Přejít na obsah

Vymena oleja v HALDEXe

askerfaka

Doporučené příspěvky

• o 6 měsíců později...
  • o rok později...
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...

no zrovna jsem se vrátil z hor a haldex nejede vůbec:-( je možné že tam není jen olej nebo že je špatné něco jiného? dočel jsem se že odchází nějaký tištěný spoj který je třeba vyměni ale nevím kde ho hledat:-( může pls někdo poradit? nebo nějaka zkušenost? díky

Odkaz ke komentáři

Drake: ja jezdim na vymenu oleje a filtru do haldexu do Skoda servisu a platil jsem 1500Kc se vsim vsudy a mam jistotu ze ho skontroluji cely. Jinak odchazi pry ty gumove spojky. A nekde na zadnim diferaku je nejaky spoj kterym se da odpojit zadni nahon ale to nevim kde je presne. Jinak ja bych volil diagnostiku Skoda servisem za cca 300kc ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

takže je to vadná řídící jednotka haldexu:-( nová 10 000 použitý za 5000:-( může mi pls někdo vyfotit kde ji najdu? zkusil bych opravu sice mi všichni říkájí že to nejde ale mám fakt šikovného elektronika který říkal že se na to koukne:-) jinak oplatí se kupovat starší?

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Takže už jsem chytřejší :D

Haldex je vzádu u diferáku,jak jsem si do nedávna myslel,než mě jeden známej zblbnul,že je u motoru :lool:

A filtr si sám člověk nevymění pokud nemá ten spešl klíč. :( Myslel jsem ,že ho ,,něčím,, oddělám,ale ouha.Je tam málo místa jak sviňa :lol: :lol:

Takže hups do Škoda autorizáku :wacko:

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...