Přejít na obsah

Octavia by jajiN

Doporučené příspěvky

zivocich: To je taky pravda :D

Ja jen tak vseobecne, cekal jsem takove nazory. Ono, clovek nikdy nevyhovi vsem. Jak se to rika, 100lidi 100chuti. Navic, ted to nemyslim ve zlem, tady je vetsina lidi, kteri si auta strasne ceni a prost emaji ho ve spickovem stavu s minimalnimi upravami, aby zachovali puvodni vzhled. Aby sli rozeznat, ale nelisili se zase tak moc. Podobne ohlasy jsou i na tuning foru a to typu, ze oktavka se na tuning nehodi a podobne. nejde vyhovet vsem, tak se snazim vyhovet aspon sobe :) A navic, vsechno teprve zkousim, je to moje prvni auto, tak co kdyz ho zku*vim :D aspon budu pro priste vedet, co jo a co ne :D Nikomu to tady nevnucuju aby delali to co ja. Za prve je to silene moc casu, a i trocha penez. Jinak, dekuju kazdemu za pochvalu i kazdemu za pripominku :)

Odkaz ke komentáři
zivocich: To je taky pravda :)

Ja jen tak vseobecne, cekal jsem takove nazory. Ono, clovek nikdy nevyhovi vsem. Jak se to rika, 100lidi 100chuti. Navic, ted to nemyslim ve zlem, tady je vetsina lidi, kteri si auta strasne ceni a prost emaji ho ve spickovem stavu s minimalnimi upravami, aby zachovali puvodni vzhled. Aby sli rozeznat, ale nelisili se zase tak moc. Podobne ohlasy jsou i na tuning foru a to typu, ze oktavka se na tuning nehodi a podobne. nejde vyhovet vsem, tak se snazim vyhovet aspon sobe :D A navic, vsechno teprve zkousim, je to moje prvni auto, tak co kdyz ho zku*vim :D aspon budu pro priste vedet, co jo a co ne :D Nikomu to tady nevnucuju aby delali to co ja. Za prve je to silene moc casu, a i trocha penez. Jinak, dekuju kazdemu za pochvalu i kazdemu za pripominku :D

Souhlas je to tve prvni auto :)musis se vyradit :)

Odkaz ke komentáři

a jsem rad, ze je prvni oktavka, vetsina lidi v mem veku maji . . . no ne starsi :D ale v horsim stavu auta a boji se ze jim upadnou kola a podobne :) Vy tady uz mate Octu jako Xte auto a vite co a jak :D

jinak jedna otazecka. Co tady ty podbehy? http://shop.zavocar.cz/product_info.php?products_id=15029 je to zadni podbeh, ale zarazilo me, ze je od 05- ? Pujde mi to na oktu?

Odkaz ke komentáři
Já bych s hodnocením počkal až to bude v laku,podle mne se to zacelí ,ted jelikož je ten nárazník světlej tak vylejzá a tluče do očí. Po nalakování se to zavře a udělá to pěknej celek........můj názor.

Tak tady musím jen souhlasit, až to bude celý v laku tak to bude uplně něco jinýho a bude pěkně ladit. Jen tak dál a držím palec

Odkaz ke komentáři

domyšleno? pro mě až přemyšleno.. popravdě celkově se mi tvoje úpravy líbily až doteď.. s tou lahvinkou si mohl počkat a auto úpravy vymýšlet za střízliva, pro mě zkurv.ní doteď pěknýho auta.. :palec:

Odkaz ke komentáři

chlape, ještě že máš takovou vyřídilku a umíš to vše obkecat.. :palec: jinak mě napadlo - když už si tak vehementně ¨mračil, proč si nekoupil nárazník s umístěním pro spz? takový taky jsou a hlavně, doděláš tam pěkně podsvícení atd, značka nebude vyčuhovat

Odkaz ke komentáři

Ja nevim, proste podle me (muj chudy nazor :lol: ) je takovy, ze zavarovat cely zadek a davat spz do narazniku je pro oktavky, ktere nemaji kridlo. Nebo alespon ne WRC kridlo s tou "odtrhovou listou", protoze to pak vypada strasne hole a podle me i hnusne. Takze proto jsem chtel mit spz na kufru :palec: Prijde mi to hezci. A navic jak rikam, jsem co se tyce aut "panic" :lol: a doma se v tom nikdo stourat nechce, takze delam vse sam skoro :/ Takze dodelavat v laminatu spz a tak, to bych nezvladal psychicky :)

Odkaz ke komentáři

druhy den bez auta a uz silim :palec: jinak tady jedna okta, o kterou jsem mel zajem. Byla nedaleko Nymburku a moje stribrna byla primo z Nymburku. Jak ale prijel pan se stribrenkou, bylo jasno :) Uz jen podle zvuku a vzhledu :angry: Tady na tu modrou jsem uz pak ani nejel, vzal auto a uhanel domu ;)

Byla to 1,6 74kw, interier v elektrice. Cenove byla levnejsi 60tis, najeto 170tis. r.v. 1997

Takze ruku na srdce, ja osobne si myslim, ze jsem si vybral lip. Teda je fakt, ze to neustale "ruckovani" klickou kdyz chci s nekym pokecat nebo sebrat listek u parkoviste me obtezuje, ale jak se rika . . . chuj stym :D

post-4870-1295275523_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek

ta modrá je focená v Mladý Boleslavi - to je pojem, tam jsi měl zajet :)

čoveče pár aut už mám za sebou, tak bych takový úpravy nedělal, ale je to tvoje prvotina, se vyblbni, uvidíš co a jak a další auto bude mrda :)

Odkaz ke komentáři

To je jasne :) ja uz tedka mam jasno do budoucna, jen kola, vzhledem k tomu ze chci nejake SUVcko tak aspon 22" :palec:

