maca Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Máte někdo zkušenosti ohledně těchto světel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 (upraveno) No uvažoval jsem o tom ,ale pak když jsem je viděl na živo :) prostě čína a ty světla se rychle odřou takže nic moc :) Upraveno Říjen 13, 2010 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Říjen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 aha :) mě to přišla lepší volba jak ta světla ala devil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 To určitě ano ,ale výrobce je taky na hov... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Říjen 20, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 Tak ma napadlo nahodou angel eyes na octaviu II nie su vsak ??? nebolo by spatne nieco take zohnat ak by sa dalo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 furt to napodobovani tech debilnich krouzku od Baketlite Monstershit Werke, si ten krap mas koupit rovnou, ufffff to se mi ulevilo :D :P :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 furt to napodobovani tech debilnich krouzku od Baketlite Monstershit Werke, si ten krap mas koupit rovnou, ufffff to se mi ulevilo :D :P :lool: :lool: :P :D :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 furt to napodobovani tech debilnich krouzku od Baketlite Monstershit Werke, si ten krap mas koupit rovnou, ufffff to se mi ulevilo :smich: Olafe......trošku soudnosti po svezeni s bmw nam budou okty připadat bakelitový ajaj....a teď do mně :lool: :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 tak mas jinej nazor no, ne ja mam proste alegii na BMW diky jednomu svymu kamradovy ten ma podle me BMW logo i na stetce na hajzlu. Je mi jasne ze o nekterejch BMW technoligiich se Skode ani nezda ale proste pro me on je presne ten clovek kterej kazi povest znacce. Mame jednu bramboru doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 tak mas jinej nazor no, ne ja mam proste alegii na BMW diky jednomu svymu kamradovy ten ma podle me BMW logo i na stetce na hajzlu. Je mi jasne ze o nekterejch BMW technoligiich se Skode ani nezda ale proste pro me on je presne ten clovek kterej kazi povest znacce. Mame jednu bramboru doma super řečeno......většinou je to o lidech :lool: :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 tak mas jinej nazor no, ne ja mam proste alegii na BMW diky jednomu svymu kamradovy ten ma podle me BMW logo i na stetce na hajzlu. Je mi jasne ze o nekterejch BMW technoligiich se Skode ani nezda ale proste pro me on je presne ten clovek kterej kazi povest znacce. Mame jednu bramboru doma Nejsi jediný kdo zná tento druh lidí.Já jich znám taky pár a můžu Ti říct že všechno jsou to pacienti.Není nic jen BMW to je prostě nej!Bavorák vyjede i po zdi,a dokonce jsou schopný tvrdit,že třeba 12 let starý BMW je mnohem lepší než dvouletá oktávka. A přesně jak píšeš,vždycky se mi BMW líbili,ale teď mám na ně averzi. Hlavně se mi zdá že lidi co to mají jsou trochu "jiný".A to i ty který mají deset let starou pětku v hodnotě 90 tis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 nechci tu nejak rozvyjet OT ale jeden pripad za vsechny . btw ten druhej ma taky BMW ale je to normalni clovek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 jj souhlas je to nějaký podivný fanatizmus: Já si koupím BMW a je jedno jaké, ale musí to být BMW :P Prostě Báwo pičo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 jj souhlas je to nějaký podivný fanatizmus: Já si koupím BMW a je jedno jaké, ale musí to být BMW :P Prostě Báwo pičo :lool: ono to funguje na všech značkách stejně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 po svezeni s bmw nam budou okty připadat bakelitový :lool: nic proti BMW, semtam se svezu v 5, ale okta mi bakelitová nepřijde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 nic proti BMW, semtam se svezu v 5, ale okta mi bakelitová nepřijde a je to tu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Říjen 23, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 ono to funguje na všech značkách stejně Možná to funguje u všech značek podobně,ale rozhodně né stejně jak u BMW.Je to fanatismus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 prosím zpět k tématu.....opravdu je ještě nikdo nemá na své octavii??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 23, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 Ale má je tu už někdo jen si nemůžu vzpomenout na nick sakra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 23, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 Ale ten borec pouzil jenom folii a tu stejne za par tejdnu sundal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 Ale má je tu už někdo jen si nemůžu vzpomenout na nick sakra Ty světla mě pořád lákají,k mé vybrané barvě by skvěle slušela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 Ale má je tu už někdo jen si nemůžu vzpomenout na nick sakra není to luky??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 Co tady? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...3980&st=280 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 To nejsou tyhle světla, má tam jen fólii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 Nene viděl jsem je na živo a byly to lampy !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 dyť povídám..luky.. ??ten je má http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...t&p=1034829 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Kluci co jste viděli tyhle nevíte jakej to byl výrobce? našel jsem je totiž od 3 výrobců.. JOM, Depo a Performance 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Panove viděl jsem tyto prodavat nekoho na aukru a na svojem aute ktery bylo prilozeno jako upoutavka mel kolem cocky odrazovou plochu stribrnou asi tyto nesviti zadna hitparada. http://aukro.cz/item1313133178_skoda_octav...ance_black.html Doufam ze to neni nekdo z fora a nekazim mu kseft, jen rikam pozor na to at nejste sklamani. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 jinak jak tu psala certinka tak luky má originály ale rozebraný a stříknutý na černo co jsem slyšel na rozkoši na sraze OC :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Únor 4, 2011 Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 tak kluci rikaly jste černa svetla od 3 vyrobcu tak ja pridam i čtvrteho http://www.autoprocentar.hr/catalog/produc...ar-crni-p-22466 jen tak nahodou jsem je našel, jsou to FK automotive, a pokud bych prahy na to mnel (a hlavne pokud bych mnel O2) tak nevaham :P jen ta cena :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.