Přejít na obsah

Vymena oleja v HALDEXe

askerfaka

Doporučené příspěvky

• o 6 měsíců později...
  • o rok později...
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...

no zrovna jsem se vrátil z hor a haldex nejede vůbec:-( je možné že tam není jen olej nebo že je špatné něco jiného? dočel jsem se že odchází nějaký tištěný spoj který je třeba vyměni ale nevím kde ho hledat:-( může pls někdo poradit? nebo nějaka zkušenost? díky

Odkaz ke komentáři

Drake: ja jezdim na vymenu oleje a filtru do haldexu do Skoda servisu a platil jsem 1500Kc se vsim vsudy a mam jistotu ze ho skontroluji cely. Jinak odchazi pry ty gumove spojky. A nekde na zadnim diferaku je nejaky spoj kterym se da odpojit zadni nahon ale to nevim kde je presne. Jinak ja bych volil diagnostiku Skoda servisem za cca 300kc ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

takže je to vadná řídící jednotka haldexu:-( nová 10 000 použitý za 5000:-( může mi pls někdo vyfotit kde ji najdu? zkusil bych opravu sice mi všichni říkájí že to nejde ale mám fakt šikovného elektronika který říkal že se na to koukne:-) jinak oplatí se kupovat starší?

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Takže už jsem chytřejší :D

Haldex je vzádu u diferáku,jak jsem si do nedávna myslel,než mě jeden známej zblbnul,že je u motoru :lool:

A filtr si sám člověk nevymění pokud nemá ten spešl klíč. :( Myslel jsem ,že ho ,,něčím,, oddělám,ale ouha.Je tam málo místa jak sviňa :lol: :lol:

Takže hups do Škoda autorizáku :wacko:

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes jsem překročil 500 km, takže duben byl slabota. Pořád se mě drželo nějaké nachlazení. Dnes jsem byl na Bílém kameni na Libavé, nejdřív jsem myslel, že nepojedu, protože v úterý jsem si při vyjíždce na kole zase přivodil kašel, ale nakonec jsem to dnes risknul. A bylo to fajn, taky díky tomu, že jsme jeli mimo ty nejvíce zatížené trasy. Akorát počasí takové, že jsem se furt převlíkal. Tak snad zítra budu fit, abych mohl zase vyrazit.
    • Se podívej na severozápad až k hranicím ....... šluknovský výběžek . Takže nic .  Proč se ten brzdič měnil ?
    • podržet déle aby vyjeli nahoru jak píšeš, pak dlouho podržet tlačítko pro zavření aby se znovu nastavila / resetovala úroveň maximálního otevření - měl by se ozvat tón. Pokud to nepomůže bude problem v zámku nebo vzpěrách, měl jsem to podobně a ze začátku to fungovalo divně - jen to odskočilo a pak už to ani neotvíralo a bylo to zámkem což je levnější jak vzpěra.
  • Vytvořit...