Přejít na obsah

Octavia by jajiN

Doporučené příspěvky

2,5 turek vs 3,0 X3

turek bude poruchovější a sice je z venčí větší než X3 tak to taky s vnitřním prostorem není moc slavné... A ani s tím turkem bych moc nejezdil do terénu...(což myslím že jajin ani nebude) na to je nejlepší stará niva.

BMW je rozhodně prestižnější a na ježdění po městě a okreskách bude na tom líp... To je aspoň můj názor.

Co se týče testů-pokud to bylo promo k tuaregu tak je jasné že vyjel tam kde X3 stala...kdyby o bylo promo od bmw tak je to zas neopak... Ten Xdrive je dost dobrý...

Odkaz ke komentáři

Nebylo to zadne promo od VW ani opacne. Testovali je v Top Gearu. A tam si nedelaj zadne servitky at je to jaka chce znacka :smich: Nadavali na obe auta.. Ja bych si osobne nekoupil ani jedno. Ale jen jsem vyjadril svuj nazor.

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

hoblik: Ja vim :smich: Za takove nazory jsem rad, ikdyz nekdy nepotesi.

houmi: Skodovka je srdcovka :smich: Bmw se deli na tridy :D tak jak jsi to napsal :D To same audi :P

myslite ze ty drogy by mi nejak pomohly ? :D a je fakt, ze kazde rano potkavam slecnu ve zlete X3 jak veze decko do skoly . . . asi proto se mi to auto tak libi :D :D

Jinak chtel jsem se zeptat, nevite kdy pujde sehnat ten novy znak? :smich:

Odkaz ke komentáři

buarek: No normalne bych si ho nedovolil. Ale je pres jednoho znameho, takze to vychazi dost lacino. Cenu kdyztak napisu az to bude aktualni. Treba do do zimy jeste trosku spadne :smich:

Razty: no ja asi taky :smich: jen tedka jeste je nabidka na ten starsi model, ale v nejake limitovane edici kdy bylo vyrobeno jen 1500ks :smich:

Odkaz ke komentáři

hele jestli tam bude jeste nejakej kousel za levno jeden bych si taky vzal :smich:(cti nemam penize) touareg je muj sen a nebo volvo xc90.... ale mam obavy ze by jsme to neuzivil... kdyz se tam dosere neco tak to nebude jak na skodarnu za par kacek od ladase :smich:

nevim ale 2,5tdi nejsou moc dobre motory, ze se vydiraji vacky atd... nevim jak to je u touarega.... ale ten 5.0tdi to uz musi byt docela nakladny auticko... kupovat tam takovy turbo, nebo delat rozvody...

Upraveno uživatelem burek
Odkaz ke komentáři

Ta X3 je fakt nepěkné auto. Jinak v terénu to je 100 a jedno. X3 nesahá Tuaregu ani po kotniky a taky si myslím, že díly na Tuarega budou levnější.

A v tom topgearu ji totálně pohřbili a vyhlásíli nejhorším autem roku. A top gear si servítky nedělá :huh::D

Tuarega jsem nenašel, ale toho moc nepomlouvali. Pamatuju si větu, kdyby se zastavila země, tak vezmu lano a tohle auto a znovu ji roztočím :palec:

Odkaz ke komentáři

Za mě VW !

Doma byl turek 2,5 r.v. 04 bez měchů - jeden z těch prvních a za dobu 6ti let a 130tkm se dělal jen pravidelný servis + 2x kotouče , výměna žhavičky ve webastu a před prodejem se ještě měnily 4 vzpěry na 5. dveřích Za tu dobu naprosto bez problémů !!! Soused měl X3 a neustále na servisu. Turek je pohodlné (i na letních 20''),prostorné auto a hlavně s redukcí a uzávěrkou !! Ted máme doma Q5 a proti touaregu je to uskákaná koza ( Q5 přirovnávám k X3) .

Kdyby jsi chtěl vědět víc , ptej se :huh: Pokud by došlo na koupi turdy , volil bych 3.0tdi :-)

img1147p.jpg

Odkaz ke komentáři

Stalo to 2500kc. Ale kupoval jsem to spis proto, at vam tady muzu dat vedet co a jak. Protoze co jsem o tom cetl tak odtud s tim nikdo nema zkusenosti. Jinak to razeni jde zkratit i sam doma pokud jsi sikovny. Staci vydelat tu tycku kterou jsem si koupil a zkratit tam ten zobacek co je pod tou kouli. Pokud to ma treba 7cm a zkratis to na 3,5 cm, tak draha razeni se zrkati na polovinu a primou umerou o polovinu stoupne tuhost razeni. Takze nejaky soustruznik, nebo nekdo kdo se v tom vyzna, by ti to udelal mnohem levneji. Ja jen experimentuju :P :D

A pokud toho vW tak jedine s mechama :) Risknu to :D

Odkaz ke komentáři

Bohuzel no :) Ale ve stredu uz by se to melo zacit skladat :) Tak aspon nejaka dobra zprava.

A co se tyce toho zkraceneho razeni, tak bohuezl na moji oktavku to nejde. Ale jde to na 80% (bohuzel patrim do mensiny) oktavek. Musi mit BOVDENOVE razeni. Aspon tak mi to rikal pan soused-mechanik :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...