košin Odesláno Červen 11, 2015 Sdílet Odesláno Červen 11, 2015 parádní retro, viděl jsem Martina jak natahoval novou elektriku a určitě ho vem do Žamberku :) příjdu pak na teplou snídani :D zdá se mi že už mají v Bílovci STK otevřenou, včera tam měli nějakou ceduli ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 11, 2015 Sdílet Odesláno Červen 11, 2015 To je bomba karavan;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2015 Hm, no uvažovali jsme nad tím s mým malým klukem, že bych dojel v pátek do Žamberka s karavanem. To se ještě uvidí, ale proč ne ! Dane, teplá snídaně - tak maximálně hemenex :) . STK Bílovec stále zavřeno, takže dnes v Ostravě. Peťo, díky za pochvalu, není špatný, je celkem lehoučký - má asi 450 kg, není vysoký, má malý aerodynamický odpor. Jen je relativně malý pro 4 lidi, ale dá se to přežít. :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červen 11, 2015 Sdílet Odesláno Červen 11, 2015 Tak ten karavan je super! Ideal a dovolenou. Nejake fotky interieru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 11, 2015 Sdílet Odesláno Červen 11, 2015 myslím že po flámu po ránu bodne cokoliv teplého :) jinak STK zavřeno, ale emise otevřené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 Včera STK karavanu úspěšně udělaná a tak jsem jej zase zaparkoval do garáže. Za 3 týdny s ním vyjíždím na prodloužený víkend s děckama. Tak pak nafotím interiér. Dane, uvidíme jak se situace vyvine. Do srazu je ještě relativně daleko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 12, 2015 Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 Martas tak ten je super retro :D Deti si s Tebou užívají co to jde jak tak koukám ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 12, 2015 Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 Neco takovyho by mi stacilo na prodlouzene vikendy:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 12, 2015 Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 Super karavanek.. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 Díky za pochvalu. JJ, děcka si to v karavanu užívají ! Mají to jako velké dobrodružství. :) Jinak využil jsem včerejšího horkého dne a pustil jsem se do očisty interiéru na mokro, už to bylo potřeba. Zase je to podle mých představ ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Červen 14, 2015 Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 Hezký si hraješ :) tvuj interiér je luxus taky bych potřeboval generální úklid :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 14, 2015 Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 To já bych potřeboval ten vodní vysavač :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 14, 2015 Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 jako vždy naprostý luxus :) neznám tak čisté auto jako tvoje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 14, 2015 Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 Nemam slov!!!Krasny,lepsi mez novy;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 14, 2015 Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 Parada, vypada to luxusne;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červen 14, 2015 Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 Wow pěkná práce :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 14, 2015 Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 Pěkná očista a karavan taky super , řekl bych, že se doba karavanů pomalu vrací do módy... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 Díky moc všem za pochvalu ! S tím karavanem asi nakonec budu muset do Žamberku dojet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 15, 2015 Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 Ty kráso to snad musí vonět novotou jak je to luxusně vyčištění :palec: nebo přiznej že si koupil nový a jen nás tahaš za nos :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2015 :) Novotou to nevoní, jen vanishem. Ale je to pokaždé příjemné když je jednou ročně vyčistím . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 18, 2015 Sdílet Odesláno Červen 18, 2015 Martine kolik bereš na hodinu?? Ze bych Ti postavil tzv svoji krabici na očistu? Ale myslím si, ze bys na něj potřeboval týden volna :( Jako vždy krasna práce Marto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 Díky za pochvalu ! Tohle na kšeft bych dělat nechtěl ani za nic, je to pěkná drbačka.... Jinak čas se posunul a tak se pilně připravuju na prodloužený víkend s dětmi a jedeme s karavanem. Tak pár retro fotek interiéru. Kdysi to vyráběli moji rodiče doma na koleně podle plánů jednoho brněnského konstruktéra, který si to patentoval. Na dnešní dobu je to už mimo, ale stále lepší než ve stanu nebo pod širákem ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 Ten karavan je supr, co bych za něj dal :) Jasný, nedá se to srovnávat s dnešními karavany, nebo se zahraničními karavany z 90.let, ale na cestování po ČR to stačí. A důležitý je, se tam vyspat a mít zázemí v podobě kuchyně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 karavan je bomba, jde vidět, že to není nové, ale i tak je to fakt útulné a moc hezké :) tak pěkný prodloužený víkend 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 Ten je kruto prisny!!! Zvlášť jestli ho postavili Vaši ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Karavan je super i když je starý jako svět, no jsem zvědavý jak se to bude líbit dětem. Manželka z karavanu už moc nadšená není, protože chce už chce více pohodlí. Ale mladší syn je zatím nadšený, tak snad to bude fajn. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2015 Prodloužený víkend s karavanem byl na 1* , děti nadšené ! Byl jsem překvapený, kolik stejných karavanů ještě jezdí po ČR :) ! Jinak jsem autíčku i sobě udělal radost nově pošitým volantem - ta minulá renovace volantu vydržela jen 3 roky, tak snad toto bude lepší na výdrž. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 13, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2015 Krásnej volantík! Jen škoda toho již z výroby ošklivého airbagu :( Od koho si měl volant předtím a teď? Tak dobře, že jste si víkend užili, tak to má být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 13, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2015 Volant máš od Katky z Havířova? Pěkná práce Klobouk dolů Vašim, když tohle postavili, dobrá práce Interiér karavanu je sice starší ale modernizovat jej je už to nejmenší si myslím :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Červenec 13, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2015 Volant pěknej , hezky macatej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.