Přejít na obsah

Řehyho Sněhulka

Doporučené příspěvky

No ty kola fakt pecka :lol: A k tematu kamarad dela za hubicku a tak drzis hubu.... To jako kdyz ti za hubicku udela blbe rozvody a dojebe se ti nasledne motor tak budes porad drzet hubu??? ;) ;) ;) Jako kamaradi budme ale jednou jde o obchod a tam nemam pratele!!!!!!!!! Dojebal mi kolo nebo motor.... To je jedno. Ja platim on dela. Bud dela dobre nebo ne....... ;) :)

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
ne jAJINe ma to supr moc se mi o libi jedine co mi tam vadi tak jsou ty cerne gumy :palec: do bila :smich:

:palec: gumy asi lakovat nebudu :)

jen tak dál :) na bílý gut

díky :P kombinace se mi taky líbí

Petelice jako prase !!! Taky budu muset vymyslet nějakou farbičku na moje kolča :-)

Jinak očekávám , že mi dáš info jako prvnímu o zvuku výfuku !!! :palec:

barvičky teď docela frčej a začíná to na silnicích lehce přibývat :P jinak pokud to vyjde a bude výfuk celoprůchozí, určitě hodím videjko se zvukem, ale předpokládám, že to bude to samý co u tebe :smich:

Jinak Vladane je v plánu -35mm :smich:

Odkaz ke komentáři

Tak já to beru tak, že je to zase něco jinýho a v našich luzích a hájích zatím neokoukanýho, a to se mi na tom líbí, až přibude pár detailíků ve stejné barvě, bude to zase něčem jiném :(

jinak by měly přijít pružiny 35mm, a ono i v sérii je opticky zadek níž než předek, tudíž pokud to spadne rovnoměrně tak tomu bude tak i po nasazení pružin :D

Odkaz ke komentáři

udělal jsem jak jsi poradil, je to slušnej rachot a to fouknutí je dokonalý :) zvuk jak 200PS a ono v tom je taková lemra líná :D

Akorát jeden negativní poznatek, přijde mi že to žere cca o půl - litřik víc než dřív, a to nebude tím, že si užívám zvuk a pohledy zmatených lidí :)

Předtím lidi nechápali výstřední kola a teď když se k tomu přidá zvukovej projev s následným pšouknutím tak to zabije totálně :D

Odkaz ke komentáři

Jezdím každý týden 2x Kladno - Plzeň a dnes je opět den cesty, taky jsem zvědav. Ale když má člověk zavřená okna tak se hluk v kabině absolutně nezměnil, takže spokojenost :palec: Venku lidi ovšem nechápou :palec: Sakra mě to baví, kolik taková cirkusová Octa dokáže nadělat povyku :lool:

Odkaz ke komentáři

tak samozřejmě že z hovna bič neupleteš a pořád je to nafta, ale zvuk se mi líbí, na volnoběh žádná sláva ale při jízdě to je fajn...zkoušel jsem to natočit na mobil i na foťák ale obojí ten zvuk zabije :palec: Jediný co mi žere je ta spotřeba, s tím jsem uplně nepočítal že to půjde nahoru... :lool:

Odkaz ke komentáři

ale preco, aj s dieselovym motorom moze mat celkom pekny zvuk :lool: ! Samo ze benzin je benzin :palec: . Njn spotreba, hovorim chce to taky system ako mal myslim stary pontiac GTO - na vyfukovom potrubi hned na zaciatku rozdvojku s klapkou ovladanou elektricky. Jedna poloha by pustala spaliny do zadu cez tlmic a v druhej polohe by prakticky vyfukove potrubie koncilo hned na tej rozdvojke :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...