Přejít na obsah

CC-AUTODÍLY

Doporučené příspěvky

Ahoj, tak ja jsem zklamanej, vsichni pisete jak spokojenost ja objednal a misto 5W30 mi prisel 5W40 ach jo... Kazdou chvili mam nake reklamace, asi se na me lepi smula :((((

EDIT:po zavolani ma reklamace, uznana chyba a odeslani spravneho oleje… DIKY

Odkaz ke komentáři

Takze panove.... tydny se mnou Jelda vybiral dily, mel trpelivost, byl ochotny,komunikace na jednicku, vcera kolem obeda jsem mu napsal zavaznou objednavku mailem, kam chci dorucit, jak chci platit, ve tri mi volal sam zpet, osefoval slevicku, doladily se detaily, dneska rano, ani ne po 24hodinach mi volaji z DPD, ze dobirka bude na moji adrese pred obedem!!!!!

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

tak takovyhle pristup... nemam slov!!!!! kde muzu, budu chvalit! :palec::pivo:

//EDIT

email Jeldovi: 11.6.2013 9:39

telefon od Jeldy: 11.6.2013 14:33 poladili jsme detaily

balik od DPD: 12.6.2013 11:15

tak tomu rikam dobra prace!!! :palec:

Upraveno uživatelem raym0n
Odkaz ke komentáři

co jsem pochopil tak v balicku neni nic estetickeho, ja mam auto taky spinavy takze ho na ozdravnou kuru odvez az zitra a odpoledne doraz. To jsou mi taky napad planovat servis kolem data srazu :lool: :lool: to je prvni co checkuju kdyz davam auto do servisu :lool: :lool: :lool:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 4 týdny později...

CC díly sou nej .. nakupuji tam pořát :palec: jednou sem měl taky reklamaci a to z duvodu že mi byly nechtěne zaslány kotouče na 4x4 a další den poslali správné a ty odemě hnedka vzali :palec:

Martin je jednička :palec: rád u něho nakupuji :pivo:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...