Přejít na obsah

Zelený polo off road

Doporučené příspěvky

Maroši, jasně že je TK-čko diesel, ale turbo mu "zatím" chybí. Uvidím, časem to možná upravím+TDi Fun mi udělá chip na míru. ;) Koupil jsem ho za 75 tis.Kč. Je to dost peněz na to, jak je to staré, ale nesehnal jsem nic zachovalejšího za míň peněz. Mám to hlavně na pole a do lesa. Do lesa jsem zatím trápil Octávku,teďka si odpočne. :pivo:

Jinak terasová dlažba v garáži má tloušťku 30 mm (koupil jsem to ve firmě Teso Jistebník). Je to super, náraz kladiva z metrové výšky tomu neublíží.

Odkaz ke komentáři
Tak to já mám na krku dvě děcka (3 měsíční a 3 leté) a manželku. Pak až je na řadě auto, chalupa, kousek pole a lesa. V práci toho až po kokos, takže nevím kam dřív skočit a do čeho se dřív pustit. Ale co jsem chtěl, tak to mám a jsem rád že to mám. :huh:

Tak to je hlavni,ze jsi spokojeny :blink:

Odkaz ke komentáři
Tak to já mám na krku dvě děcka (3 měsíční a 3 leté) a manželku. Pak až je na řadě auto, chalupa, kousek pole a lesa. V práci toho až po kokos, takže nevím kam dřív skočit a do čeho se dřív pustit. Ale co jsem chtěl, tak to mám a jsem rád že to mám. :palec:

taky bych to tak jednou chtěl :)

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Tak po delší době jsem se zase dostal k autu. Trochu jsem ho zanetbával protože jsem dělat generálku na TK-čku - viz foto.

Na autě jsem už byl nucen vyměnit ovládací lanko otvírání dveří u řidiče, u spolujezdce jsem po víc jak měsíci dával novou origo stahovačku a dal jsem Osramy Night Breaery do světel a po třech týdnech mrazů jsem auto umyl a vyčistil. Čeká mě ještě servis při 120 tis. Km - všechny oleje a filtry. Koupil jsem zase Mobil 1, filtry Bosh a origo převoďák olej. Ještě musím něco udělat s EGR ventilem, rosí mi olej okolo osky - možná ho zaslepím a bude klid.

post-502-1297017985_thumb.jpg

post-502-1297018024_thumb.jpg

post-502-1297018032_thumb.jpg

post-502-1297018041_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky za pochvalu, snažím se mít všechny svoje "stroje" v bezvadném stavu. :D Na TK-čku to bylo opravdu dost náročné a ještě některé věci musím doladit. Barvu jsem nechal originální červenou - zelená metla by byla šílená. :smich: Na jaře chci ještě stříknout šasi traktoru do původní světle šedé a bude to tak jak to má být. V lese už jsem s ním byl cca před týdnem a je to bomba adrenalin. Čuměl jsem co to dokáže vyjet s nákladem ve sněhu. 4x4 má něco do sebe! Bláto se umyje-od čeho je vapka!

Odkaz ke komentáři
Tak po delší době jsem se zase dostal k autu. Trochu jsem ho zanetbával protože jsem dělat generálku na TK-čku - viz foto.

Na autě jsem už byl nucen vyměnit ovládací lanko otvírání dveří u řidiče, u spolujezdce jsem po víc jak měsíci dával novou origo stahovačku a dal jsem Osramy Night Breaery do světel a po třech týdnech mrazů jsem auto umyl a vyčistil. Čeká mě ještě servis při 120 tis. Km - všechny oleje a filtry. Koupil jsem zase Mobil 1, filtry Bosh a origo převoďák olej. Ještě musím něco udělat s EGR ventilem, rosí mi olej okolo osky - možná ho zaslepím a bude klid.

Marto,jaky mas ten Mobil 1 ?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Hm, pekné! Ale zatím mi manuální klima stačí. Jak se říká - lepší manuální klima než žádná klima ne?

Jinak jsem konečně přes víkend vyměnil motorový olej, převodový olej a všechny filtry. Převoďák smrděl jak bolavá noha a byl dost špinavý po těch 120 tis.Km. (viz foto - v plechové vaně). Nový origo olej byl čirý jak voda.

Pak jsem testnul zaslepení EGRu nerezovým plechem a ucpal jsem hadičku, ale po 25Km jízdy se mi rožnula kontrolka motoru, tak jsem to radši dal do původního stavu a po 3 startech a cca 30Km kontrolka sama zhasnula. Asi by to chtělo doladit VAGem.

post-502-1299007325_thumb.jpg

post-502-1299007333_thumb.jpg

post-502-1299007346_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...