Deko Odesláno Prosinec 9, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2011 Jojo tyto doby jsou pryc :D ja ted v zime budu utirat hadrem pouze kliky a zadni madlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 No jo... U me se auti stalo spis pracant nez vystavni kousek. Ale to neznamena,ze bych se o ni prestal starat. Jen se uz zmenily priority :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Prosinec 19, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2011 Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak jsi vyměnil ty ručičky. Mám ručičky z passata CC a nepasujou mi tam. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2011 Marku musíš opartně! Ručičky se nevydloubávají něčím ostrým, budeš je točit ve směru hodinových ručiček a tlakem k sobe dokud je nevytáhneš, pak zapneš klíček ať se motorky vyrovnají do pozice nula 2x-3x zapneš a vypneš klíček bez ručiček, potom nasadíš všechny ručičky do pozice nula a ustavíš. Zase několikrát zapneš klíček a ustavíš nové. Pokud jsou ručičky z pasata CC s jinýma paticema než origo, tak to Ti pak neporadím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2011 (upraveno) Příjemné prožití svátků vánočních a štastný Nový rok 2012 bez nehod přeje všem Martin a jeho polo off-road ! Upraveno Prosinec 24, 2011 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 24, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2011 týýýýýýbrďo, to je ale krasavice, fakt smekám, máš ji moc pěkně nablejskanou, to já teď brečím pokaždé když tu svoji vidím - zvenčí špinavá a uvnitř...prostě děti a jejich botičky...děs a venku pořád leje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Díky za pochvalu, snažím se auto udržet v čistotě a dobré kondici i když je to těžké jak časově, tak i díky dvěma malým dětem které máme. Jinak jsem autu letos nadělil pod stromeček nové Osramky Night Breakery Plus a těsnící gumu z Tourky pod zadní lištu SPZ. Po sundání lišty jsem našel to, co jsem tušil (odřený lak až do plechu, ještě že to nebylo rezavé). Tak jsem to ošetřil a namontoval gumu. Snad bude klid. Jinak pěkně blbě se mi to samému montovalo - jak lišta, která by se asi měla taky dát nová s modifikovaným tvarem z Tourky, tak i ten vnitřní plast šel pěkně blbě namontovat zpět. Ale nakonec s pomocí taťky jsme to zmákli. Je lepší když tu gumu jeden z vnější strany rovná a druhý zevnitř dotahuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 tak tak jak pises pekne blbe se to samotnemu montuje taky jsem to delal sam a jak jsem si zanadaval jinak krasne se o ni staras 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 není zač, je vidět, že dostává maximální péči. Už jsi vyzkoušel ty Nightbreakry v noci? Mám Osram Silverstar, protože první Nighbreakery moc nevydržely, ale tyhle Plusy prý vydrží dýl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 No moje první Night breakery mi vydržely cca 7 měsíců, pak jsem měl asi půl roku obyčejné žárovky Narva a rychle jsem se zase vrátil k Osramkám, protože v noci a za deště je to obrovský rozdíl.Teďka tam mám ještě starou sadu Night Breakerů asi 10 měsíců (cca 15 tis.Km), takže čekám kdy vyplivnou. S těma novýma Pluskama ještě zkušenost nemám, pak určitě napíšu jaké jsou. Měly by mít právě prodlouženou trvanlivost, tak jsem zvědavý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 31, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2011 Pekne Martine pekne Ja se na jaro chystam taky na novou gumu ale i tu zadni listu. A me puvodni Osramky vydrzely skoro dva roky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Cau, nechces si koupit na auto jednu super vec, nasel jsem ji na netu a myslim, ze by padla jako blazen, http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=338 ja budu brat sportline:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Tohle má na své Octě už delší dobu Neználek, ten s tím přišel asi jako první. A když té svojí Jarušce přitnul a trošku si bafnula, tak to logo sedělo jak prdel na hrnec. :D Já se s tím opičit nebudu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Tak zase 15 tis Km ujeto - proběhla údržbička: olejíček, filtříky, pro jistotku jsem dal nové žhavičky a zase na chvilku klid. Jezdil jsem ale v klidu jen pár dní, po necelých 8-letech se s námi rozloučila původní baterie Varta, čest její památce, sloužila dobře ! Nahradila ji nová Varta 75Ah, 680 A. To je jiná šťáva ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Ahoj pěkná udržba,mužu se zeptat proč dáváš 5W50 olej.Jakej je v tom rozdíl oproti 5W40.Díky za odpověd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 Asi je to jedno, jestli 5W50 nebo 5W40, ale mám auto čipnuté, občas mu pořádně naložím pod kotlem a tak dávám olej v větším teplotním rozsahem. Možná je to zbytečné, ale mám pro sebe lepší pocit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 10, 2012 Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 Ahoj Martine,pěkně to připravuješ na sezónu :o .A pomocníka si měl sebou :) ?A nebo by v teple domova B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 Tentokrát byl hlavní pomocník doma - byla nemocná ! Tak proto mi to tak dlouho trvalo ! :) Ještě bych měl vyměnit chladící kapalinu, ale teďka v té kose se mi nechce-v garáži mám ololo nuly. Termostat mi už pěkně blbne (teploměr mi poskakuje nahoru dolů), asi budu muset pořádně zatopit v garáži a udělat to najednou. Slyšel jsem, že nové termostaty jsou taky pěkně o štěstí. Někteří jich "pár" vyměnili, než našli ten pravý ořechový ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 Martine ještě jednou vše nejlepší k narozkám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 Taktéž přeju všechno nejlepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 Take preju vsecko nej nej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 taky se pridavam vse nej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 Přidávám se do zástupu gratulantů, takže vše nej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 Díky moc všem gratulantům. Už jsem zase o rok starší! Ještě že na Octuli to moc není znát :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 12, 2012 Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 Martas opozdene preji vsechno nejlepsi k narozeninam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 12, 2012 Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 Všechno nejlepší.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Duben 13, 2012 Sdílet Odesláno Duben 13, 2012 Taky ti přeji všechno nej Marťo. Ty jsi taky beran? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 Ještě jednou díky všem za gratulaci, jo jo, jsem beran jako hrom :lool: . Jinak jsem se konečně dostal na výměnu teplotního čidla, super přístup k čidlu, musel jsem sundat filtr box abych tam trochu viděl. Vytáhnul jsem čidlo a hned jsem tam vrazil nové. Říkal jsem si:"Paráda, vyteklo pár kapek". Až pak jsem si všimnul, že mi tam zůstalo staré těsnění, takže to nešlo zajistit. Takže znova ven, vyloupnout těsnění a dát zpět. Vyteklo mi 3/4 litru kapaliny, poslintané všechno okolo, no mňamka jak hrom. Čistil jsem okolí půl hodiny. Můžu doporučit !! Ale je fakt, že teploměr chodí tak jak má, takže spokojenost ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.