Přejít na obsah

Moje slečna v černém....

najmis

Doporučené příspěvky

Jistej si vubec nejsem,ale spíš jaký vzít...RSWček jezdí hodně a u bezlímcáku nemám nějak velký obavy...předtím jsem taky neměl OZ,Speedline apd a kola držely.Ono zkurvit se dá asi každý ALU když budu vymetat každou jámu na silnici.... :lool:

ještě nějaký adepti....ty 2 mají hodně zajímavej tvar:)Jen nevím aby to nevypadalo jak 14"ky ty poslední jsou zas 7,5x16 což je pěkný..většina je jen 7x16

post-539-1295873794_thumb.jpg

post-539-1295873816_thumb.jpg

post-539-1295873826_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Nějaký konkrétní případ,zkušenost...?

Tak jsem prošel pár diskuzí na forech a klubech.Podobný výkřiky jsou na každém rohu a nevyhnou se značkám Ronal,AEZ,MAM(který jsem měl a uplně v pohodě 17" ) dokonce i na O:Z: se našla kritika atd atd..O opravdu kvalitních a tvrdých kolech je zas psáno že v případě že se ohne,naštípne nikdo to nechce opraovat protože je ten mteriál prostě moc tvrdej a nepodajnej.Hledám 16" kolem 10ti tak pokud najdeš špičkový kola s dobrým disignem hod je sem...:lool:)

Odkaz ke komentáři

Pokud mluvíš o kvalitě tak netuším...Na Fábce jsem měl jen orig. 15" pak MAM 17" a ted hledám nějaký pěkný 16" v ceně kolem 10 Vzhledem k černý barvě upřednostnuju leštěný paprsky,plochy a nebo nějaký paprskáče ve stylu RS kol a klidně v barvě antracit,bílá,černá s červenou...ale cena je dost omezující a moc jsem toho nenašel.

Odkaz ke komentáři

Hmm..tak se jich schválně zeptej na MAM jaký jsou...sem zvědavej.Jestli to budou stejný "másla" tak sem v klidu :angry: Zajímá mě jestli se dají pořídit 16 řekněme do 12 který nejsou "másla" Ve skoro každý podobný diskuzi lidí píšou tahle a tahle značka je sračka,měký...ale už nikdo nepíše hele v týhle relaci jsou asi nejkvalitnější xyx...Stejně jako při nákupu 17" budu vybírat podle financí a disignu..a snad budu mít stejný "másla" jako byly ty MAMy..který nalítaly cca 50tkm nějakou tu díru taky potkaly a naprosto o.k.

Edit:Máro 20" jsou jiná liga..tady je skoro každý kolo mrdou..:facka:

Odkaz ke komentáři

MAMy jsou kola hodně v pohodě, na to, že to jsou repliky, sám je mám připravený v krabicích na sezonu :angry: , takže musejí být dobrý.

No výběr je jen na Tobě, je v prodeji spousta kvalitních kol s líbivým designem.

Já bych se třeba nebál nějakých origo kol škoda nebo audi a nechat je stříknout :facka:

Odkaz ke komentáři

moc tu nejsem a vidím že se pán Najmis pěkně činí :smich:

nevim zda je to aktuál, ale zde je popis pojistek na baterce,jak jsi o 2 stránky zpět hledal :lool: http://forum.skodahome.cz/topic/45366-doca...serva-pojistky/

jinak ty RSW vážně nebrat, sám jsem o nich uvažoval a jsou to opravdu másla....když jsem předtím bral OZta od jednoho chlapíka, tak jsem se zakecal a ten říkal jak soused vesele reklamuje už druhou sadu RSW...a tuším že i na seat foru se to probíralo, kde bylo pár neštastníků s "kvalitou" RSW "spokojeno" :smich:

vím, každému se nelíbý, ale za mne třebas tyto:

http://auto.bazos.cz/inzerat/8633664/EvoCorse-SANREMO-16.php

PS: pokud můžu doporučit, tak krom tvrdosti kol, koukej i na váhu...ač se to nezdá, tak každý kg rotující váhy kola jde znát :smich:

Odkaz ke komentáři

Díky za to schema..mrknu jak to mám já,protože na 2. pozoci(kabel co byl vyhřátej a volnej) mám myslím slabší pojistku než se píše...Popis vnitřní prostor je super..možná je to napájení elektrickýho radiátoru v topení,kterýmu jsem vyhodil 3x pojistku myslím že 40A takkový velký mrchy to jsou.Odpojil aby nebyl takovej odběr a víc šel proud spíš na dobíjení baterky.

Uvidím co nakonec splaším...nejhorší je vybrat... :)Jj váha je znát ale málokde se dočteš váhu disku nebo ti ho doma někdo zváží...Díky za odkaz..slušná cenovka :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

hezký ale trochu nad limitem ceny.. :D

Dneska proběhla 2. STK od dovozu takže už jsme spolu 4 roky a stav tacho 208tkm.Kontrola proběhla hladce,rychle.Jen mám rozhozenou lehce geometrii a maličkost-obráceně čepy řízení.. :blink:Dávali mě je na podzim na geošce v jednom servisu.Takže to budu muset nechat přehodit a znovu geošku.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...