Přejít na obsah

Vosička FABIA RS

Doporučené příspěvky

Máro, pořád vrže?

Bohužel ano Jardo, v Rozkoši osobně předvedu - zkusíš :)

Budeš-li chtít ...

mááááro cauuu!!! koukam ze organy pekneee, neni to foceno v RF autu nahodou u MR.Humla? :D moc pekny IC ale ta cenovka... je to dost no... az budes prodavat kkcko tak hod echo....

Ahoj divochu :) Probereme to v Rozkoši ... doufám, že se mi taky díváš po Brně po upadených SPZ-kách ;)

Odkaz ke komentáři
Bohužel ano Jardo, v Rozkoši osobně předvedu - zkusíš :)

Budeš-li chtít ...

Ahoj divochu :) Probereme to v Rozkoši ... doufám, že se mi taky díváš po Brně po upadených SPZ-kách ;)

jasne koukam po spsz ale zatim zadna ale jeastli chces ocesu to vecer pred barakem vsem :D :wacko: nicmene jedes uz v patek na rozkos???

ja mam v aute dve spsz ktere donedavna jezdily v torrontu,ale strejdovi dojedou dalsi dve auta tedka tak jestli si nebude chtit polecit tim garaz tak by sem ti dal sadu... a kdyz si je necha stejne sem zase neco doveze ....

Odkaz ke komentáři
jasne koukam po spsz ale zatim zadna ale jeastli chces ocesu to vecer pred barakem vsem :) :D nicmene jedes uz v patek na rozkos???

ja mam v aute dve spsz ktere donedavna jezdily v torrontu,ale strejdovi dojedou dalsi dve auta tedka tak jestli si nebude chtit polecit tim garaz tak by sem ti dal sadu... a kdyz si je necha stejne sem zase neco doveze ....

Ano vypadá to že pojedu ... ne ne ne, žádný očesávání SPZ-tek :lol: Pěkně až sami upadnou :smich:

Ameriky ještě nemám a budu za ně rád, ovšem není na Českou republiku :palec:

Odkaz ke komentáři
Bohužel ano Jardo, v Rozkoši osobně předvedu - zkusíš :D

Budeš-li chtít ...

:lol:

není problém, proč bych nezkusil, jen jsem si připomenul svoji anabázi s vrzáním,

jeden týden jsem vyměnil tlumiče a horní uložení a hned důkladně umyl celé auto, tedy komplet a od tý doby vrz vrz na nerovnostech, byl jsem z toho šílenej a rozhodnutej vyhodi horní uložení (ozývalo se to z těch míst), pořád jsem to při zvednutý kapotě hledal a řešil a na nic nepřišel, pak jsem vzteklej kapotu zavřel, nadával na auto, opřel jsem se o něj a vrz vrz, prostě jsem tak důkladně omyl auto, že jsem odmastil i panty kapoty, pak stačil WD spray a bylo ticho, vrzala ta kapota  ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...