Přejít na obsah

Moje slečna v černém....

najmis

Doporučené příspěvky

U řidiče i spolujezdce ale po dnešní akci v garáži a kroucení sebou po celým autě je to vytahaný zpod plastu a mužu to dělat znovu..dost to po tom koberci jezdí.. ;)

Protože mě čeká v unoru technická vyměnil jsem jeden lanovod,kterej byl načatej kousek od brzdiče a ještě budu dělat desky protože ty mají asi 1,5mm

Ten lanovod byl nějakej difnej..krátkej--viz foto mechanizmu 1. před a 2. fotka po výměně.

post-539-1288193310_thumb.jpg

post-539-1288193319_thumb.jpg

post-539-1288193327_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

pěkně jedete pane Najmis :blink: ...graf na brzdě jedna radost, ale FMIC by se na parný léto hodil...a já si myslím, že ti to nedá :D brzdy by se mi taky líbily :) kurňa jsem na tu tvojí černou mrchu dlouho nekoukal, až jsem zapoměl jak je ta béžovka s černou pěkná :lol:

PS: se pak nediv, že ti na auto skočí kde jaká kočka :D je to pech, mne zas pžes léto poladil nárazník ukrajinec....místo jedničky dal omylem zpátečku - stane se no.....být tebou, tak to nechám jen opravit, celolak je boj s větrnými mlýny - zas bude nějakej ten škrábanec a to už ti z toho zákonitě musí jebnout :lol:

Odkaz ke komentáři

Díky pane...není to žádnej zázrak,ale na hezký svezení dobrý.. :pivo: Jj IC by mělo klapnout na příští pařáky :pivo: Jo tahle kombinace se povedla a ani za tu dobu se mě neokoukala a s vnitřkem jsem spokojenej...Jen asi abych se nenudil a nevěděl kam dřív tak seznam uprav a změn jsem rozšířil o bederní opěrku.. :lol: ;) Zatím nárazník neřeším,protože se trochu natáhlo i lízátko jak se ta kočka snažila narvat mezi lízo a nárazák takže to chce trochu víc času a teplo na opravu plastu.A pak asi po hranu stříknout..no stejnak to bude tak 1500 :)

Včera sem nahodil zadní desky Zimmermann rozhejbal na pravý straně čep,kterej byl zatuhlej a taky na tý straně byly desky ještě dobrý :pivo: zato levá strana už brousila i nejtky co drží pružinu desky. :pivo: Tak brzdy připravený na zimu a technickou... ;) Letos asi nebudu pokoušet štěstí a na STK sundám ten rentgen(Vyměnit paraboly za klasiku a mlhy vyhodit uplně.. :pivo: )

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Dneska jsem celej den kutil hadice a trubky...měl jsem nějaký,ale z uplně jinýho auta takže vyměřování,umístění čerpadla,výroba držáčku a montáž otvorem sotva na ruku byla prdel.Mám to tak nějak na 95% mechanicky zamontovaný...Je tam pěkně narvaný.Ještě udělat přívod paliva a pak elektriku..ale to já nedlám.. :pivo: Zatím je jen nataženej svazek k topení.

Nějaký videjka testu než sem se do toho pustil.... :pivo:

post-539-1291499295_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Je to uni používá ho spousta automobilek typ Thermo top C

Pokud mám dobrý info tak se ofiko dalo Webasto objednat pouze do SDI :lol: Udajně Škodovka Webastu neschválila jejich řešení u TDI a tak montovali jen pár kusu lidem,který si to nechali namontit přímo u Webasta a udajně měli i pár služebních Fábek TDI s topením.Umístění u TDI je bud tam co jsem ho dal já a nebo na stěnu za hlavu motoru..což si ale neumím moc představit kterej kouzelník to tam dá... :smich:

Tak ještě pár fotek...Zbývá nějak pořešit výfuk(nějak není místo na tlumič kua..) přívod paliva a el.

post-539-1291650717_thumb.jpg

post-539-1291650724_thumb.jpg

post-539-1291650732_thumb.jpg

post-539-1291650739_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ač se mě nechtělo tak jsem ještě natáhl vedení naftyk nádrži...ještě musím koupit nějakej pidi filtr a udělat jehlu do nádrže.Vedení je hadičkou 4mm webastácká gumová má vnitrní 5 mm tak jsem vyrobil redukci kouskem 6mm hadičky a to pak narval do tý gumový..Pak ale nastal problém s tím že se 4ka moc kroputila a nešla prostrkat dutinou co vede přívod paliva k motoru..Tak jsem vzal větší do ní nacpal tu 4ku a pak teprv to šlo protáhnout dutinou... :palec:

post-539-1291667579_thumb.jpg

post-539-1291667584_thumb.jpg

post-539-1291667590_thumb.jpg

post-539-1291667594_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...