libor.kratas Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Tak uz vime i jmeno :), a taky vime co bude u tebe noveho :D prece nove kola ze salonu od paní Lenky a beztak ze slevou :) Tak uz vime i jmeno :D, a taky vime co bude u tebe noveho :D prece nove kola ze salonu od paní Lenky a beztak ze slevou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 uz tam nejdu, uz je mi lito tech penez :) Jinak, tady pro predstavu :) tak a do me tedka :P :D :D jsem z kamene, snesu vse! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 az na tu masku a ten naraznik se mi to libi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 uz tam nejdu, uz je mi lito tech penez :) Jinak, tady pro predstavu tak a do me tedka :D :P :P :D jsem z kamene, snesu vse! :D Co? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 nohic: Copak copak? jinak dneska misto uceni, jsem si trosku kreslis na PC a vysledek asi pujde na auto no A tady jeste pridavam navrh znaku :o berte prosim navedomi muj vek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Ten znak vypadá luxusně! :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 snad i v realu bude takovy :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 ale ten znak je fakt dobry :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 bude cerno bily, jen ten smajlik bude mozna vice belejsi :o Nechci na auto tahat zadnou jinou barvu krome bile a cerne. Teda mozna ty polo-ruzove kola, ale to se taky jeste nevi. Dost mi to ale bude kazit ten EU prouzek na SPZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 jsem az moc prekvapen, zese vam to libi :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 dobrej znak a líbí se mi i ta oktáva :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Rozhodně zajímavej nápad, né že budeš první, kdo má smailíka ve znaku, ale je to dobrý :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Opravdu moc diky za chvalu. Co se tyce znaku, nikde jsem nevidel zatim krome toho jak to barvil konwas a trosku houmik jsem neco videl ze chtel upravovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 jenda bude nebo ma airbrush 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Jojo, ja znaky nechavam delat tim airbrushem, ale neni to prdel, je to mala plocha, takze jsou zase na predelani a asi budou trochu jednodussi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 houmi, no ja jsem taky zvedav co mi na to reknou :D a jestli me nevyzenou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Obrus stary, aby byl hladky, nech to prelepit a pak to zalej pryskyrici. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 nohic: Copak copak? jinak dneska misto uceni, jsem si trosku kreslis na PC a vysledek asi pujde na auto no :D A tady jeste pridavam navrh znaku :D berte prosim navedomi muj vek :D ten znak se k tobe hodííí :D vypada super..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Za me ten znak taky :D Jen bych ho dotahl do doknalosti, jako vystredil smajlika a pismo. Jeste si s nim pohral :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 houmik: TO je na me moc slozita procedura, budu doufat, ze oni si s tim nejak poradi :D libor: Vesely ridic znas to :D Kube: Ja vim, byl to jen navrh narychlo, ani ne za 5 minut bylo hotovo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Kdyz to jen prelepis, bude pod tim videt ten vylisek z original znaku... myslim to s tebou dobre. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 jojo, ja to taky myslim dobre, jen jsem jim to chtel rict az v tom airbrush studiu, jestli by to neudelali vis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Tak jestli jsi to tvoril jen 5min tak to klobouk dolu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Musím souhlasit s ostatníma, ten znak vypadá perfektně, teď už chybí to jen zrealizovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 uvidime :D nekdy po skole se stavim zeptat na ten airbrush co mi tam reknou teda. Nejdriv ale musim objednat ty znaky :D a sloupnout ten z airbagu. Nemate nekdo zkusenosti, jak to z toho bagu jde dolu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 OK, uvidíš co ti řeknou, jinak z bagu to prý nejde sundat, jedině něčím přelepit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 a ty bys tam chtěl origo znak, nebo tento, co sis udělal? jestli by nebylo lehčí, nabídnout celý bag k prodeji a koupit jiný, pokud chceš origo znak :D určitě seženeš někoho, kdo by ten tvůj koupil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 prave jsem chtel jen nechat predelat ten znak no :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.