najmis Odesláno Srpen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Dakie:Stejná je jen zadní náprava+2. převodovka....vše ostatní nově stavěné....Zatím na ten další víkend nic nemám... P2M:To bude hydraulická brzda zadní nápravy...ještě se uvidí co to bude dělat,když tam nebude uzávěrka... Skoda Montenegro:Dííky.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 Tak se trochu pokročilo....pro nedostatek místa se muslo trochu improvizovat s držákem třmenu... :( soused vyrobil kapličku na budíky,dnes se namontovaly nové pakny a komplet se celý brzdy a spojka odvzdušnily.Ještě přidělat sedačku udělat kastlík na baterku a bude se moct vyrazit.... ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 Najmis: toho Medvěda jsi prodal? ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 Ahoj...ještě to stojí na louce....chceš to vyměnit za koktu....? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 Tak se to už hejbe.... Je tam ještě dost práce...(není ruční brzda,není řazeni na 1. převodovce,sákne motor kolem kliky...) ale jinak to jede uplně suprově...do kopečka si to přede jako nic..žádný kuckání,dušení se..tady hold je jinej krouták než u 120ky :) která poháněla ten minulej.. jak psal P2M...Ten kosmodisk funguje brutálně!!brzdí to tak že se hned málem stal pruser... já řídil táta,soused a brácha stály za zadní nápravou na nosníku...já přibrzdil a jak člověk není zvyklej že to fakt flekuje tak se ty 3 vzadu sesypali mezi traktor a kolo...táta má nějaký odřeniny jinak naštěstí nic...ale byla klika že sem zastavil...zazmatkovat tak nevím.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 bych čekal, že to moc brzdit nebude vzhledem k tomu, kde ten kosmodisk je, protože to pákou ty veliký kola přetlačej, čumim teda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kemar Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 hlavní proc to tak brzdi je 280mm kotouc a posilovac brzd z Mercedesa kterej je dimenzovanej tak na 2t auto a 4x kotoucovou brzdu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 Je fakt že ta stará vrána má 4x kotouč... :o A brzdí to kurva dobře.... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2009 Nevím jestli si to zaslouží,ale dostane new dárek do introše....barva nejspíš zustane..nedaří se najít fi která by ho dokázalůa obarvit do béžovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 testo,motoro... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kibi Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 pěkná terénkoza..a já si říkal kde skončila ta 96 PD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 jasný a to vpředu se jen tváří že to je vodník...je to IC.... :D :D musím dopředu na tu příčku před chladičem přidělat znak,kterej kupodivu na kufru byl v super stavu.. ;) To bude pecka... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Najmis: to je tvoje náhradní vozítko? Vypadá robustně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 :) no kdybych mohl na silnici...klidně bych se do práce projel....umí to díky 2 převodovkám docela slušně mazat... :D :) Jinak drakouš je to fakt dobrej...kdo nezažije na vlastní kuži nezná.... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jrm Odesláno Září 20, 2009 Sdílet Odesláno Září 20, 2009 kde mas eResovou sedacku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 Drakouš v akci..... dá si někdo 10dkg nakrájet....? jeden ten špalík odhadem 100-150kg..vezli sme 4 a uzávěrku sem zapínal jen občas.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 dobrej dříč, taky sme dneska byli na dřevě, ale jen nakládat na bráchův Man s hydraulickou rukou - dobrej pomocník! bohužel sem neudělal foto ;)( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 Čau pane.... ;) Jasný že ruka je supér....ale na tohle místo by se nedostal...cesta lesem je tam docela uzká....příště udělám fotky trasy.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tangerín Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Tak tady udělej téma na toho Drakouše, Fábku každej zná ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 hele na fábce se nic neděje a tohle je větší sranda.... ;) fotky speciálně pro tebe.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 koukej tam dát okřídlený letící šíp, nezbedníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tangerín Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 jj hrň to sem :) taky máme doma pomocníka a lesu spousta, takže vím o co jde....pár fotos, jak se to dělá tady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 Minule byla docela rally blátíčkem... :) No a aby se neřeklo že o Fábce nic tak jen mobilem menší koupačka před zimou....vosk teprv přijde... :) když bude hezky budou lepší fotos.. A nakonec jedna slušná várka....je to fest tahoun.. :) Tahle přestavba trakturku se povedla... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Musiiim pochvalit to lízo! Jedinej ho máš jinak, ostatní ho mají na krajíčku nárazníku jako nějakou lopatu.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Duben 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 Lízo je seříznutý na výšku a tím doladěn ten přechod...No puvodně jsem chtěl to lízo upravit tak aby navazovalo na nárazák RS ale nesnížilo se ale on to pobral takhle..už jsem to neřešil a nechal ho tak...aspon je trošku jiný.. :) Když už jsem tu dlouho nebyl tak dám nějaký fotky...novinky:asi nic...domádo lak na mřížkách a jinak jako minulej rok..jen letos 1. obdivovatel nerez znaku. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 nekecal opravdu tu máš vlákno..heh...no fabču máš opravdu slušivou ale nejvíc to svícení je fakt bomba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Čus chlape, tak jsi nakonec, z nás dvou, ten znak dotáhnul do konce ty, gratulace, je to super, přesně podle mých představ, teda ta moje byla v odlišnosti tvaru slepice, já chtěl a pořád chci tu studii yetiho, tak ji mám zatím alespoň v avataru, máš to good 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Jedná z nejkrásnějších Fabii jak na starém tak i na novém foru. Najmis: až pojedeš okolo tak se zastav.Jasny? P.S už se po Tobě ptala Zdenka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červenec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 certinka:Díky za fotos...proč bych kecal..? rentgen se líbil všem,komu to zrovna nepálilo do očí... :) jar_da:JJ nakonec jsem to pořešil tímhle starým nerez znakem...jak jsem chtěl udělat 3D z kusu nerezu tak by to vyšlo na nehorázný peníze(za takovou kravinku) a tak to dopadlo takto a myslím taky good.JJ Yetiho verze je taky cool jen ji nějak zrealizovat.. romariooo:Škoda že jsi nebyl na oslavě ted v Doubí...no budu se muset někdy ozvat..už jsem vás neviděl ani nepamatuju.Že pozdravuju. Hele nepřeháněj s tím autem jo.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.