milhausek Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 máš tam zapojené cany které tam vůbec nepatří, nutné zapojení drátů do budíků, předělání zapojení RJ MF volantu a její překodování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuliss9 Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 No tak to budu asi muset nekam odvest protoze elektrika neni moje hobby.... Kolik to tak muze stat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 vašek nebo Cosby určitě zajet tam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 napiš odkud jsi a někdo zkušený už ti pomůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuliss9 Odesláno Červen 18, 2012 Sdílet Odesláno Červen 18, 2012 Tak jsem s tim byl u atoelektrikare a pry jsem tam mel can symphony proto ten dvoudrat a rekl mi ze si mam koupit bud ty b nebo c akorat nevedel jestli i ja budu potrebovat tmc box kdyz uz tam mam can dvoudrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 budeš potřebovat tmc box a vše zapojit, nakodovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuliss9 Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 Aha tak to se asi nejspis vratim k nejakemu origo skoda autoradiu jako jsem mel symphony, protoze tmc boxy jsou celkem drahe co jsem koukal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Prosim vas skusenejsich, mam DX, auto je dovezene z Nemecka. Potreboval by som radu ohladne toho, ako tam dam cestinu, vsetko mam v nemcine, vedel by mi niekto pomoct? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 (upraveno) pokud mas DXko typu B,nebo C stači přehrat z CD update čeština , pokud A musi se tam neco vymenit jak poznas jake maš DX tak TADY Upraveno Červenec 5, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 Zistil som ze mam typ A, vie niekto ako na to, co tam treba "poriesit" ? resp. kto by to vedel? ja okolie TN, pripadne BA. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Srpen 12, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2012 Pokud máš typ A, tak to musíš nechat někde přehrát, z CD to nejde:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Srpen 12, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2012 @driemotan: Já si ji nechával počeštit http://www.rychlajizda.cz/czmenu.php Za 25 minut hotovo - vyndával a zandával jsem si ji sám. Je to lepší než za 2.000,- nebo 1.500,- Kč co nabízí "konkurence". Myslím, že to k nim jde i poslat, lepší je zavolat a domluvit se. Na slovensku nevím kdo to dělá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standars Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Nazdar chlapi,koupil jsem OI 2003-dovoz z Holandska a teprve se seznamuju.To je první oktávka.Mám tam tohle rádio s navigací ale nevím o tom ani ň!Dá se někde dohledat nějakej manuál nebo něco?? Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 http://czechmanuals.com/uzivatelska-prirucka-navod-k-obsluze/VDO%20DAYTON/MS-4100-_E Holt google je docela dobrá věc na hledání na netu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 9, 2014 Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 ahoj sehnal jsme si dx a vse ok jen me nejde po vlozeni kodu volume nahoru nebo dolu nevite v cem je chyba ale jako slyset neco malo je ale nejde volume 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 10, 2014 Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 nakodováno je správně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 10, 2014 Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 nijak jsem ho nenakodovaval ale uz je v servise asi to bude jen ten cudlik ponevac ani na displayi to nic neukazovalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 11, 2014 Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 to může být špatně nakodovano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 11, 2014 Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 je to jen ten cudlicek na ovladani nastesti ale mozna to i bude spatne nakodovany ponevac nevim jestly to svitilo na maxiku je to jen ten cudlicek na ovladani nastesti ale mozna to i bude spatne nakodovany ponevac nevim jestly to svitilo na maxiku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cacinek Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Nejspis bude nakodovana na soundsystem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 jj navigacce nic neni tudiz zitra jedu k elektrikari aby se pokusil to nejak predelat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lk52000 Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 Zdravim, chcem dat do octavii 1 navigaciu skoda dx . zohnal som uz aj antenu tu s 3mi vyvodmi - fm , gps, gsm . treba k nej natahovat aj nejake kable az k radiu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 a co reknete na tudle co jsem splasil.mam i CD menic.a kabel a antenu musim sehnat.pujde vse co ma? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 potrebuju taky jeste jednu pro za slusny penize 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest lendiiisek Odesláno Červen 28, 2014 Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 Ahoj všem. Potřebovala bych malou pomoc od někoho z okolí. Jsem z Doks, okr. ČL, mám Octavia I RS a do navigace DX jsme pořídili nové mapy. CD se nahrává a pak ale napíše, že mám vložit CD Škoda-Auto DX. Kluk co mi to poslal říkal, že to mám zkusit v jiném autě, že je divný, že to nefunguje. Neznám však nikoho, kdo by měl auto s touhle navigací, proto to zkouším tady Nejste prosím někdo z okolí a nebyl jste ochotný to se mnou vyzkoušet. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 mám takovej blbej dotaz: mám ted nově DXko a zatím sem nepořídil adaptér na usb, tudíš mám zatím transmitter JENŽE nejde mi na dxku nastavit požadovanou frekvenci, dycky to hned automaticky vyhledává a nedá se to přepínat po jednotlivejch frekvencích, což bych potřeboval poradí někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LaK Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Zdravím, sháním někoho z okolí Berouna, Prahy, kdo poradí ohledně originálního rádia Blaupunkt s navigací..zajímá mě toto: https://www.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D_B3DZKbqd5g&h=5AQHo3qCa Jde to na všech rádiích origo Blaupunkt do VW, Škoda... bude mi pasovat rádio z VW do jedničkový Okty? Chci autorádio s MFD jde to nahrát do DX? přiznam se vůbec tomu nerozumim a trochu v tom lítám :-( :-D díky za každou radu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LaK Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Ahoj lidičky, tak trochu už jsem něco naštudoval.. :-) zítra si jedu pro DX typ A, potřebuju nahrát aktualizované mapy a pomoci s češtinou do navi..do budoucna chci určitě, aby přehrávala MP3, DVD.. Kdo v tom má zkušenosti a pomůže mi díky Roman. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavka55 Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Nevím co jsi nastudoval navi DX typ A je necanová a do maxiku jde po třídrátu. Nahrání češtiny do navi typ A možné je ale pouze přeflešováním jednotky stojí to jak kde okolo 1000kč. Pokud jsi k tomu nekoupis origo měnič budeš mít jen rádio,protože mechanika v DX umí číst jen mapy. Nejlepší je koupit si speciální adaptér co imituje changer a do toho píchnout flešku s mp3 ale cena je 1500kč a více.Na přehrávání filnů potřebuješ RGB převodník a ten stojí kolem 2000kč a pak ještě sehnat nějaký přehrávač na 12V.........je pravda že tu někde na netu byl ávod jak si RGB převodník udělat doma s cenou okolo 300kč ale zase musíš trochu rozumět elektronice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.