Martin_TDi Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Tak po 3/4 roce provozu se odporoučel již jednou měněný mechanismus okenní stahovačky - tentokrát lanko. Tak jsem to šel reklamovat do AutoKelly. Okno mám podepřené klackem, tak snad to měsíc přežiju. Doufám, že mi to lanko vymění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 MARŤAS KOUKÁM ŽE SE TI S TOU STAHOVAČKOU DAŘÍ :) NO CO, ASPOŇ SI NATRÉNUJEŠ ROZBORKU - ZBORKU DVEŘÍ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Tak po 3/4 roce provozu se odporoučel již jednou měněný mechanismus okenní stahovačky - tentokrát lanko. Tak jsem to šel reklamovat do AutoKelly. Okno mám podepřené klackem, tak snad to měsíc přežiju. Doufám, že mi to lanko vymění. :) Já to mněnil 2krát za 3 měsíce a mám to znovu v pi..... .Po třetí až bude teplo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2010 Co to je sakra za kvalitu že to vydrží tak krátce ? :) Moná jsem měl koupit origo škodovácké i když dneska to taky asi bude vyrábět čína a bude to zabalené v origo baelní. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 (upraveno) Marto,ten TeKac je take TDI myslim ¨na naftu ;) Za kolik jsi ho kupil ? Vydrzi nejaky naraz kladivka ta dlazba ? Upraveno Leden 1, 2011 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 Maroši, jasně že je TK-čko diesel, ale turbo mu "zatím" chybí. Uvidím, časem to možná upravím+TDi Fun mi udělá chip na míru. ;) Koupil jsem ho za 75 tis.Kč. Je to dost peněz na to, jak je to staré, ale nesehnal jsem nic zachovalejšího za míň peněz. Mám to hlavně na pole a do lesa. Do lesa jsem zatím trápil Octávku,teďka si odpočne. Jinak terasová dlažba v garáži má tloušťku 30 mm (koupil jsem to ve firmě Teso Jistebník). Je to super, náraz kladiva z metrové výšky tomu neublíží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Cau Martine. Konecne jsem nasel tvoje vlakno a cele ho prolezl. Mas super auticko a jeste lepsi garage :lool: Fakt pekna prace na obou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Díky za pochvalu. Snažím se jak se dá, ale poslední dobou je čím dál míň času. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Díky za pochvalu. Snažím se jak se dá, ale poslední dobou je čím dál míň času. To presne zanam a zvlast kdyz pribyla domu Bublina.... Musim se venovat obema holkam a pak jeste Rubi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Tak to já mám na krku dvě děcka (3 měsíční a 3 leté) a manželku. Pak až je na řadě auto, chalupa, kousek pole a lesa. V práci toho až po kokos, takže nevím kam dřív skočit a do čeho se dřív pustit. Ale co jsem chtěl, tak to mám a jsem rád že to mám. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Tak to já mám na krku dvě děcka (3 měsíční a 3 leté) a manželku. Pak až je na řadě auto, chalupa, kousek pole a lesa. V práci toho až po kokos, takže nevím kam dřív skočit a do čeho se dřív pustit. Ale co jsem chtěl, tak to mám a jsem rád že to mám. Tak to je hlavni,ze jsi spokojeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Tak to já mám na krku dvě děcka (3 měsíční a 3 leté) a manželku. Pak až je na řadě auto, chalupa, kousek pole a lesa. V práci toho až po kokos, takže nevím kam dřív skočit a do čeho se dřív pustit. Ale co jsem chtěl, tak to mám a jsem rád že to mám. taky bych to tak jednou chtěl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Auto je auto :) je to laska ale neni nad spokojeny rodinny zivot :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Auto je auto :D je to laska :D ale neni nad spokojeny rodinny zivot :) Vidím, že jsem tady potkal svou kopii:) Jen ta moje má vlasy více do hněda:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Tak po delší době jsem se zase dostal k autu. Trochu jsem ho zanetbával protože jsem dělat generálku na TK-čku - viz foto. Na autě jsem už byl nucen vyměnit ovládací lanko otvírání dveří u řidiče, u spolujezdce jsem po víc jak měsíci dával novou origo stahovačku a dal jsem Osramy Night Breaery do světel a po třech týdnech mrazů jsem auto umyl a vyčistil. Čeká mě ještě servis při 120 tis. Km - všechny