Přejít na obsah

Pipinova OIRS

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Jo jo spokojenost veliká, včera jsem byl na regionálním srazu v Hranicích, okresky a leťěl jsem i po dálnici a průměr 6,5l, takže supr, výkonu mám zatím pořád dost...už mě ale vážně začínají srát ty řidičovy dveře, musím je konečně nechat přestříkat + mám domluvený fólie...ještě bych chtěl naučit navigaci česky a udělat US DRL svícení dálkovýma, ale to nechám asi až na jaro...

Odkaz ke komentáři

Jenom pro inspiraci na folie, ja to mam takhle. Na predku jsou ty nejsvetlejsi co "prej" policie jeste neresi a vzadu o neco tmavsi, nechtel jsem velkej prechod. Vypadaj o trochu tmavsi nez ve skutecnosti. Omlouvam se za to, ze je auto spinave a takove vybledle, ale je zima a kdo to ma porad mejt :palec: jezdim bez zasterek

Jinak tvoje RS moc pekna, zluta ji proste slusi a vybava paradni. Ja mam starickou 2001 a ne s takovou vybavou, ale staci me, jede uplne stejne :palec: :palec: Jen me hrozne stve ze nemam cernej strop mam svetlej

post-3965-1295810158_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To FOX: Díky za inspiraci, já právě přechod předek/zadek nechci, nelíbí se mi to a zatmavení bude stačit asi to, co máš na předku, ještě uvidím. Jinak černej strop je super, ale ten bílej koberec je v tomhle počasí na ho..o:-)Tak žlutá je nepřehlédnutelná, je to vidět i na fotkách ze srazu...:-)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
neasi :pivo: nam tom dneska jezdi kdejaky TDI ;)

unas v praci vsici spidery spidery... tak jim rikam ze to je hnus ty kola... na to se uz neda proste divat... a kdyz jim reknu o kanalech a jeste v lentilkach tak si klepou na celo :o majji kluci vkus, hlavne ze lakuji A3 ve vinove barve zrcatka do stribrna, pry to ma audi S3 :lol: :D :smich: :smich: :palec: tuzeri :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...