MiR Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 jo neni zač od toho jsme přeci tady aby jsme se navzájem inspirovali a pomáhali si né :) a když budeš chtít tak ti vyfotim jak to tam mám já přidělaný a zapojený :D tak to bys mohl jak budes mit chvilku cas sem hodit nejake to foto vypada ,ze do toho pujdu taky , 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 jasný bez problému vyfotim to o víkendu a dám to sem ať se na to můžeš podívat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 ok zatim diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 tak to vypada dost dobre a to mas modre ty katody nebo je to studena bila? :) myslím si, že to jsou modré katody, protože to svítí modře, bílé svítí studenou bílou (jako zářivka v normálním zářivkovým světle např. v kuchyni) :D jasný bez problému vyfotim to o víkendu a dám to sem ať se na to můžeš podívat :D taky děkuji, už se těším na fotky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 myslím si, že to jsou modré katody, protože to svítí modře, bílé svítí studenou bílou (jako zářivka v normálním zářivkovým světle např. v kuchyni) :) sorry me to zmatlo jak mam v osvetleni ty ledky (maji byt bile) ,ale sviti taky tak trochu do modra nebo se me to aspon zda taky děkuji, už se těším na fotky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 Ja jsem prave htel to jemne bile, a udelal jsem to tak jak vidite... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 jasně, na jemný podsvícení je toto řešení dost dobré 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 jasně, na jemný podsvícení je toto řešení dost dobré jj hlavne levne a jednoduche reseni tak to asi poresim pro nozni prostor vzadu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 tak to vypada dost dobre a to mas modre ty katody nebo je to studena bila? :) Jj modrý katody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 Jj modrý katody. jo diky a nevis nahodou jakou tam udavaji zivotnost treba v hodinach ? nebylo to nekde napsany treba v navode? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 Tak to nevím,ale já je tam mám tak asi 6 let. Jednu jsem měnil,ale tu jsem nechtíc zlomil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 v kterým místě to máš připojený? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 V "A" sloupku z napájení stropní lampičky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Tak to vypadá velmi pěkně....rád bych něco takového taky udělal...jen se chci zeptat kudy jste vedli dráty v případě napojení na světýlko ve dveřích? To jste museli sundat tapec a tam to někudy protáhnout? Jelikož jsem v elektrice úplná lama tak by mě taky zajímalo jestli stačí vzít dvoužílu a tu připájet na kontakty toho světýlka.....(žádný odpory ani jiný eletrotechnický součástky nejsou třeba že)...Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 V "A" sloupku z napájení stropní lampičky.Předpokládám že v levym vede napájení...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TunnerDT Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Ja mám v mojeje octáfke vzadu tie lampičky ale mne nesvietia keď otvorím dvere ale iba vtedy keď ich zapnem dása to nejak prepojiť aby to svietilo ako vpredu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Luks- jj,v levém. TunnerDT-možná ti nějaký elektriář poradí lépe,ale já bych stávající zapojení odpojil a natáhl nové od přední lampičky.respektive od jejího napájení.Tak to mám udělané já a funguje to tak jako přední. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TunnerDT Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Vďaka aj som si myslel že to bude musieť byť tak...aj ja chcem také svetlo vzadu nad hlavami...to mali aké octáfky?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 To světlo je z Audi A6. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 tak jsem koupil 2 LED pásky bílé a chystám se je zapojit na osvětlení nožního prostoru ;) chci to napojit na stropní lampičku, tak se na to vrhnu a pak hodím i foto :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Montáž na 1 hod. 30 min.. LED pásky jsem připevnil u řidiče k mřížce pod palubkou a u spolujezdce do molitanu, který kryje ventilátor. LED pásky jsem připevnil eska páskami, spoje jsem provedl pomocí "čokoládek". Napájení jsem stáhl z A sloupku, kde jsem střihl kabel červeno-černý (+) a šedo/modrý (spínané -). Takže osvětlení svítí jako stropní lampička. Docela sranda to připevnit pod palubku ty pásky, přístup jak ... ale spokojenost Foto bude večer v mém vlákně o Octě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 ...Napájení jsem stáhl z A sloupku, kde jsem střihl kabel č... klucí, nestříhejte ty kabely. Odizolovat 1 cm bez přerušení, na holé místo přimotat "přípojku" a spoj propájet cínem je lepší :) ... a admíci sorry za citaci předchozího příspěvku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Kajman - já to střihl a dal čokoládku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Chlapi, máte to někdo napojený na osvětlení ve dveřích? Rozdělávali jste kvůli tomu tapec? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 KONNY sry že to tak dlouho trvalo ale už jsem ti to nafotil :D mám to tam takhle a zapojený to je na spínač světel,tudíž když otočím tak aby mi svítily i budíky tak mi to svítí :D a je to taky hozený na kostru aby to vůbec fachčilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Sterny: to vůbec nevadí, sice už to podsvícení mám hotový, ale jsem rád, že jsi si vzpoměl, pro druhé to může být dobrá inspirace :D . Jinak tady můžeš mrknout jak to mám já udělaný, je to v podstatě to samý co máš ty, jen to mám zapojený na stropní lampičku, takže se ty diody rožnou jen když se odemkne auto nebo otevřou dveře, za jízdy nic nesvítí :D http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...t&p=1081738 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Nenapojoval jste to někdo na světýlko ve dveřích? Rád bych to udělal.....návod na sundání tapecu jsem našel....ale obávám se pak jak to budu protahovat tím husím krkem (tou gumovou hadicí) do interiéru.....Poradíte někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Na to dveřní světýlko bych to nedával - budeš muset vytáhnout kabel ze dveří, ve dveřích napojit na (-) spínaný dveřním spínačem, (+) na 30al - napájení vnitřního osvětlení a dát diodu, aby to nedělalo paseku (stejně jako je u dveřního varovného světla. Mnohem jednodušší je to napíchnout na vnitřní osvětlení přímo pod palubkou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 No jo....jenže aby se mi to rozsvítilo, tak bych musel mít vypínač u stropního světýlka v poloze rozsvícení se při otevření dveří....A to já nemám protože jak mám ve stropním světýlku LEDky, tak ty nepatrně svítí i když jsou dveře zavřený....a to mě docela štve že si takhle furt poblikávají. Proto jsem to chtěl vyřešit napojením na světlo ve dveřích. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Tak co třeba pořešit ty LEDky aby neprosvěcovaly? Zkus tam dát paralelní odpor - mě spolehlivě fungovala série 5x 18 ohm 2 watt, tato zapojená paralelně k okruhu stropního světla spínanému otevřením dveří... je potřeba nalhat komfortce, že tam je zátěž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.