Přejít na obsah

Octavia by jajiN

Doporučené příspěvky

Tak teda pro vsechny rypaly tady mam aspon par fotek. Jasne, vsichni namitnete, co to auto tam tak dlouho dela. A navic ze je porad v takovem stavu jako je. Samozrejme, ja jsem taky nadaval. A nejen pro sebe ale i panu lakyrnikovy :D Byla to legrace, kdyz je stejne stary jako muj otec :D

Ale kazdopadne dneska jsem tam byl s trosku kamaradstejsim pristupem a jsem rad, ze to tak dlouho trva. Protoze opravdu se snazi udelat vse do detailu aby pasovalo atd. napriklad prahy jsou tak zbrousene a zadelane, ze nejde poznat ze jsou prilepene - zadne svary nic. Proste vypada to paradne. Sice nesundam predni blatniky, ale to je fuk :D Jsou nove, takze snad nebude treba :palec: Motorovy prostor je taky striknuty, zadni vrata jsou krasne zadelane - jen nevim kde budu mit spz :/ :D Ale to se snad vymysli jeste :palec:

A taky abych udelal radost i vam ostatnim. Tady neco malo, co sem vnutil nasemu mechanikovy at udela :D Snad se bude libit :) Kdyby mel nekdo zajem nebo tak, staci SZ. Doufam ze pan prezident mi uz odepie ohledne eshopu, psal jsem u a neodpovedel :( Kdyztak na Rozkos bych neco malo vzal, kdyby byl zajem :)

post-4870-1300377884_thumb.jpg

post-4870-1300377908_thumb.jpg

post-4870-1300377861_thumb.jpg

post-4870-1300377938_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

zivocich: No kdyby jsi ty prahy chtel udelat stejne jak to tam je, tak by jsi musel lakovat i predni blatniky a zadni :) Je to tam zatmelene, ze to vypada fakt jako celek - bez zadnych prechodu a podobne.

Houmik: No jo :D benzin je drahy tak jezdim na vitr :) :D

Razty: Ja doufam taky :palec: Ta frozen white vypada krasne :palec: jinak cele komplet auto uz se vsim vsudy bude az za mesic :D Tak snad se to cekani vyplati no

Odkaz ke komentáři

Diky Tome! :)

Tohle se mi tak vseobecne libi, proste tady jsou vsichni fajn a radi pomuzou. To se na ostatnich forech moc rict neda :) (TF a podobne :) )

Takze bych chtle podekovat vsem za rady a podobne, na aute uz se skoro nic nebude delat, jen to poskladat.

Ale jedna otazky by tady jeste byla a to hlavne na nekoho kdo ma lizatko na !RS! narazniku. Nebo s tim ma zkusenosti. Chci se zeptat, o kolik zkratit ty prostredni svisle drzaky. Videl jsem totiz na dost autech, ze to nemeli zkracene a pak jim to lizo delalo takovy nehezky oblouk. Nebo mam vyrezat diry do narazniku zespod, at si to sedne jak chce? Diky za radu

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...