2011 uživatelem jELDA Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky