Přejít na obsah

Moja Islandanka

Doporučené příspěvky

To na fotkách je limitovaná edícia RS pre UK tesne pred faceliftom. Laura sa v UK nepredávala, Laura je úplne bežná OII presne tak, ako ju poznáme tu, len v Indii sa nepoužíva označenie modelu "Octavia", ale "Laura". Okrem nápisu na kufri je tam aj niekoľko ďalších zmien, okrem iného sa do nej stále ešte montuje 2.0 MPI 85kw (stará 8-ventilová klasika).

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

dnes som sa veru moc nudil a tak vznikla drobna zmena na aute :lol:

v reali to ale vyzera lepsie asi to bude tym ze neviem fotit ;)

a este otazocka ide niekto s klubu na carat tuning party ?? nebolo by zle stretnut sa tam pohromade :o

post-4428-1308153162_thumb.jpg

post-4428-1308153185_thumb.jpg

post-4428-1308153202_thumb.jpg

Upraveno uživatelem juraj351
Odkaz ke komentáři
dnes som sa veru moc nudil a tak vznikla drobna zmena na aute :)

v reali to ale vyzera lepsie asi to bude tym ze neviem fotit :D

a este otazocka ide niekto s klubu na carat tuning party ?? nebolo by zle stretnut sa tam pohromade :palec:

zaujimave asi by to chtelo videt live

do Piestan bych jel skoda ze uz mam program

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

no dnes mi bolo uspesne vymenene predne sklo po malej poistnej udalosti tak mam hned krajsi vyhlad na cestu no len malo nesikovnosti a ulomil som matku co drzi stierac :D takze sa modlim aby neprsalo

nastastie mame Poliakov co maju vela rozobranych dvojkovych octaviek mechanizmus s motorcekom uz je na ceste ku mne :palec: dodam aj neake foto len momentalne nestiham tak zatial len take info.

Odkaz ke komentáři

zdar pani no tak nieco malo som pomenil a dokoncil na aute tak sa mam zas cim pochavlit :D vonkajsie klucky olepene do cierneho karbonu novinky od 3M-ka CF-12 seria 1080 uplne nadherna folia fakt ze luxusna na slnku sa krasne lame a miestami sa leskne az do biela uvidim ako vydrzi konecne som dokoncil interier listy na dverach a madla kupil som nove koberceky stare uz stali za h... :D a olupany kruzok na vypinaci svetiel som prelepil brusenym hlinikom :pivo: celkom zaujimave kym nekupim druhy prikaldam neake foto

post-4428-1310640852_thumb.jpg

post-4428-1310640881_thumb.jpg

post-4428-1310640892_thumb.jpg

post-4428-1310640904_thumb.jpg

post-4428-1310640916_thumb.jpg

post-4428-1310640928_thumb.jpg

post-4428-1310640938_thumb.jpg

post-4428-1310640950_thumb.jpg

post-4428-1310640963_thumb.jpg

post-4428-1310640976_thumb.jpg

post-4428-1310640987_thumb.jpg

post-4428-1310641007_thumb.jpg

Upraveno uživatelem juraj351
Odkaz ke komentáři

no hosi na obidve otázky mam odpoved a sice:

- moze sa pouzit a nemusi zavisi od toho kde je folia nalepena pokial si dal foliu od 3M s oznacenim PU alebo SGH-6 tak primer davat nemusis folia drzi tak dobre ze ked ju budes davat dole ti pojde aj lak ak je poskodeny.

- primer s lakom neurobi absolutne nic nieje to rozpustadlo a laky byvaju kvalitne takze pokial to nebolo prestriekane nic sa tomu nestane a po zaschnuti je ciry, nieje vidiet ani pod priehladnou foliou ale ja osobne by som ho pod tuto foliu nedaval.

Odkaz ke komentáři

dodo-kolin: kapota je vraj od lopty to uz som take kupil a nevsimol som si to pred zaplatenim a ked som mu potom volal tak uz sa len vykrucal horsie je ze nemozem taku nikde zohnat teda vo farbe lebo ak to budem raz davat do pôvodneho stavu tak chcem aby tam bola origo zelena.

a ten zraz no to by slo niekolko islando pokope to je vela nahradnych dielov vo farbe na jendom mieste :)

ViktorMPI: no jasne Viktore uvidis co to urobi a uz ako uznas za vhodne

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Hosi dik moc vsetkym :)

Ol@f: No to ti neviem povedat ale niekedy sa vyberiem len aby bolo krajsie pocasie a dam vediet. inac este jedna vec ked pojdem odtial tak ma pojdes potom vyviest z toho Brna lebo naposledy som sa zase neviem akym zazrakom dostal na tu dialnicu :D vidim dve moznosti bud to prejdem s niekym co to pozna alebo zahodim vodicak a budem chodit busom :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...