oleje a filtry. Koupil jsem zase Mobil 1, filtry Bosh a origo převoďák olej. Ještě musím něco udělat s EGR ventilem, rosí mi olej okolo osky - možná ho zaslepím a bude klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 MARTIN MĚL SI TEN TRAKTOR STŘÍKNOUT DO ZELENÉ METALÍZY ABY SE TI HODIL DO GARÁŽE :o A SAKRA OCTAVKA SE ZASE LESKNE JAKO PSÍ KULKY , KDYŽ SE DÍVÁM NA TU SVOJÍ ŠPINDÍRU , TAK SE MUSÍM STYDĚT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 To TK-čko je perfektní :o , s tím bude úplně škoda vyjet někam na pole nebo do lesa... a octa je taky krasavice, škoda že v tomto období autu ta krása moc dlouho nevydrží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Díky za pochvalu, snažím se mít všechny svoje "stroje" v bezvadném stavu. :D Na TK-čku to bylo opravdu dost náročné a ještě některé věci musím doladit. Barvu jsem nechal originální červenou - zelená metla by byla šílená. Na jaře chci ještě stříknout šasi traktoru do původní světle šedé a bude to tak jak to má být. V lese už jsem s ním byl cca před týdnem a je to bomba adrenalin. Čuměl jsem co to dokáže vyjet s nákladem ve sněhu. 4x4 má něco do sebe! Bláto se umyje-od čeho je vapka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Martine pekna prace a Osram NB je skvela volba :D Mam je taky a max spokojenost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 ZELENÁ METLA NA TRAKTORU BY BYLA SUPER :D ASPOŇ BY TĚ V LESE NEŠLO VIDĚT ALE TEN RÁMUS BY TĚ STEJNĚ PROZRADIL :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 No to je fakt - rachot je to solidní! Všichni sousedi vědí o tom že jedu do lesa nebo se vracím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Tak po delší době jsem se zase dostal k autu. Trochu jsem ho zanetbával protože jsem dělat generálku na TK-čku - viz foto.Na autě jsem už byl nucen vyměnit ovládací lanko otvírání dveří u řidiče, u spolujezdce jsem po víc jak měsíci dával novou origo stahovačku a dal jsem Osramy Night Breaery do světel a po třech týdnech mrazů jsem auto umyl a vyčistil. Čeká mě ještě servis při 120 tis. Km - všechny oleje a filtry. Koupil jsem zase Mobil 1, filtry Bosh a origo převoďák olej. Ještě musím něco udělat s EGR ventilem, rosí mi olej okolo osky - možná ho zaslepím a bude klid. Marto,jaky mas ten Mobil 1 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Měl jsem asi 2x 5W40 Synt a teďka dávám už potřetí trochu hustější 5W50 Rally Formula. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 50 ? Proc ,to jen tak nebo byl nejaky duvod ? Spokojeny a v zime v poho ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 No ten puvodni SYNT S 5W40 se přestal vyrábět a nový typ neměli. Tak jsem přešel na ten 5W50. Je to úplně v klidu-žádný problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 http://auto.bazos.cz/inzerat/8898556/Proda...Octavia-1-r.php kukej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Hm, pekné! Ale zatím mi manuální klima stačí. Jak se říká - lepší manuální klima než žádná klima ne? Jinak jsem konečně přes víkend vyměnil motorový olej, převodový olej a všechny filtry. Převoďák smrděl jak bolavá noha a byl dost špinavý po těch 120 tis.Km. (viz foto - v plechové vaně). Nový origo olej byl čirý jak voda. Pak jsem testnul zaslepení EGRu nerezovým plechem a ucpal jsem hadičku, ale po 25Km jízdy se mi rožnula kontrolka motoru, tak jsem to radši dal do původního stavu a po 3 startech a cca 30Km kontrolka sama zhasnula. Asi by to chtělo doladit VAGem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Já jen, žes to tehda psal, že bys ji chtěl. Jako manual taky stačí. Jinak parádní ta první fotka :D Pár filtrů, oleje a šup pivka a slivovička. :( to je docela solidní práce:) zřejmě slušnej oddíl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Jo, líbilo by se mi to, ale radši poladím jiné věci. A k té fotce - to víš v garáži je někdy zima, tak je třeba se zahřát zevnitř a pak to spláchnout Birelkem.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Tak kdo maže ten jede:) Hlavně vnitřně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.