Konny Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Tak to se máš parádně , tady je kolem 10-12°C a mlhy :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave68 Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Libore, máš nááááááááááádherný auto.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 zpetne taky preji vse nejlepsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 dekuji Michale a Marku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Libore, dodatečně všechno nejlepší k narozkám a S-talker Ti udělal to podsvícení moc pěkně! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Dekuji Martine Tak tady jen tak mimo mísu hodne velky zazitek pripadal jsem si jak mravenec a uzival ten pocit velke veci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Také vše nej.k narozkám Libko :pivo:Fotky nádhera. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 takovej malej škuner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 (upraveno) kluci schanim červeny zapalovač nebo jen umělinu bud Audi nebo VW ? nevite kde sehnat ? Upraveno Říjen 30, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Tak to je pořádný škuner ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Tak dnes TEST ve škodovce svezl jsem se v novém RAPIDU 1.2 TSI 77kW 6q pocit ? motor do mesta dobry, ale vnitrek interieruu pohodly a místa taky dobre ale plasty okolo hm divný pocit jak v plastove krabičce hodne laciny :( osobne bych do neho nešel.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 To mi neřikej. Do města je 1.2 MPIčko, tohle musí pohodlně zvládnout i dlouhou cestu. Zas nebuď rozežranej z toho tvýho žihadla :) Já jsem v tom neseděl a ani nemám zájem, ale věrim tomu, že to pujde na "dračku". Těch plastů je škoda, za ty prachy bych chtěl víc. Docela se bojim, že nám brzo přistane nějakej Rapid v práci. Octavie dosluhuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 žihadlo nemam nekecej :D, je to i na dlouhe trasi ma to krasnou spotřebu na dalky 5,5-6 a mesto pri 6 jo a ma to start-stop porotze na krzizovatce po vyrazeni jsem se zlekl ze to chciplno a vono to zhaslo a na maxi-dotu psalo system start-stop, po opetovnem seslapnuti spojky se nastartovalo, dalsi co me vadi rad vidim teplotu, bohuzel tu je jen kontrolka po zapnuti klicku modra tz,ze je studeny motor a pri po prehrati blikne cervena... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Za start-stop bych si nikdy nepriplatil. A ten budik na teplotu chybi uz v hodne autech. Musi se šetřit :) Docela by mě zajmalo, jak ti to dá vědět, že máš špatnej termostat a voda se ti neohřeje. Asi nezájem o takový věci. Mimochodem, nevíš rozteč a ET tech hliníků co na to dávaj? Rozteč bych typoval 5x100, podle informací co mám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 (upraveno) asi jo protoze cosi mlel ze to je spletenice roomstra a fabie co se ti tam libi R17 na zimu ? :D 1.Antia R16 2.Camelot R17 3.Dione R16 Upraveno Listopad 3, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 taky jsem na to koukal az budu davat bremba, ale obavam se ze to budou hadne blby ETecka asi jako u Fabky, min 44 a vejs :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Osobně si myslím, že i slabší 1,2TSI jezdí pocitově stejně jako má 1,9 - ta je totiž strašně těžkopádná a když přesedám hned z jednoho auta do druhýho tak je to strasně znát :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 (upraveno) Petre chip ti tu tezkopadnost odstrani Upraveno Listopad 4, 2012 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 tak to ja jsem takovi pocit teda nemel :D a to jsem hnedka presedal do svoji protoze jsem ji mel v servisu.... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Petre chip ti tu tezkopadnost odstrani Na jaře se tam k vám jedu podívat a něco s tím konečně provedu Libore jaký servis? Olej nebo nějaká závada? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 (upraveno) običejny zimní sevis za 99,- Na tady to jsem byl: Za pouhých 99 Kč získáte jistotu, že se na Váš automobil můžete spolehnout, ať v zimě pojedete kamkoli. Zimní prohlídka obsahuje: kontrola stavu pneumatik včetně rezervy kontrola množství motorového oleje, přip. doplnění* kontrola množstí brzdové kapaliny, příp. doplnění* kontrola stavu čelního skla kontrola podvozku (výfuková soustava, brzdové trubičky, ochrana proti korozi) kontrola funkce stěračů a ostřikovačů, příp. seřízení a doplnění kapaliny do ostřikovačů* kontrola těsnosti a stavu chladící soustavy kontrola funkce osvětlení kontrola stavu akumulátoru, očištění pólových vývodů promazání závěsů a zámků dveří kontrola množství a koncentrace kapaliny v chladící soustavě, popř. doplnění* platnost emisí a STK, lékárničky a povinné výbavy kontrola funkcí (řízení, spojky, elektrické výbavy), popř. zkušební jízda zjistily mi slabou baterku ale to mam tim popojiždenim po meste musi vyjet nekde dal :D Upraveno Listopad 4, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Možná dobrá cena, ale tohle si udělám vše sám a asi zde nebudu jediný. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 (upraveno) ja treba nemam jak zjisti v jakem je stavu baterka,a taaky do kolika je chladici kapalina Upraveno Listopad 4, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 Jasný, každý se v elektrice nevyzná.:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 (upraveno) A halvne tam Libor jel aby se povozil v Rapidu kdyz mu budou "servisovat" octuli :D Vam to nedoslo?? Upraveno Listopad 6, 2012 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 tak dneska přišla dalši blbustka a hura k Markovi Tímto děkuji Kubemu za to že mi sehnal kat.číslo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Libore tak to mam opravdu radost,ze to cislo bylo ono ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Kuboo já chci taky nějaké číslo sehnat. :) Coooo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Jiřinko pro tebe cokoliv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Tak dnes ,,VELKÉ DĚKUJI patří DEKOvi'' už si vyhřivam prdel :) i když to stalo nervy a trošku krve... ješte jednou Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.