Přejít na obsah

Vosička FABIA RS

Doporučené příspěvky

Bohužel po výměně turba, došlo ještě k načnutí hadice od turba k sání, čímž se celá oprava prodražila o dalších 3 100 Kč :D

Tak jsem využil možností rodinného vozu Škoda Octavia I Tour s paketem RS, ujeli jsme asi 360 km a spotřeba nepřesáhla 5,5 litrů/100 km.

Ovšem díky schopnostem pana Chládka alias Humla, je vosička nyní v plné kondici podávat nejvyšší výkony.

190,01 PS ------- 391,29 PS

Graf série a po celkové úpravě (velký IC, hybrid turbo 180 PS)

pred_po_vosa.pdf

Upraveno uživatelem pentadius
Odkaz ke komentáři

Máro: ty závodníku jeden ;)

Hele já jsem před měsicem měl tu čest zkusit Fabii RS II 1,4 132kW a mužu Ti říct že to je mazec neskutečnyyyy :blink::angry: :) i co se podvozku týče,provedení hodně dobrých sedaček,prostě opravdu podle mě povedený sporták.Jen ta cena...referenčka je dostupná okolo 400 tisic s najetýma 15 tisicema km :)

Odkaz ke komentáři

Máro pěkný parametry vzhledem k dvouhmotě.. :lool: Musí to hezky utíkat..teda sory bzzz letět. :lol:

Romane:Ty bejku zas takový žihadlo ta FRSII není..taky jsem se s ní svezl(předváděcí kus s pár km) noo jako nejede to špatně,ale jak to nemá aspon 5000Ot/min tak je to lemra..no a při využívání potenciálu tě to sežere..Se starým PD trochu poladěným jí ujedeš a hlavně tak max za 7l nafty.. ;) :D Jinak podvozek na 17" překvapivě nepouštěl žádný velký rázy a brzdy taky zabíraly hned a dost slušně.Jen ta cena je trochu mimo no..

Odkaz ke komentáři
hele gde montujes ty pruziny? :)

Jsem domluvenej s uživatelem Kláca, je to bezva chlap jen trochu z ruky :)

Marku srdečně Tě zdravim..ty nepotkame se někde ať to všechno proberem? Rád bych Tě viděl..........

Jsem pro Davide, jen napiš kdy a kde? Poslední SMS byla asi u tebe v nějakém rauši, když se domlouvalo u koho zakotví Jarda Jágr 68.

Protože mě přišla zpráva, kde bylo asi jen stokrát napsáno "PITTSBURGH PENGUINS" a na konci jen 68 68 68 :smich:

Tak tak... TFSI neujedes....

Fído, nechci kecat, ale dobře upravený TDI klasickýmu TFSI určitě ujede. Mezi Fabii RS I a Fabii RS II bych to určitě prohrál, pže narozdíl od DSG o dost pomalu řadím :)

Upraveno uživatelem pentadius
Odkaz ke komentáři
Jirko, nemám na tom moc najeto, ale co jsem tak koukal do zrcátka, trochu to odfoukne.

Ovšem chtělo by to vědět názor někoho kdo pojede za mnou, což by nemusel být takový problém :)

nekouri ti to skoro vubec oproti me :) mari me to kleklo vcera kdyz jsem jel k nasim zitra si pro to pan chladek prijede ke me do prace a zacne laborovat ..... jinak mas moc pekny kroutacek a i koniky.... to mas vrtuli od andreho?

Odkaz ke komentáři
Máro já bych jí asi nedal, ale Ty už jo..vždyt máš o 10Ps ale hlavně o 140Nm víc.. ;)Kola už musej mít problém při rychlejším sešlápnutí 2. stupně ne..? ;)

Ještě jsem nezkoušel vypnout ESP a nejsem takovej drak-men jako ty B)

abych byl v obraze... takže máš teď cca o 120 kobyl víc než já? tož to mi asi ujedeš.... :smich:

To je možný Peťo, ale nemám to v plánu :lol: Spíš bych dojel příští týden, co ty na to?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...