Kube Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Videl jsem testy v terenu.... Nema to ani samosfor a uzavreku diferaku coz Tuareg ma. A jajine neboj my se s Hoblikem kvuli tobe hadat urcite nebudem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 2,5 turek vs 3,0 X3 turek bude poruchovější a sice je z venčí větší než X3 tak to taky s vnitřním prostorem není moc slavné... A ani s tím turkem bych moc nejezdil do terénu...(což myslím že jajin ani nebude) na to je nejlepší stará niva. BMW je rozhodně prestižnější a na ježdění po městě a okreskách bude na tom líp... To je aspoň můj názor. Co se týče testů-pokud to bylo promo k tuaregu tak je jasné že vyjel tam kde X3 stala...kdyby o bylo promo od bmw tak je to zas neopak... Ten Xdrive je dost dobrý... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 (upraveno) Nebylo to zadne promo od VW ani opacne. Testovali je v Top Gearu. A tam si nedelaj zadne servitky at je to jaka chce znacka Nadavali na obe auta.. Ja bych si osobne nekoupil ani jedno. Ale jen jsem vyjadril svuj nazor. Upraveno Březen 8, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Ono některé testy v topgear jsou dost nesmyslné...spíš pro pobavení. A osobně bych si taky nekoupil ani jedno s těch dvou-to už radši X5...ta aspoň vypadá a má trochu přijatelné rozměry :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Jak v Tuaregu tak v X5 budes vypadat jak drogovy diler takze je to uplne jedno. :D A X3 jezdi zenske co vozi decka do skoly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Jajin : my se nehadame my jenom nahlas diskutujeme a na me si musis zvyknout ja vzdycky vsecko reknu na plnou hubu a proto me maji lidi tak radi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Jak v Tuaregu tak v X5 budes vypadat jak drogovy diler takze je to uplne jedno. :D A X3 jezdi zenske co vozi decka do skoly :D :P Suhlas :D :D ! Ja hlasujem za VW. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 že drogový dealer 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Ja se jen smeju... Jednou tady nekdo napsal, ze kdo ridi 3er BMW, tak je chudak, protoze nema na 5er. Tim padem 1er BMW ridi nuzak... A kdo teda ridi Skodovku? :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 hoblik: Ja vim Za takove nazory jsem rad, ikdyz nekdy nepotesi. houmi: Skodovka je srdcovka Bmw se deli na tridy :D tak jak jsi to napsal :D To same audi :P myslite ze ty drogy by mi nejak pomohly ? :D a je fakt, ze kazde rano potkavam slecnu ve zlete X3 jak veze decko do skoly . . . asi proto se mi to auto tak libi :D :D Jinak chtel jsem se zeptat, nevite kdy pujde sehnat ten novy znak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 kde ty love porad beres? :smich: jinak ja jesm pro touarega... x3 me prijde takove oplastovane lacine i kdyz drahe SUV.... vzhledove nif mof.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 TOUAREG JE KRASAVEC JÁ BYCH MĚL VYBRÁNO HNED 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 buarek: No normalne bych si ho nedovolil. Ale je pres jednoho znameho, takze to vychazi dost lacino. Cenu kdyztak napisu az to bude aktualni. Treba do do zimy jeste trosku spadne Razty: no ja asi taky jen tedka jeste je nabidka na ten starsi model, ale v nejake limitovane edici kdy bylo vyrobeno jen 1500ks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 JAJIN ŘEKNI SÁM.........NO NENÍ TO NÁDHERA http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/vol...touareg/8697623 NO A TADY TEN http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/vol...touareg/8679205 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 (upraveno) hele jestli tam bude jeste nejakej kousel za levno jeden bych si taky vzal (cti nemam penize) touareg je muj sen a nebo volvo xc90.... ale mam obavy ze by jsme to neuzivil... kdyz se tam dosere neco tak to nebude jak na skodarnu za par kacek od ladase nevim ale 2,5tdi nejsou moc dobre motory, ze se vydiraji vacky atd... nevim jak to je u touarega.... ale ten 5.0tdi to uz musi byt docela nakladny auticko... kupovat tam takovy turbo, nebo delat rozvody... Upraveno Březen 8, 2011 uživatelem burek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 no je to krasny auto Ale 5ti litr bych si taky nedovolil. Sice diesel ale papat bude hezky max 3tdi. Me osobne se na tom libi i ten vzduchovy podvozek. Snem by bylo na nej dat 20 nebo 22 kola Jenze ty stoji vic nez moje okta :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 TAK PAK DÁŠ INZERÁT ............VYMĚNÍM OCTAVII ZA 22" KOLA Z TOUAREGA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 myslíte něco takého??