sejvi Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Zdravim, potreboval by jsem poradit. Dnes jsem jel z Nemecka a z niceho nic VELKA RANA z prostoru pod sedackou spolujezdce. Docela jsem se vylekal. Podival jsem se pod sedacku a vydim velkou pruzinu a ulomeny plast. Pote se hned koukam pod sedacku ridice k cemu ta pruzina slouzi a vydim ze tam je tez plast ulomeny a pruzina je tam jen zasunuta - ani jsem nikdy nezaregistroval a netusil jsem ze se tez ulomila. Proto se ptam, k cemu je tam ta pruzina? Jaky ma vyznam - prijde mi, ze se sedacka ovlada stejne i bez pruziny... Viz fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 my keď sme mali ešte OI sa nám stalo to isté, nie je to náhodou na výškovo nastaviteľné sedadlo? Funguje ti páčka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Presne tak (jeste jsem ted vybehl pred barak to zkontrolovat), ted mi nejde ani u jedne sedacky vyskove stelovani. A to jsem si sedacku ridice steloval pred mesicem, takze se mi to muselo ulomit kdyz jsem nebyl v aute, nebot dnes to byla "JEBA" jak prase... Snad to nejak opravim... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 4, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 Take jsem to nasel ve stredu ulomene ;) a to jsem si tu sedacku nedavno daval nahoru ;) Jak bude auto doma,musim kouknout . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 4, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 Tahle pružina Vám pomáhá při zvedání sedačky. Díky této pružině se tolik nenadřete. Mě taky praskla, ale peču na to. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 4, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 Pružina pomáhá při zvedání sedačky. Na O1 jsem je měl vypadlé na obou předních sedadlech, řekl bych, že to nemá vliv na funkci (ani na funkci rostlináře ;)). Dodnes mám ty pružiny někde ve sklepě. Ani manželka si nikdy nestěžovala, že by zvedání šlo těžko, a to mi tu sedačku pokaždé napumpuje nadoraz až nahoru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 Oprvdu vyskove nastaveni sedacek DOBRE funguje i bez pruzin... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 Tak to vítej mezi bezpružiňákama. :D Tak tahle příhoda s pružinou potkala, nebo teprve potká každého majitele OI. Na funkci to opravdu nemá žádnej vliv. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 11, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 To je přece nemoc oktavek. Každý našel tuhle pružinu pod sedačkou :P Jj při zvedani to de dost těžko, kdysi to šlo lehce :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 stalo se mi to na ridicove sedacce. pak sem ji mel kvuli vymene molitanu venku, tak sem to spravil takovym cepem. pak mi to casem prasklo i na spolujezdcove, ale kaslu na to. funguje to i bez toho tak co. ja se svou sedackou nehybu a spulujezdcova je porad dole. tak co... a co maji kamosi OI tak jim to taky prasklo. je to opravdu nemou OI... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrajs Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Jo jo,taky už ji tam nemám,našel jsem ji pod sedačkou když jsem luxoval auto.Ale maká to v pohodě i bez ní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Na stříbrňáku taky pružina KO a chodí to v klidu i bez.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Taky ji nemám a neřeším to.Sedačka funguje v poho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Tak se taky hlásím do klubu bezpružinářů. Včera jsem dával noťase na zadní sedadlo a něco na mně kouká z pod spolujesdcovi sedačky. A ona to pružina. Mrcha jedna. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Říjen 30, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 Hahaha, a já myslel, že sem lempl, že jak sem to moch urvat a jak koukam, tak nejsem sám.. u spolujezdce se mi taky urvala.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
justin Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Zdravym klub bez pruzinkaru,mam problem se zvedanim ridicovi sedacky,nejde ani na horu a ani dolu. Poradi mi nekdo co stim?a jak se demontuje sedacka? Dikec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Taky nemám péro .. :( teda jako myslím to v sedačce :) Tohle je asi nemoc vsech octavii. Jinak mi ale veškeré nastavování sedačky funguje. Ja jsem si teda myslel že ta pružina je tam k něčemu jinému. Myslel jsem že když posuneš celou sedačku dozadu tak se natáhne a pak stačí jen vpředu odjistit a sedačka sama má tendenci posunout se zpátku dopředu. Ale koukám že je tam k něčemu jinému :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Také se hlásím do klubu bezpružíňáků.Já si to budu muset opravit páč manželka mi vždy dá sedačku na horu a to mě v celku točí.V létě jak bude teplo dám do kupy a pošlu foto opravy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomaskr Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 A ja myslel ze jsem sam :-D... Dost jsem se nasmal jak jsem cetl komentare :-D zdravím vsechny co nemaj pero...pod sedackou samozrejme :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 (upraveno) Aha, tak to megapéro je ze sedačky?! Já ho našla na zemi a nemohla jsem ho k ničemu přiřadit, tak jsem ho šoupla do přihrádky ve dveřích. Jinak co se týče spolujezdců, nemají co sahat na nastavení sedačky. Spolujezdec má sedět dole a vzadu, aby nepřekážel ve výhledu . Upraveno Leden 13, 2015 uživatelem Morgaine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
justin Odesláno Duben 1, 2015 Sdílet Odesláno Duben 1, 2015 Čau chlapaci,pořadí mi někdo co je špatně ze nefunguje výškový stavení sedačky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
twe2000 Odesláno Červen 21, 2020 Sdílet Odesláno Červen 21, 2020 Myslel jsem, že se nedostanu do klubu bezpružiňáků, ale už jsem tady😀 Z ničeho nic ta pružina ležela před sedadlem, ale ten ulomený plast jsem tam neviděl... Nasazoval to někdo zpátky, bez demontáže sedadla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Červen 21, 2020 Sdílet Odesláno Červen 21, 2020 nemám ho ani na jedné a ničemu to nevadí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.