Jinak jsem se chtel zeptat, nedelali jste nekdo nejakou prestavbu, napriklad zapojeni vyhrivani sedadel, ESP, a podobne? Proste, potreboval bych ten jeden prazdny cuplik (jak je vyhrivani oken, nadrz,...) a potom jeste ten odkladaci kastlik co je pod radiem a ramecek kolem radicky. To vse na facelift. Kdyby nekdo mel, nebo vedel o necem, budu jen a jen rad :)

Odkaz ke komentáři

myslím, že mám tlačítko na výhřev.. půvdně jsem ho chtěl napojit na zesík aby sem mohl vypnout a zapnout subáč z pohodlí řidičové sedačky. Ale jestli mám, nevím na 100%

Odkaz ke komentáři

jinak lidi, dneska jsem objednal nejake to repro do kufru. Jelikoz zastavbu kompletni budu resit az nekdy behem roku, protoze ted na to nejsou penize, zvolil jsem bednu. Nemam to rad, ale lepsi nez nic. Znacka by to mela byt celkem kvalitni. Uvidime jak to bude hrat :lol: jedna se o Aktivní subwoofer FUSION EN-AB2120 :)

post-4870-1295380483_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Počkej, ty jsi vzal dražší, méně vybavenou, pomalejší Octávku jenom proto, že měla laďák a nárazník? Jsou věci, kterým asi nikdy neporozumím :D

Jinak značka Fusion není špatná, ale naladění téhle bedny bude spíš na vnější efekt, než na poslech. Brzy Tě z ní bude bolet hlava.

Všeobecně doporučuji postavit bednu svépomocí na míru, sehnat bazarový zesilovač a výsledný efekt bývá lepší při stejných finančních prostředcích lepší...

BTW, pro normální poslech stačí "10" sw, pro RnB je asi lepší "12" která zatlačí víc. Všeobecně bassreflex "zatlačí," ale mě to po deseti minutách začne hučet v uších a bolet hlava, tedy všichni nakonec končí s uzavřenkou. Ze všeho nejdůležitější jsou přední kompa ve dveřích. Pokud máš dobře udělané dveře, případně osazené "kickama" tak pro vnitřní poslech nepotřebueš prakticky ani SW... Vím, nezdá se to, ale správně provedená instalace i s minimem finančních prostředků dovede zázraky.

Ale na srazy a "masírování" před kulturákem je třeba velkou hrombednu, velký bassreflex a berevný neóóóny... :) ;)

Odkaz ke komentáři

Vem to tak, kolik je i udelane prace na tady te, ma kompletni facelift coz usetrilo dalsi hromadu penez. Takze to musis brat takhle, ze mi usetrila spoustu prace a penez.

Jinak predni dvere jsou vytlumene s mdf podlozkama, a repro alpine. Potom jeste vzadu jsou ovaly magnat. Takze by to

Melo byt ok :) a stavet bednu a podobne pro me neni bohuzel moc vyhodne, takze proto jsem volil bednu, nemam to rad. Musis to brat tak, je mi 18, snad vsichni jste tady starsi, takze je jasne, ze by jste neudelali podobne upravy jako ja. Jde mi o funkcnost ale hlavne vzhled a jaky to dela dojem na mou vekovou kategorii, hlavne na slecny v me kategorii :D

Odkaz ke komentáři

Nevim, ale aby delala Octavia dojem na slecny, tak bys do toho musel narvat o moc vic penez :) Dojem dela, kdyz se ti pri plnym plynu na trojku rozsviti kontrolky na budikach :D :lool:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Mno ja si dovolim povedat ze AEE v porovnani s AKL bolo pred faceliftom spolahlivejsie, napr rocnik 99 by som volil AEE. Tam zas taky priepastny rozdiel v tom vykone nie je pri takej hmotnosti aku octa ma. Ale ked je to AKL napr v golfe, tak tam uz to je citit. Co sa tyka tej el vybavy, tak to je dobra vec, ale tiez ju nemam a nie som z toho nejak smutny :)

Odkaz ke komentáři

Hele Houmi, kdyz mas komplet interier v bilo cerne kuzi a doplnky z laku a sem tam ruzova, tak to udela dojem :) a navic ze z toho lip cisti i nektere incidenty :lool:

A co se tyce motoru ze jsem sahl pos slabsim, ma chip, ostrou vacku, nove svody a vyfuk komplet od svodu, takze teoreticky jsem vykonem tak jako SR ale prakticky jelikoz je to AEEcko to jede mnohem lip, cili do takovych 130 ze 1,6sr na me mOc nechyta. Mame ji na firme a je to odzkouseno :D

Odkaz ke komentáři

Jen jsem tim chtel rict, ze babolap to neni :lool: Bych to tvoje upraveny auto rad porovnal s nasi Pandou :D Porad verim, ze by ti ujela a to je to serie :) Muzeme nekdy vyzkouset.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Hele mozna mi je 18, tento rok uz bohuzel 19, al z tady toho zavodeni jsem vyrostl :D Ja ji nemam na zavody. Kdybych chtel auto na zavody tak si misto okti koupim nejakeho civica, vykastruju ho a vyhonim motor a s tim se uz da neco delat :) A musis to srovnavat tak, co maji vrstevnici. Tady co ja znam, maa vetsina golfy MK2, Reanaulty 19, felicie, kdyz se podari tak taky oktavku na kterou hodi nejakej ladak, ktery vypada jako by kazdou chvili mel upadnout.

Nevim jak to rict :lol: Proste chci mit pohodle auto, hezke na pohled, abych s tim predjel nekoho kdo zdrzuje plynuly provoz a libilo se ostatnim :D Ale to uz samotny nazev TOY = hracka ;) vypovida o vsem snad :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...