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Ta X3 je fakt nepěkné auto. Jinak v terénu to je 100 a jedno. X3 nesahá Tuaregu ani po kotniky a taky si myslím, že díly na Tuarega budou levnější. A v tom topgearu ji totálně pohřbili a vyhlásíli nejhorším autem roku. A top gear si servítky nedělá :D Tuarega jsem nenašel, ale toho moc nepomlouvali. Pamatuju si větu, kdyby se zastavila země, tak vezmu lano a tohle auto a znovu ji roztočím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Za mě VW ! Doma byl turek 2,5 r.v. 04 bez měchů - jeden z těch prvních a za dobu 6ti let a 130tkm se dělal jen pravidelný servis + 2x kotouče , výměna žhavičky ve webastu a před prodejem se ještě měnily 4 vzpěry na 5. dveřích Za tu dobu naprosto bez problémů !!! Soused měl X3 a neustále na servisu. Turek je pohodlné (i na letních 20''),prostorné auto a hlavně s redukcí a uzávěrkou !! Ted máme doma Q5 a proti touaregu je to uskákaná koza ( Q5 přirovnávám k X3) . Kdyby jsi chtěl vědět víc , ptej se Pokud by došlo na koupi turdy , volil bych 3.0tdi :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Za mě taky Tuareg... ten interier v X3 je jak středověká hladomorna, za ty peníze... a kasička to bude oboje +- stejná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 No muj nazor jwe taky takovy jako vas. Proste ten VW se mi libi i vice image Ale rikam, je to jeste dlouha doba. Hlavne doufam, ze uz do nej nebudu rypat a necham ho tak jak to je ;) A budu si jen uzivat jizdu. A jak bylo receno, budu volit asi ten 3.0TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 tak a tedka zpatky k okte. Dneska prislo to zkracene razeni. Tak k veceru se s stim stavim k sousedovy, co mi rekne a jestli to teda pujde :) Tady nejake foto pro predstavu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 co te to stalo , pred chvili sem to same videl na ebay za 30 dolaru a 10 byloo postovne..... jinak kdyz touarega tak bewz mechu.... s mechama to je fakt machrovinka paradni ale kdyz se to dojebe cena toho mechu bude asi pekne draha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Stalo to 2500kc. Ale kupoval jsem to spis proto, at vam tady muzu dat vedet co a jak. Protoze co jsem o tom cetl tak odtud s tim nikdo nema zkusenosti. Jinak to razeni jde zkratit i sam doma pokud jsi sikovny. Staci vydelat tu tycku kterou jsem si koupil a zkratit tam ten zobacek co je pod tou kouli. Pokud to ma treba 7cm a zkratis to na 3,5 cm, tak draha razeni se zrkati na polovinu a primou umerou o polovinu stoupne tuhost razeni. Takze nejaky soustruznik, nebo nekdo kdo se v tom vyzna, by ti to udelal mnohem levneji. Ja jen experimentuju :P :D A pokud toho vW tak jedine s mechama :) Risknu to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Tak jak to vypadá kolego? :D porad jen cekas doma a hryzes si nehty nebo uz se to pohnulo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Bohuzel ceka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Bohuzel no :) Ale ve stredu uz by se to melo zacit skladat :) Tak aspon nejaka dobra zprava. A co se tyce toho zkraceneho razeni, tak bohuezl na moji oktavku to nejde. Ale jde to na 80% (bohuzel patrim do mensiny) oktavek. Musi mit BOVDENOVE razeni. Aspon tak mi to rikal pan soused-mechanik :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 jajiN : ale neřekl jsi kterou středu :) :D :) doufam že tuto co bude konečne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 presne tak, tuto stredu uz nastesti :) Jeste tam byli nejake nesrovnalosti co se takylo prahu, nesli otevrit zadni dvere, tak to trosku zdrzelo a muselo se prevarit znovu a lip zadni viko kufru . . nervy moje :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.