Kube Odesláno Červenec 11, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2011 (upraveno) Libore podivej se na www.skodaoctavia.cz, provozuje to clen zabiak a nebo mi zavolej a ja ti to reknu. Delal jsem to nekolikrat. Upraveno Červenec 11, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepohlud Odesláno Červenec 13, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2011 Už jen takové pozůstatky (xeny a spiderky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 16, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2011 Liborku moc pěkný :palec: (a taky dík za super komentář na fb ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 (upraveno) Liborku moc pěkný ;) :D (a taky dík za super komentář na fb :( ) cerrtinka:Děkuji, :D jinak nemaš zač šak to je pravda spravný chlap ma spravné auto pepohlud: aspon viš u koho jsou Upraveno Prosinec 14, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Tak autí mockrásný (asi proto, že mám taky tuhle barvu, a skoro stejnou výbavu, jen mi pod kapotou nevrní nafťák ale benziňák :-)))) Ne fakt, vlákno jsem sjel a octičku máš skutečně krásnou a vymazlenou, mě to zatím čeká, mám ji měsíc, takže zatím se toho mnoho nestihlo... Jo a koukal jsem, ža jedeš Rozkoš v září, tak to se tam určitě potkáme, páč já bydlím od kempu co by kamenem dohodil :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Tak autí mockrásný (asi proto, že mám taky tuhle barvu, a skoro stejnou výbavu, jen mi pod kapotou nevrní nafťák ale benziňák :-)))) Ne fakt, vlákno jsem sjel a octičku máš skutečně krásnou a vymazlenou, mě to zatím čeká, mám ji měsíc, takže zatím se toho mnoho nestihlo... Jo a koukal jsem, ža jedeš Rozkoš v září, tak to se tam určitě potkáme, páč já bydlím od kempu co by kamenem dohodil :-) diky , , tak jestly tam pojedeš taky nebo pujdes kdyz rikas ze to mas kousek tak urcite ppokecame jinak mi včera udělal radost jeden kamarad :D ,, sterače z O2 :D jen musim počkat na auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 diky , , tak jestly tam pojedeš taky nebo pujdes kdyz rikas ze to mas kousek tak urcite ppokecame jinak mi včera udělal radost jeden kamarad :D ,, sterače z O2 :D jen musim počkat na auto :D jasný, že pojedu, na sraz nenechám octu doma :-)) a taky bych bral kamarády, co by mi takhle dělali radost, jestli to není tajný, na kolik vyjdou ty stěrače z O2, páč se mi líbí ty ramínky víc, než na OI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 jasný, že pojedu, na sraz nenechám octu doma :-)) a taky bych bral kamarády, co by mi takhle dělali radost, jestli to není tajný, na kolik vyjdou ty stěrače z O2, páč se mi líbí ty ramínky víc, než na OI mas tam SZ.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 (upraveno) kdo by chtel mam par kusu [onboard kamer Upraveno Srpen 5, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 jasne, sterace z O2 klasika, mam taky a spokojenost.. za kolik libore tu kamerku a oc se jedna prosim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 (upraveno) tak jsou tam a stiraji luxusne , hodne je poznat rozdil Upraveno Srpen 8, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Vypadají super a stírají asi ještě líp. Pokud by jsi na ně zase někde narazil, mysli na mě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 parada,ja je snad nahodim zitra :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 (upraveno) pokud sezenu dam echo, jinak parada tak v nedely jsem se byl projet za hranice a dovezl tady toto pro jednoho kamarada Upraveno Srpen 10, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Mám dotaz, do těch O2 ramínek zapadnou ty krytky šroubů z ramínek O1 v pohodě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Mě na těch stěračích akorát tošku vadí, že je ten pravý tak moc nakřivo, jinak dobrý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Hynek : jasně jak matice tak i krytky matic Garett : Tak , tak také mi to vadilo - sám mám stírátka z OII na OI a tak jsem to spolujezdcovo mírně narovnal ,aby nebylo tak nahoru a sedí to parádně - koukni mi do tématu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Luke, díval jsem se a je to lepší ;) Libore, trošku ho srovnej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Luke, díval jsem se a je to lepší ;) Libore, trošku ho srovnej :) srovnam ho ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 Nemáš aktuální fotku auta, nejlépe z boku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 Garrett: že bys nakonec pořídil na léto 17'' a na zimu si nechal ty 16''? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 To ne, já do větších nejdu, už teď jezdím na tankodromu skoro pořád vlevo, jak je to nepříjemný :P Mě spíš zajímá, na čem jezdí Libor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 az přisty víkend, bude svadba tak octa bude naleštěna, a na čem jezdim ? mam to napsane v Ranku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 Budeš se ženit? Takže teď jezdíš na spiderech ale na 17" ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 Budeš se ženit? Takže teď jezdíš na spiderech ale na 17" ? jop :P , zenit ja ne ja mam na to casuuuu, soused a budu delat ridice tak se bude lestit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 (upraveno) tak tady fotečky mobilem, po umyvani Upraveno Prosinec 14, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 Můžu se zeptat čím to myješ? Já to vždycky mám hrozně flkatý a šmouhatý (origo Škoda šampon asi není to pravý ořechový, aspoň na černou ne) Vypadá parádně nablejskaná, jo černá je krásná, jen kdyby na ni nebylo všechno vidět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 (upraveno) Můžu se zeptat čím to myješ? Já to vždycky mám hrozně flkatý a šmouhatý (origo Škoda šampon asi není to pravý ořechový, aspoň na černou ne) Vypadá parádně nablejskaná, jo černá je krásná, jen kdyby na ni nebylo všechno vidět jasne ze muzes, od Sheronu autoshampon s voskem(jinak je taky flekata po umyti), a potom cistou vodu do kybliku a jelenici a znova prelestit , a origo kosmetika je taky super chystam se nakoupit taky par vecicek Upraveno Srpen 21, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 tak to jo, jelenici máš pravou nebo nějakou umělou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 tak to jo, jelenici máš pravou nebo nějakou umělou? ty ani nevim ,ale myslim ze to je umela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.