jajiN Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 no to mozna ne, ale ja budu stejne cely interier davat do kombinace kuze/lak takze bych na to stejne vzal smirgl a RS by byl razem v **** 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 To bude vypadat dobře, jaký barvy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 cerny lak, bila kuze a detaily tou RUZOVOOOU :D :D :D jinak v sobotu razim do lakovny, za 4 tydny by melo byt auto hotove a pan slibil ze i posklada :) tak snad uz bude vysledek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 To jsem chtel nechat delat taky, ale kdyz jsem zjistil, ze jsou problemy s airbagem po potazeni palubovky, tak jsem se na to vykaslal... Porad s tim autem jezdim "denne", takze tohle neslo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 jo nad tim jsem taky premyslel, ze uz nebudu jezdit jen sam Calounik rikal, ze by se dalo nejak udelat, aby se ta kuze protrhla pri urcitem tlaku a bla bla bla. Nevim, jedu si proto pristi tyden, takze uvidim co mi rekne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 No ja nevim, vis jak, jsou na to nejaky testy atd atd... Ale uvidis, co ti chlapik rekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 ja vim, jenze jedna vec je co rekne chlapik a druha vec je, jake to bude v praxi, ale to zatim a ani to nemam v planu nekd yzkouset . . . doufam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 To bude dobrá kombinace barev S těma airbagama je to zrádný, já mám potaženej airbag na volantu a čalouník mi říkal, at s ním moc nepočítám... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 cerny lak, bila kuze a detaily tou RUZOVOOOU :D :D :D jinak v sobotu razim do lakovny, za 4 tydny by melo byt auto hotove a pan slibil ze i posklada :) tak snad uz bude vysledek :) TY BUDEŠ DÁVAT PALUBOVKU DO BÍLÉ KŮŽE ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Nooo nelibi se Ti na tom neco? :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Nooo :) nelibi se Ti na tom neco? :D :D URČITĚ TO BUDE VYPADAT PARÁDNĚ :) ALE NĚKDO UŽ TADY NĚCO O TÉ BÍLÉ PALUBOVCE PSAL.......PRÝ SE TA BÍLÁ ODRÁŽÍ V ČELNÍM SKLE A RUŠÍ TO ZA JÍZDY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Tak na tohle velkýho bacha, bílej vršek je to nejhorší, co by jsi udělal. To už není na normální provoz, fakt není nic vidět na skle. Známej to tu má, a musí jezdit s hadrem hozeným na palubovce,aby něco viděl. Spíš to dát obráceně, černej koženej vršek+bílé švy a spodek bílej lak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Musím potvrdit, kamarád měl taky bílou palubku a pak na ní měl pořád hozený černý tričko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Jo jo rikal i pan calounik do skoly to mam nastesti busem asi 20minut, takze auto bude spis jen na srazy :) s tim se pocita :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 tady je to fajn videt... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 no neco podobnyho :) jinak dneska mi prislo do ruky "CeOcko" ;) dopadlo to nastesti tak, jak jsem chtel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 vic by se mi libilo jenom "zamraceni" toho vyklenku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 ja vim, jenze to se zase nelibi me, ze dvou duvodu. Ma to vetsina oktavek, ktere maji neco se "zadnim vykem" a navic, chci at jde videt cela spz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Máš to dobře zavařené, jako bych to už někde viděl Dej pak vědět jak jsi dopadl s tím odskokem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 tak odskok jsem vyresil, teda pouze v imaginarne, tedka prisel kamarad, zrovna kdyz jsem to chtel montovat a uz je za nama prvni flaska :/ :P zitra se na to vrhnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 tak to uz sa tazko dela po flaske sem zvedav jak to bude potom v laku cele hned to inac ukaze :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 No tak, s tezkou opickou jsem stravil v garazi dnes 6hodin :D Natrel jsem bubny na bilo, ale moc se mi to nepaci :/ :D Pak jsem musel dat niz vyfuk :) Dopasovat a nasadit konecne ten (tajny :D ) naraznik - delal jsem to sam, takze prace na umreni :/ pak dopasovat a vybrousit prahy a hlavne, dat vsechny plasty a veci do auta a pripravit se na zitrejsi cestu za panem do lakovny :D tady nejake foto :D a tady fotka s dosazenou spz :) tedka vinko a spat, jsem utahany jak psik :/ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 a to tu spz tam budes mit jenom tak placnutou? uplny lapadlo na PCR. a jinak moc nechapu zahlazovani list na jedny strane a na druhy strane takovy FF naraznik... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 jen takový dotázek,...ta značka zustane tak jak je na druhý fotce? Když jsi to zavařoval tak jsem myslel,že bude v nárazníku.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Jo jo vse zustane tak jak ma :) takove odpovedi jsem cekal :D teda uprimne, jeste horsi :D PCR mi nema co rict, na osvetleni tam bude nad tim led pasek :D Nelibi se mi ta spz v narazniku, prijde mi ten kufr pak takovy "prazdny" :D a ke stylu FF . . . ja nevim, me tohle prijde jako jeden z nejdecentnejsich narazniku :) zaprve je to znacka a za druhe tohel je jediny hezky a kvalitni naraznik s difuzorem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 mmmmm, tak za me teda moc ne, treba to bude vypadat supr az to bude komplet ale takhle to zatim neni muj salek kavy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 kdyby jsi udělal třeba prolis jen na značku tak by to nevypadalo tak divně,jelikož to všechno na tý hladký stěně bude trčet ven, ještě bych to promyslel dokud to není pod lakem a zakitovano. je to samozřejmě tvoje auto.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 prolis tam je :) kdyz se tam ta spz da, tak je to v rovine s kufrem :D neboj, vse je domysleno :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Máš to pěkný pane,jen musím dát za pravdu ohledně osvětlení spz,myslím že ten led pásek nebudou flojdi akceptovat....... je vidět že okta je tvůj mazel,jen tak dál a už se těším až nahodíš foto po laku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Toz sledoval jsem todle tema s napetim a pozitivnim ocekavanim, a po zhlednuti narazniku me trosku zamzrazilo, doufam ze z toho jeste neco vykouzlis, za me momentalne negativni hodnoceni :) Tak hodne zdaru do budoucna !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.