Přejít na obsah

Moja Islandanka

Doporučené příspěvky

nie nie alarm je tam od vyroby meta je k tomu aj potvrdenie o odbornej montazi u Malcharka v BA no skusim urobit to ze radio uplne vyhodim prec a uvidime co to urobi ale je tam 140A alternator ze by to nestihal dobijat sa mi nechce neak verit ;)

a taka aspon radostka na ukludnenie skuska mracitiek z kuska folie co mi ostala celkom poradene ale budu rierne ten antracit mi tam nepasuje moc :pivo:

post-4428-1300483372_thumb.jpg

post-4428-1300483385_thumb.jpg

post-4428-1300483399_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

je jasne ze to nieje uplne idealne riesenie ale tie origo mracitka take zaoblene co sa mi pacia u nas vychadzaju 40€ a to sa mi zda trochu moc za kusok plastu a este to nalakovat tak delsich 20€ za origo farbu a lak uidim ako sa to ukaze na svetle v garazi to celkom ujde a urobim ich cierne ten antracit sa tam straca

Odkaz ke komentáři

vidis to ma ani nenapadlo :pivo: ja som to skor chcel riesti tak ze ked pojdem do Ciech na zraz tak ich pozriem tam ;) viem ze boli raz v Brne a nebol som rozhodnuty co chcem tak som ich nekupil a ed som sa rozhodol ze ich chem tak som rok cakal ze ich kupim v Brne a stalo sa to co sa nemalo :) ten chlapik co to predaval tam nebol ma skoro porazilo

Odkaz ke komentáři

no tak zacinam sa rozbiehat konecne s prevlekom do ciernej matnej :) ale zatial je to len na skusku pouzita folia bola arlon graphiks black matte 3M-ka bola skoda len na skusku :palec: co na to poviete mne sa to paci a idem na cele auto :) len ma sere tak pokrivena kapota kurna a obity lak :D

post-4428-1300559484_thumb.jpg

post-4428-1300559695_thumb.jpg

post-4428-1300559711_thumb.jpg

post-4428-1300559736_thumb.jpg

post-4428-1300559764_thumb.jpg

post-4428-1300559784_thumb.jpg

post-4428-1300559802_thumb.jpg

post-4428-1300559821_thumb.jpg

post-4428-1300559830_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

no neviem ci bude hotova skor ale dost pochybujem € chybaju a a dolezitejsie je teraz dokoncenie chalupy ako auto toto je len taka bokovka ze sem tam nieco kupim navyse pre seba inac vsetka folia co mam ide na predaj takze tocim len to :rolleyes: ale clovek nikdy nevie na druhu sobotu idem pre disky uz sa tesim ako maly chlapec a to bude asi vsetko pre tento stvrt rok a este akurat ten podvozok budem zhanat KW Varianta 2 inox a to bude asi max okrem beznej udrzby co bude treba tiez urobit brzdy, capy atd pomaly to odchaza :smich:

Odkaz ke komentáři

ano ano mracitka som kupil od gowstera takze uz mi ich len musi poslat a pojdu do zelenej island karbon samozrejme zmiztne to som len dal na skusku ako to tam sadne a ta kapota je len zaciatok este ani sam neviem ako to zladim ale nieco ma urcite napadne :D a ta nalepka tak to som rozpytval tu co som dostal od Vittoria pri registraciia vhodnejsie miesto ma nenapadlo :lol: mam urobeny mensi navrh ale uvidim ako to dopadne lebo su dva zakladne cinitele co to ovplyvnuju

1. peniaze

2. čas

:)

Odkaz ke komentáři

romariooo: ta kapota sa da urobit v akej kolvek farbe co sa tyka 3M-ka ma 24 farieb co sa tyka carwrapu to je ako ta cierna matna odtiene su rozne dokonca aj metalicke

životnost folie mam informacie ze exterier 6rokov a interier 12rokov tu vyrobca zarucuje farebnu stalost a tak isto aj stalost co sa tyka nalepenia ze sa nebude stahovat.

mischicka: :D

a este k tym farbam s tej folie sa da aj kombinovat cize napr cierna matna na to dajme tomu cerveny ornament a cele to prelaminovat priesvitnou laminovacou foliou a nalepit alebo sa to da aj vyplottrovat (vytlacit) neaky vzor na foliu nieco ako reklama

čiže ako pisem v podpise " Lakovanie bolo včera " :) :palec:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...