Přejít na obsah

Octavia by jajiN

Doporučené příspěvky

Ahoj oktavianci ;) Uz jsem tady jednou byl, ale pozadal jsem si o smazani tematu z duvodu neprehlednsti :/ Takze pekne od znova :) Jedna se o Skodu Octavii 1,6 55kw. Auto jsem dostal jako darek na 18. narozeniny. Jsem (snad) treti majitel a najeto bylo pri koupi 148tis km.

Upravy ktere na aute pri koupi jiz byli : Tonova skla, RS naraznik, Kridlo WRC, vyfuk + vyrez do zadniho narazniku, v interieru bylo vse puvodni + radio sony Xplod a vzadu dva ovaly Magnat. Co se tyce motoru, ma tam "sportovni sani" (prijde mi ze to lepe jede + pri eko jizde ma mensi spotrebu), snizenou hlavu a chip od Cimbu.

Provedene upravy - sundane bocni listy, predni a zadni lista v laku, zvetseni predni otvoru v narazniku pro lepsi prichod vzduchu, US SPZ na boku auta, maska Milotec, oznaceni na masce SKODA MOTORSPORT, neony modre (puvodne pod celym autem, ale na zvedaku mi jeden praskl, tak jsou jen vepredu, vzadu a jeden v kufru), zatamvene blinkry, zatmavene zadni lampy, pridelane 3. brzdove svetlo, stavitelny sportovni podvozek JOM (snizeno na mac co to slo - mezui kolem a lemem je mezera tak tak na palec), alu kola r18" (vepredu 225/40, vzadu 235/40)

Planovane upravy pres zimu - zacal jsem delat interier - vybrousti vse a dat do cerno stribrneho laku + facelift palubku, dale dat sedacky z RSka, na strechu dat cernou metalizu + komplet novy stribrny lak s trpitkami, lizatko z cupry R

Foto od puvodniho majitele - post-4870-1284286990_thumb.jpg post-4870-1284286947_thumb.jpg post-4870-1284286898_thumb.jpg

Foto kdyz jsem si s autickem prijel domu - post-4870-1284287106_thumb.jpg post-4870-1284287090_thumb.jpg

Par fotek z uprav - post-4870-1284287335_thumb.jpg post-4870-1284287296_thumb.jpg post-4870-1284287245_thumb.jpg post-4870-1284287202_thumb.jpg post-4870-1284287169_thumb.jpg

A nynejsi foto uz na stelovatelnem podvozku a umyte auto snad pridam jiz brzy, mam totiz mobil na reklamacce ;)

Jinak, na aute se stale pracuje :smich: teda jen pres vikendy, bohuzel tento rok maturuju tak mam toho moc :(

post-4870-1284287062_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

ja si to vzdycky reknu takhle... ted se budu radsi chvili ucit, neceho dosahnu a snad se pak najde odpovidajici prace, nez ted susnit par tisic, upravovat, nevidet svet, nepoznavat novy veci, srat na skolu, pak nemit dobrou praci, nemoct upravovat atd atd :palec: jdu se ucit :wub:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...