Přejít na obsah

Čím leštíte octavie?

Hanny

Doporučené příspěvky

Vzdyt je to tady vsechno napsany. :rolleyes:

Jaky by mel byt rozdil mezi treba modrou a stribrnou barvou? Maximalne pouzijes na studenou barvu jinej vosk (nebo podle ceho se to rozdeluje).

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...
  • o 4 měsíce později...

ja som dnes lestil skrabance tempo pastou a vysledok super :palec:

Na to mi stačí jeden smajlík kterj tu bohužel není a to blicí :wallbash:

Tempo je to nejhorší co můžeš na lak auta použít proboha, postav si auto pod halogen a uvidíš tu krásnou paseku co jsi tím nadrobil, doporučuju si osvítit metody detailingu, taky jsem si kdysi myslel jak mycí prostředek na nádobí, houba z tesca a kus hadru udělá auto krásný a lesklý, no naštěstí jsem z toho už vyrost a objevil detailing :P Nevěnuju se mu na 100%, protože zatím na to nejsou finance bokem, ale aspoň kvalitní šampony a kvalitní utěrky jsem si nakoupil. Mám jedno auto po celolaku kromě kapoty, ta se bude ještě měnit a lakovat a krásně je vidět, jak mytí nekvalitníma věcma, nebo nedej bože automyčkou poškrábe lak :rolleyes:

Jinak abych se tu jen nerozčiloval, tak já používám výrobky Chemical Guys, ale už je na čase se kouknout i po IronX atp. Diablo gel není tak účinnej na tu špínu na kolech :lool:

Upraveno uživatelem DanTe
Odkaz ke komentáři

Tak taky přispěju do mlýna :-)

dřív jsem používal jen šampon Sonax a leštěnku Turtle wax... lesklo se to hezky, byl jsem celkem spokojenej, ale pak jsem objevil Meguiars produkty. Nejdřív šampon gold class, pak detailer spolu s clayem, případně ScratchX podle potřeby a nakonec vosk gold class. Auto krásně hlaďounký, lesklý palec.gif

řikal jsem že ještě vyzkoušim Dodo juice... má tu někdo zkušenosti s "Dodem"?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Pánové bohužel Octavie mají na sobě (teď myslím originál laky) carlak takové tvrdosti a specifičnosti že leštění je oříšek. A ještě k tomu doma kde na to nebudete si kupovat leštičku za x-tisíc.

Jediný co můžu nabídnout tak svoje služby. Já nevím jak moc zde jsou povoleny reklamy (když tak admini at mi napíší upozornění) ale zabývám se strojním leštěním a vůbec péčí o vůz. A ceny, můžu říct že v té kvalitě dobré. Kdyby měl někdo zájem tak na FB si najděte LVisage a nebo mi napište do zpráv.

Nechci se tady nějak publikovat jenom vím jaký to je vzít do ruky tempo a začít šudlit.. když jsem byl mladší dělal jsem tak otci auto. A mělo to efekt tak týden a pak to bylo jenom horší.

Sám mám octávii za 30tis a až jsem si ji udělal tak mi v bazaru řekli odkup 70tis. A sousedi se ptají kde sem si to nechal lakovat :)

ps: přidávám foto at máte představu.

post-12636-0-77013000-1360067786_thumb.jpg

post-12636-0-50697000-1360067797_thumb.jpg

post-12636-0-32391400-1360067831_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...